Out spotting dolphins

Hei torsdag! Måtte du ha kommet litt saktere. Det er vår aller siste hele dag i paradis, og den skal tilbringes på båt! Vi har booket oss en utflukt gjennom Startour hvor tre øyer i Egeerhavet skal besøkes. Vi skal snorkle, spise mat ombord, bade og sole hele dagen! Blir det like bra som tirsdagen på båt så får vi den perfekte avslutningen på en helt magisk ferie. <3 Ah, hva jeg skulle ha gjort for å få bli her en uke til!

Gårsdagen tilbrakte vi ved bassengkanten, før vi spiste middag på hotellet, kjøpte med oss en flaske rødvin og delte den nede på beachen. Det var så hyggelig sist, så vi bestemte oss for å kjøre enda en klissekveld med utsikten av måneskinn i havet <3 Jeg lot kamera ligge på hotellrommet i hele går, så onsdagen ble en sånn bloggfri dag uten bildeknipsing eller noe som helst. Jeg tror vi begge satte litt pris på det!

-Men bilder å dele med dere har jeg likevel nok av! Her kommer et bildedryss fra tirsdagens båttur. Vi hev oss bare spontant på en båt for 35 euro per person, og servicen vi fikk disse syv timene vi var ombord, var helt utrolig. Grillmaten smakte helt nydelig, vi stoppet på flere perlesteder rundt øyene i havet, så delfiner, fikk en time i en nydelig liten landsby, og badet som G-A-L-E. Nei, for en dag! Vi koste oss glugg.


Gleder oss som barn til å kjøre reprise av dette i dag!
Måtte dere få en superduper torsdag der hjemme <3

Ukens tips: Spenstig pålegg!

Lei av tørre brødskiver med ost og skinke? Under her får dere seks litt mer spenstige påleggsvarianter! Om du vil ha dem på brødskiven eller på knekkebrødet er helt opp til deg. Jeg har cravet disse tynne, deilige rugsprø knekkebrødene i en ukes tid nå, så her går det faktisk i den sunne varianten! <3 Ah, så deilige smaker og kombinasjoner! Prøv ihvertfall ut et av disse tipsene da dere! Det høres kanskje rart ut med kremost og røkelaks, eller mozerellaost og mango? Vel, jeg har laget meg det flere ganger, og gleder meg til å spise det igjen så fort jeg lander på norsk jord. Tunfisk er forresten også undervurdert. Tunfisk + majones! Nom nom.

♥ Mozzerella med mango og en liten busk basilikum.

♥ Tomat bruschetta med rødløk, hvitløk og spekeskinke.

♥ Stekt egg med rød pesto, salt og pepper.

♥ Most avokado med sitron, pepper, salt, festaost og granateple.

♥ Tunfisk i vann, blandet med majones og pepper.

♥ Kremost naturell/urte med røkelaks og valnøtter.


Si ifra om flere slike innlegg ønskes! Mine idèer vil nemlig ingen ende ta <3

You, me & the Sea

God kveld kjære lesere! Vi har gjort det igjen vi! Det tok ikke lange stunden før vi bestemte oss for å hive oss på en båttur da vi kom inn til byen i dag. Det er jo alt for varmt for å traske rundt i sentrum, så vi dro til havna, hev oss på en båt og ble der i syv timer. Grillet, badet, solte oss, så delfiner(!) og storkoste oss helt i fronten på dekk! Jeg har selvfølgelig knipset en hel hau av bilder som jeg skal dele med dere siden.

Men først, over til gårskvelden! Akkurat slik ble vi sittende fra klokken 20.00 til 22.00 da det var blitt så godt som bekmørkt ute. Vi delte en flaske vin, studerte stjernene på himmelen, og pratet om alt mellom himmel og jord. <3 Fy søren så koselig. Denne uken blir bare bedre og bedre, og jeg skjønner ikke hvordan det er mulig.

Her er det fryd og gammen døgnet rundt. Da vi kom hjem fra dagens supre ekspedisjon, dro kjæresteparet ut på løpetur! Daniel tok meg med på en 5 kilometers i 31 varmegrader! Jeg forstår enda ikke hvordan jeg kom meg igjennom. Jeg har aldri vært så rød i ansiktet noen sinne, og kroppstemperaturen min må ha nådd nye høyder, men vi kom oss gjennom, hoppet rett i en kald dusj, og dro til restauranten for å innta tidenes buffèmiddag. Nå ligger vi sprikkmette i senga, klare for å gå i drømmeland så fort dere er oppdatert!


