– Søndagsmodus –

Fire dager siden sist! Hjelp, så fort disse døgnene har gått. Sånn til tross for at jeg ikke har gjort så veldig mye mer enn å jobbe. Timene flyr både hjemme og på jobb, og jeg elsker det! Det eneste jeg ikke har likt med denne uken her er at gradstokken har vist 30 varmegrader også på nattestid, hvilket har gjort det nærmest umulig å få sove om natten. I dag var jeg seriøst så trøtt etter dagvakt at jeg trodde jeg skulle kaste opp! Skulle helt enkelt trodd jeg hadde jobbet natt og ikke dag, MEN Daniel og jeg hadde avtalt dobbeltdate denne søndagskvelden, så dobbeldate ble det, og herregud så hyggelig!

Søndagsmodus – Check 


Vi kom egentlig akkurat hjem fra en times hjernetrim i questbox. Det er egentlig akkurat det samme som Escape Room hvis dere har hørt om det? Vel vi har ihvertfall i dag prøvd å løse gåter og finne gjenstander/nøkler for å kunne rømme fra et snøskred i ei hytte. Kanskje ikke så passende for årstiden, men veeldig gøy likevel. Spesielt ettersom vi kom oss ut tre minutter før skredet skulle gå 😉


I går fikk jeg også lille Aron og Cathrine på besøk, så da ble vi sittende inne i stua mi med full viftefest og spise taco, skravle og le i mange timer. Veldig veldig hyggelig det også <3 Litt sosiale aktiviteter må man få presset inn i jobbhelgene og! Nå har forresten været snudd totalt her, så nå øser regnet ned og tordenskyene braker over oss. Sika er livredd og jeg storkoser meg. Så fort dere er oppdatert, skal jeg nemlig pakke meg inn i dyna og sitte innendørs med bøkene mine og nyte med god samvittighet.

Jeg har forresten også sett utrolig mye bra på Netflix og HBO de siste par ukene, og tenker å tipse dere om flere dokumentarer, filmer og serier nå i nærmeste fremtid, men et lite tips med en gang: Sesong tre av Papirhuset er ute om dere ikke alt har sett den! Daniel og jeg så den på to kvelder og jeg sier bare… BESTE. Jeg har aldri vært så oppslukt av en serie noen gang. Vil ha sesong fire NÅ!

– Sommer på sørlandet –

God lillelørdag fra meg til deg! Utenfor skinner solen og de virkelige varmegradene har omsider ankommet sørlandet. I går var det 27 grader her i byen, og i dag er det vel ihvertfall 24? Superdigg! Sika og jeg var på en noe lengre tur i dag tidlig og hun stakkars blir jo så varm i denne tempen at hun må hoppe i bekken ved siden av turløypa for hver 300 meter vi går.. Ikke lett å være beagle i disse dager!

– Sett fra Gina Tricot, Sko fra Steve Madden –

Siden mandag har vi altså kommet hjem fra Oslo, jeg har vært på jobb, fisket krabbe og kost ihjel en stykk hund. Jeg har tatt på meg litt ekstravakter denne uken så nå de neste syv dagene har jeg syv vakter på rappen. -MEN så har jeg fem hele fridager etterpå som jeg tenkte å bruke i Stavanger by med  besteforeldre før jeg reiser videre med Daniel til Haugesund for familietreff der også <3

Ville bare dele et lite antrekk fra forrige uke med dere. Settet er nytt og fra Gina Tricot. Syntes det var så søtt både med og uten hæler til. Nå må jeg bare se og komme meg på jobb. Deilig å få jobbe litt kveld igjen! Kveldsvakter er definitivt fremdeles det beste jeg vet om. SÅ godt å sove ut om morgenen, gå tur med hunden, ha overskudd til å oppdatere bloggen om formiddagen.. Nei, helt nydelig er det! 🙂

Nyt lille-lørdagen alle sammen! 

– En klissehelg i Oslo –

For.En.Helg <3 Jeg vet ikke om jeg kan si at den var trengende for vi har hatt utroolig mye kjærestetid i sommer kontra i fjor! -Kost oss glugg sammen mange kvelder og dager i hele juni og juli, men likevel.. Det er noe med å komme seg litt bort bare for en helg og ha litt kvalitetstid sammen i en helt ny by også. Gleder meg maks til å ha to hele uker med kvalitetstid i august også. Langt nede i Malaysia denne gang!

