3 år og 4 måneder!

Jonas og jeg har i dag vært sammen i 3 år og 4 måneder! Hihi, hurra for oss! Her er 28 i hver måned nærmest hellig. Storfeirere som vi er, må selvfølgelig gjøre noe hyggelig ut av kvelden. Denne gang feirer vi på et litt annerledes vis! Jeg har spandert på oss tidenes junkfood bestående av biffsnadder, salat, chips og bearnè med hver vår milkshake til dessert. Paranormal activity 4 er også leid og snurrer snart på tven! Jeg tror dette blir en veldig hyggelig torsdagskveld jeg. Håper det står bra til med dere alle! 

SÅÅÅ fornøyd med det nye akvariumet vårt! Nå mangler vi bare fiskene.
Tusen tusen takk for alle tips på forrige innlegg. Dere er fantastiske!

Latest Faves

 
 
 
 
 
 
 
 

Har dere noen favoritter blant de siste antrekkene fra februar?

Antrekk – 270213

I dag har jeg følt meg som en dass, men det har egentlig bare vært en fryd! Jeg har hatt en slapp dag med besøk av fine Annika. Vi er så opptatte begge to at vi ikke engang har en hel kveld ledig til hverandre. -Men vi fikk ihvertfall et par timer med jentesnakk og kos! Nå har Jonas og jeg tatt turen til svigers for middag, og snart er det også klart for en ny runde med idooool! H-U-R-R-A!

T skjorten jeg har tatt på meg I dag kom uventet i posten i går og jeg vet ikke engang hvor den kom fra! Jaja, den falt så absolutt i smak! Litt stor, men gjør det noe da? Bare deilig med store klær!

 

 

 
Skinnbukser fra New Yorker, Sko fra Modekungen, Veske fra Gina Tricot, Jakke fra Bikbok

Likte dere antrekket?

DIY – En gensers makeover

Først må jeg bare si tusen tusen takk for alle de fantastiske tipsene dere kom med under gårsdagens DIY innlegg. Jeg fikk så mange geniale tips at jeg er helt overveldet! Et av dem ble faktisk testet ut allerede i dag tidlig og resultatet ble kjempefint! Det synes ihvertfall jeg! Jeg behøvde ikke å gå til innkjøp av noe som helst og prosjektet tok 10 minutt av morgenen min. Har du lim og en gammel genser så har du muligheten til å starte et prosjekt som både er gratis, morro og superduper enkelt.

Du trenger:
1. En genser, en t skjorte eller en singlet. Du bestemmer!
2. En saks.
3. Lim.

Slik gjør du:
1. Klipp av en liten del av genserens nedre del for å gjøre den kortere. Dette stoffet skal brukes etterpå!
2. Legg gjerne et blad, eller et ark inni genseren for å skille fremsiden fra baksiden.
3. Klipp så snitt på ryggen med litt mellomrom mellom hvert av dem. Jeg lagde tre snitt.
4. Finn frem det avklippede stoffet fra nederste del av genseren og klipp små stoffremser av dette.
5. Klem stoffet mellom snittene sammen og bind med en stoffremse. Surr remsen rundt og lim.   


1.


2.


3.


4


5.

RESULTAT..

Hva synes dere?

Spør ut superparet!

Forrige spørsmålsrunde hvor Jonas og jeg besvarte 10 spørsmål hver om hverandre, falt veldig godt i smak hos flere av dere! Mange har etterlyst et nytt, lignende innlegg og det har jeg også lovet at dere skal få. Jonas og jeg er klare for en ny runde allerede vi! Er dere? Spør superparet om hva dere måtte ønske. Spør meg om Jonas, eller spør Jonas om meg.. Vi kommer til å velge ut mellom 10 og 15 spørsmål hver og disse skal besvares i løpet av uken. Svarene fra forrige runde kan dere lese HER.

Har DU et spørsmål eller to på lur?

Antrekk – 260213

 

Tjohei! Har dere en fin dag så langt? Her i sør har vi fått strålende sol nok en dag! Nesten så jeg tror påsken er her. SÅ herlig. Jeg skal på jobb i dag, og der blir jeg faktisk helt til i natt!

Jeg skal nemlig kose meg med varetelling, fine ansatte og pizza etter at butikken er stengt. Jeg tror ingen gleder seg mer til varetellinger enn det vi på Vero Moda gjør. Kanskje tar jeg med pysjen også, for å gjøre hele varetellingen til et slags slumber party! Hihi, her snakker vi drømmejobb.. 


Shorts og belte fra Gina Tricot, Genser fra Vero Moda, Jakke fra Bikbok, Sko fra NellyNå må dere ha en fin dag! Jeg har også et forhåndsskrevet innlegg på lur til senere..
Alle tilbakemeldinger vil bli besvart i morgen tidlig!

Dere finner meg i VG!

Hihi! Masse mer om meg, blogging finner dere >HER<
Dere må være innlogget for å kunne lese saken. Abbonement for 1 uke koster 35 kroner.

Gjør det selv – Har DU noen tanker?


Er det noe jeg har skjønt som toppblogger, så er det at alle elsker DIY prosjekter. Jeg elsker dem selv og skulle gjerne testet ut noe nytt hver dag, men SÅ mye kreativitet har jeg dessverre ikke! Derfor spør jeg nå om deres hjelp! Har dere lesere noen DIY idèer som dere gjerne skulle å ha sett blitt testet ut? Det kan være prosjekter med klær, sko, smykker, interiør, hjemmelagde gaver.. Hva som helst! Jeg hadde satt vanvittig stor pris på om dere ville dele noen tanker med meg! Legg igjen en kommentar med et ønske eller en idè til DIY prosjekt, så går jeg til innkjøp av utstyr og tester det ut! Det bør selvfølgelig ikke være superavansert ettersom jeg vil at alle leserne mine skal kunne få det til!  
Har du noen gode idèer på lur? Del dem gjerne videre!

Antrekk – 250213

Er jeg ikke blitt flink til å dele antrekk om dagen? Etter klessalget den 16 februar, ble det plutselig så vanvittig mye enklere å sette sammen antrekk. Langt over halve garderoben forsvant og nå sitter jeg igjen med en mye bedre oversikt! Det er rart med det. Ikke èn dag har jeg angret på at garderoben min forsvant til en tredjedel av det den ble kjøpt for. Jeg har ikke savnet et eneste plagg eller et eneste skopar. Da har man rett og slett bare hatt for mye av det gode. Jeg har enda masse fint igjen, men likevel har jeg nå plass! Det er ikke lengre umulig å holde garderoben ryddig. DET er deilig det!  


Bukse og blondejakke fra Bikbok, Sko fra Nelly, Belte fra Gina Tricot, Topp fra Vero Moda


Fri frakt hos Nelly!1 HER, 2 HER, 3 HER, 4 HER, 5 HER ,6 HER, 7 HER, 8 HER, 9 HER, 10 HER, 11 HER, 12 HER 

Nelly kjører fri frakt på alle varer frem til 28 februar og i den anledning vil jeg dele noen av kjolefavorittene mine med dere! Håper dere finner noe som faller i smak. Snart er også tid for å finne den perfekte konfirmasjonskjolen! Er det noen av dere 2013 konfirmanter som allerede har antrekket i boks? Kanskje enda litt tidlig? Behøver dere litt Marthehjelp så kommer jeg gjerne med tips!