Livet er upåklagelig her nede <3

To-DoList: Nothing

God morgen igjen! -Og så var det blitt tirsdag! Dagene går så alt for fort <3 Daniel og jeg lå ved bassengkanten i flere timer i går, nøt den fine utsikten fra kanten og dro litt tidligere opp på rommet for å bruke god tid på å kjøle oss ned og gjøre oss klare for middag på hotellet. Vi prøvde det gigantiske utvalget som er på hotellbuffèen her for aller første gang, og fikk greie på at denne middagen er inkludert i prisen vår, så nå er det ingen tvil om hvor vi spiser resten av ferien! Hoho. Maten her er altså bare helt nydelig!

Daniel og jeg hadde en skikkelig klissekveld i går, men jeg tenkte jeg skulle dele mer om den kvelden sammen med noen bilder litt senere. Vi snakker oss to, vin, folketom strand og solnedgang <3 Kunne like godt vært på bryllupsreise jeg nå. Vi har det så latterlig bra!

Nå er Daniel og tester ut treningssenteret for første gang mens jeg får oppdatert dere litt! -Så bærer det videre til frokost før vi tar turen inn til Kos sentrum. Kanskje kjører vi litt sightseeing i byen, og kanskje legger vi oss på en strand her. Vi får se hva dagen bringer! Vi pleier nå å være flinke til å finne på noe morsomt <3 Det blir for varmt for oss begge å bare ligge i solsteken hele dagen. Det er 40 grader i sola og ikke et vindpust!

Daniel la en euro som hadde ligget i solsteken hele dagen på låret mitt like før lunch i går, og jeg som lå bedagelig og solte meg satte i et B-R-Ø-L av sjokk! Haha, bilde på mynten kan enda sees i svimerket på låret mitt. Det.Er.Så.Varmt! -Og deilig! Selvfølgelig. Her kunne vi stekt egg på asfalten når som helst <3


Ønsker dere en super tirsdag!

Ukesmeny ala Borge

Ny uke, ny ukesmeny! Klart jeg kan komme med inspirasjon i matveien fra solsengen også! Mihi, jeg håper ikke dere har tatt turen til butikken for ukens storhandel riktig enda, for under her får dere syv deilige oppskrifter som jeg er sikker på vil passe perfekt på menyen! Litt kjøtt, litt fisk, litt pasta og litt pizza.. Litt sunt og litt mindre sunt.. Akkurat som jeg liker det. <3 Dere får gi meg en lyd om noe er uklart så svarer jeg så fort jeg er online igjen! Ja, så må dere ha en nydelig start på den nye uken! Det skal jeg få i deilige Kos!

Mandag: Hvorfor ikke starte uken med biff til en forandring? Biff med brunet løk, kremet kantarellstuing, asparges og potetpurè. En superdeilig oppskrift jeg delte med dere forrige uke.

Tirsdag: Litt fisk må man også ha! Denne tirsdagen er det sei med nøttelokk, asparges, og søtpotetpurè som står på menyen. En gammel oppskrift som aldri slår feil! Så sunt og så godt!

Onsdag: Pasta med kylling og blåmuggost. Denne sausen gjør du så sterk du ønsker selv. Bare tilsett litt ekstra muggost om du vil ha smaken kraftigere, eller litt mindre muggost om du helst bare vil ha et hint av smak.

Torsdag: Laksespyd med hjemmelaget brokkolipurè. Nok en lett og sunn oppskrift som passer perfekt til varme sommerdager. Hiv gjerne laksespydene på grillen! Det er jo så mye koseligere!

Fredag: Ytrefilèt med sprøstekte båtpoteter, hvitløkssmør og bakt tomat. Denne bakte tomaten MÅ dere prøve. Den er fylt med ost, hvitløk, basilikum og serranoskinke, og smakene sammen, eksploderer i munnen.

Lørdag: Ukens favoritt! Ihvertfall for min del.. Jeg elsker laks, og spesielt med tagliatelle og hjemmelaget basilikumpesto. Du må gjerne grille laksen i stedet for å ha den i ovnen også. Mmm!

Søndag: Kanskje ikke så sunt, men ihvertfall godt og enkelt! Minipizza med creme fraiche, og alt det gode du måtte ønske å ha på! Topp gjerne med litt barbequesaus for enda mer smak.