Lørdag morgen dro Daniel og jeg til hovedstaden for et par dager med kos, og klokken 15.00 om ettermiddagen sjekket vi inn på Clarion The Hub. -Fremtidens hotell om jeg skal beskrive det med to ord. Et hotell like over gata til Oslo City, som åpnet for bare et par måneder siden ifølge en av helgens mange taxisjåfører. Hehe! Utrolig fint og fancy ihvertfall, med den beste hotellfrokosten.

Da klokka slo 16.00 hadde vi reservert bord for fem retters lunsj på Ling Ling, og denne lunsjen ble faktisk mitt favorittmåltid under hele turen. SÅ god mat, for ikke å snakke om drinker. Ling Ling på Aker brygge kan definitivt anbefales videre! Spesielt rettene “Seks dim sum” og “Crispy Duck salad”.

– Sooo Gooood –

– Hvit sjokolademousse med bringebær til dessert – 

Resten av lørdagskvelden var kamerafri, men klokken 19.00 om kvelden var vi på humorshowet Latter, på Aker brygge hvor vi hørte og lo oss ihjel av fire ulike komikere. Deretter dro vi på restaurant Fjord for dagens siste matopplevelse, og dette stedet hadde jeg virkelig skyhøye forventninger til. Jeg følte bare at bildene jeg hadde sett av både lokal og mat så så innmari bra ut, og dessuten var det en fiskerestaurant som kunne minne litt om en helt fantastisk restaurant på Island (som er og forblir vår favorittrestaurant i denne verden). Maten på Fjord var absolutt god, og hadde det ikke vært for forventningene mine så hadde jeg sikkert snakket varmere om stedet, men jeg liker når rettene overrasker meg både smaksmessig og utseendemessig, og her følte jeg at flyndren smakte flyndre, mens hvalen smakte hval.. Jeg vil ha salt når jeg forventer surt, og søtt når jeg forventer salt hvis det gir noen mening? Elsker når jeg får en rett som ser enkel og elegant ut, men som eksploderer av uforventa smaker i munnen 🙂

Uansett! Seks retter gikk ned med glans, sammen med fem glass vin, og så sluknet vi sånn ca 5 minutt etter at hodene våre traff hotellputene lørdag kveld. Haha! Søndag sov vi så lenge vi bare klarte, nøt en vilt god hotellfrokost, og dro på Kok Oslo for litt svetting i badstue! Herregud for et morsomt konsept. Flytende badstuer som du enten kan velge å tilbringe noen timer i inntil kai, eller kjørende i Oslofjorden. Vi hadde booket to timer i “Morild” badstue, og her ble vi liggende og høre på musikk, skravle, svette(!), oog hoppe x antall ganger i havet. Det første Daniel sa da vi våknet denne morgenen var: Ja, jeg skal IKKE bade i dette regnværet.. Vel, i 70 varmegrader ble det fem hopp i havet på oss begge.

– En søndagsformiddag i flytende badstue –


En skikkelig skikkelig hyggelig måte å tilbringe deler av søndagen vår på! Daniel er klar for å bygge en slik flytende badstue på hytta han nå, men det spørs om vi får svigerfars godkjennelse på akkurat den! Hehe.

– Et av fem hopp i havet –

Da klokken ble 14.00, var tiden vår over i badstuen, og AKKURAT da vi hadde kledd på oss (jeg en lett sommerkjole) og tredd ut av hytta, åpnet himmelen seg sånn at det tok 1 minutt før vi var gjennomvåte. Vi rakk ikke bort til et busstopp med tak engang, og kunne egentlig ikke annet enn å le oss ihjel..

– To timer med svetting i 70 varmegrader –Heldigvis hadde vi med oss skift, for dagen var selvsagt ikke over! En nydelig kamerafri lunsj ble spist på Sudøst før vi trasket en times tid i en mathall hvor vi kjøpte en haug av makroner og is. Mmm! SÅ bar det videre til Majorstuen for to timer med floating og massasje. En helt fantastisk avslutning på en superdigg søndag. Dessuten dro vi rett tilbake til hotellet etterpå og bestilte Mc Donalds takeaway til hotellrommet vårt for litt serietitting og drittmat. Haha. Kunne ikke passet oss bedre etter all luksusen!