Klikk på bildene for å komme til oppskriftene!

Nå venter solsengen! Her er det allerede 28 grader.

Roadtrip with my boii

Himmel, for en søndag! Eller lørdag, eller mandag eller hva det enn er. Det har ingenting å si, for dette kjæresteparet er på FERIE! Dagen i dag har vært helt utrolig. Vi bestemte oss for å kjøre litt sightseeing rundt Kos, og for en genial idè. Planen var å leie firehjuling, men da alle var opptatt tok vi like godt en bil med aircondition i stedet. Faktisk fikk vi akkurat samme bil som Daniel hadde selv, for en liten måned siden. Kan tro vi følte oss som hjemme der vi cruiste rundt i den røde poloen! Første stopp ble Paradise Beach, og ved denne nydelige stranda var plutselig havet blitt hakket blåere! Vi ble liggende på hver vår solseng i hele tre timer, spise lunch, bade, og kjøre vannscooter for første gang i ihvertfall mitt liv. Så sykt gøy!

Stakkars Daniel passet sånn på meg at han ikke klarte å følge med på seg selv. Tre timer var alt som skulle til for å farge sixpacken lyserød. Da klokken slo 15.00 var det bare å få på ham en tskjorte, hive seg i bilen og ta en spennende sightseeingtur rundt øya i stedet! Vi snakker Marthe og Daniel, ut på nye eventyr..

Vi bestemte oss rett og slett for å kjøre på toppen av øyas høyeste fjell vi! Veiene var smale, landlige og uten en eneste bilist, men det var akkurat det som gjorde det så spennende! Det var fjellet, noen gjeiter, oss to, og noen digre vindmøller.. Vel, og den magiske utsikten. Vi kan herved skryte på oss at vi har sett hele Kos! -Og klint på toppen av øyas høyeste fjell. Høhø <3 Følte oss som verdens største radarpar der vi sto..

Nå er den fine mannen min ute og løper litt mens jeg får unnagjort dagens andre blogg-update! Håper dere har det bra der hjemme. Her har vi ihvertfall overhodet ingenting å klage på. Så fort dere er oppdatert og Daniel er ferdigtrent, drar vi ut for enda en middag i fine Kos sentrum. Det var så hyggelig der i går! <3

Må ha en reprise av gårskvelden! Ha en deilig søndagskveld dere også <3

The very first night

God morgen og god søndag! Vi ligger en time foran dere her i Hellas, så nå begynner klokken å nærme seg 08.00. Frokosttid med andre ord! Daniel ligger i skrivende stund og snorker mens jeg får unnagjort litt skriving. Vi hadde den deiligste lørdagskvelden i går.. Daniel dro og kjøpte en vinflaske til oss om ettermiddagen, så en time før vi dro satte vi oss på balkongen og nøt et glass hvitvin med utsikten av et stille hav og et folketomt basseng. Da klokken nærmet seg 21.00 tok vi bussen til Kos by hvor vi spiste en litt mer tradisjonell Gresk middag med grillspyd, gyros, brød og tsaziki. Helt nydelig var det å sitte på en lokal restaurant, høre på gresk musikk, oppsummere den fine dagen, og bare nyte! <3 Ferielivet med denne mannen.

Planen for i dag er litt uklar. Vi skulle egentlig ta turen til Paradise Beach, men da bussene ut hit er fulle, og vi nødig vil sitte to timer i taxi, vurderer vi å leie oss en firehjuling for sightseeing på egenhånd! Vi får sjå, vi får sjå. Vi må ihvertfall se å få kommet oss på en fin strand i denne deilige varmen <3 Jeg er på tur med solkremens konge, så her skal det være umulig å bli brent! Aldri opplevd maken til smøremas! Hehe, hver eneste gang jeg kommer opp fra det bassenget får jeg det strenge “SMØR DEG-blikket!” Skjønn <3

Maten dere ser på bildene over her er fra fredagskvelden da vi ankom. Hotellmaten er som dere ser også upåklagelig. Jeg hadde kyllingrisotto mens Daniel gikk for lam, og den rødvinen vi fikk til, er noe av det beste vi har fått! Nei vi koser oss glugg her nede. Nå har Daniel våknet, så jeg får klappe igjen pcen og ta han med meg opp til frokost! Det lukter pannekaker på Borge og kjeks, kanelsnurrer, og sjokolademousse på Daniel.

Ja, her dessertbuffè etter frokostbuffèen!

Ønsker dere en finfin søndag <3 Vi sees!

Smell the sea and feel the sky

Ååå nå er jeg så glad! Daniel og jeg kom vel frem til Michelangelo hotell sent i går kveld, hev oss i dusjen, og dro rett ned på hotellets ala carte restaurant for tidenes middag som vi nøt med en hel flaske rødvin til. Jeg tok selvfølgelig med kamera, så disse bildene får dere få litt senere! ÅH! Rommet vi har fått er helt upåklagelig! Vi har stor plass å boltre oss på, alt er rent og pent, og vi har balong med utsikt rett ut mot havet.

For en fryd å våkne opp til denne utsikten, spise en herlig frokostbuffè og bare dra rett ned til poolen for å tilbringe hele første dag her. Vi har ligget og stekt helt siden klokken 11.00 i dag, drukket mojito, spist cæsarsalat, plasket og kost oss! Første dag måtte liksom bli akkurat slik.. HELT nydelig er det her!

Nå sitter vi solbrune og storfornøyde å slapper av litt før middag! Jeg blogger, mens Daniel sitter på Startours nettsider for å finne ut hvilke utflukter vi skal melde oss på. Vi er like eventyrlystne begge to, så det ser ut til at ferieplanen fort kan bli full! Det er jo en hel hau av herlige opplevelser vi har lyst til å få med oss før hjemreisen! I morgen blir det strandbesøk, på mandag blir det cruise med middag i solnedgangen, på tirsdag og torsdag blir det båttur og på onsdag blir det spa! Høres ikke det ut som en bra ferie så vet ikke jeg.

Nettet på hotellet har forresten så langt også vært over all forventning! Jeg får blogget i en fei, og uten noe form for opplastningsproblemer. <3 Deilig! Håper det står bra til med dere der hjemme. Gleder meg en hau til å dele feriebildene våre med dere! Nå skal jeg hive meg i dusjen og gjøre meg klar for middag med min kjære.

I kveld skal han her og jeg utforske sentrum i Kos!

Ønsker dere en superduper lørdagskveld <3

NLY Trend sandals!

Inneholder en annonselenke

Okei, DISSE skoene! De er nydelige å se på, og likevel så gode å gå på! Det har vel med at foten sitter som støpt fast i skoen. Jeg har vært på utkikk etter det perfekte paret lenge, og endelig fant jeg meg et som var både rimelig, pent og behagelig. Det er en kunst å jakte på slike snøring-sko. Enkelte ser perfekte ut på bildene, men er blodharry i virkeligheten, så man må nærmest studere bildene opp og ned, for så å ta en sjanse! Heldigvis traff jeg denne gang. Disse skoene, en hvit løs “gresk” kjole, og et sort flettebelte i livet… Gjett om jeg har pakket med alt sammen! Mihi, håper jeg kan få knipset noen bilder av det på i løpet av uken.

Hva synes dere? Skoene kjøpte jeg for 499 kroner HER

Når lenken ikke fungerer så er de nok blitt utsolgt <3

Greece → Here we come!

Nå er det så lenge siden forrige snapchat-oppsummering at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne. Her har dere ihvertfall et lite utvalg av den siste månedens snapshots! Ellers har jeg lovet å holde dere ekstra godt oppdatert med feriebilder den kommende uken. Til tross for at hotellet omtrent ikke kan bli bedre, er jeg litt småbekymret for at nettet der nede ikke skal være godt nok til å få lastet opp et eneste bloggbildene, men skulle det virkelig ikke fungere overhode så får jeg finne en annen løsning. Kanskje jeg kan kjøpe meg et simkort der nede? Det pleier da å fungere ypperlig i Egypt! Eller har
dere noen andre lure idèer? <3

Jaja, jeg finner ut av det! Nå går jeg i feriemodus. Daniel og jeg er fremme i Oslo for lenge siden, og sitter på flyet til Hellas akkurat NU. <3 Vi vil være fremme rundt klokken syv i kveld, så da har vi enda noen timer igjen av kvelden til å kose oss på. Kanskje drar vi ut og spiser.. Kanskje ligger vi som slakt i senga og trykker i oss en pakke Yumyum nudler.. Time will show. -Men begge deler blir helt fantastisk i varme og deilige Kos.

Ønsk oss god tur da! Martheborge heter jeg på snap.

Følg, følg for updates mellom blogginnleggene <3