Alt i alt: En nydelig helg med en nydelig mann <3 

– Green Mandarin hudpleie –

Reklame | Blivakker

I dag har jeg en helt fantastisk hudpleieserie å tipse dere om! Decleor sin Green Mandarin serie bestående av både dag og nattkrem, serum og øyekrem. -Fire produkter som alle lukter himmelsk friskt, er budsjettvennlige i pris, og veldig passende for sesongen vi er inne i. Det var faktisk denne serien som inspirerte meg til å teste ut en cocktail med mandarinsmak i forrige uke! Lukten av klemmentiner eller mandariner er bare så innmari frisk og god, og synet av denne oransjfargede serien ga meg ideen om å prøve og servere jentene mine en drink av mandarin og mynte. Som forøvrig også ble dritgod, men den kan jeg tipse dere om i en annen post. Nå skal vi snakke hudpleie, for det har vi ikke gjort på en stund!– Green Mandarin Sun Kissed Decleor –
Jeg går rett på favorittproduktet med en gang. Decleor sin Green Mandarin “sun kissed” dagkrem. Et produkt jeg har hatt på huden min hver eneste formiddag jeg har tilbrakt uten sminke i sola. For som navnet så fint sier: Kremen gir huden din fukt samtidig som den får ansiktet til å gløde som om du har ørlite farget foundation på. Jeg husker at jeg tenkte kremen ville bli alt for mørk for min hudfarge da jeg åpnet lokket på den for første gang, men når du smører den ut så glir den bare jevnt inn i huden, og ja.. gir deg en god dose GLØD <3 Elsker ALT med den, og den skal definitivt få være med på ferie i august.

– Green Mandarin Night Balm –
Kremen jeg påfører huden min hver kveld i disse solfylte julidager, for pleie og fukt også på nattestid! En krem fylt med bi og carnaubavoks, som lukter… Ja nydelig av sitrusoljer! Denne har en noe tykkere konsistens så denne trenger litt lengre tid på å trekke inn i huden. Akkurat som jeg liker nattkremen min 🙂 Føler liksom den fukter huden så mye lengre og bedre når jeg kjenner at alt ikke trekker inn med een gang produktet er påført.

– Green Mandarin Aromessence –
Et konsentrert serum av 100% naturlige ingredienser som får huden til å 1. Lukte superdigg 2. Gløde 3. Minske trøtthetstegn og 4. Reduserer rødheten i huden etter at jeg har vasket eller renset ansiktet mitt om morgenen. Denne tar jeg bare noen få dråper av og masserer inn i hele ansiktet hver morgen før sminken eller sun kissed dagkremen skal på 🙂

– Green Mandarin Jasmine Eye Cream –
Jeg nærmer meg 27 år, hudens største glansdager er over, og jeg kjenner rett og slett at det er tid for å forebygge litt! Det er så viktig å ta vare på huden, og kanskje spesielt huden i ansiktet. En god øyekrem er ikke noe tull, og denne fra Decleor har fungert som bare det for meg. Den lukter som alle de andre produktene superdigg, men etter å ha brukt den hver morgen eller kveld i et par uker så er jeg sikker på at alle og enhver vil kunne se forskjell på huden rundt øynene sine. Det har jeg gjort, og selv om jeg jobber MYE i disse dager og sover lite ved nattevakter, føler jeg ikke at jeg har det spor poser under øynene eller noe “slitent blikk”. Det takker huden min denne lille tuben for <3 Øyekremen skal få gjøre underverker for meg gjennom hele høsten også. Det er helt sikkert.


Vet dere hva? Nå får dere opptil 50% på alt fra Decleor HER <—

To av produktene er allerede utsolgt, men de kommer inn igjen til uken.

Et døgn i skjærgården

Riktig god HELG alle sammen! Her kommer et bildedryss fra helgen jeg hadde midt i uken! Hihi, tirsdag og onsdag var mine to fridager, og de tilbrakte Daniel og jeg så klart i skjærgården. Vi pakket like gjerne båten full av både 30 kokte krabber, telt, piknikkurv og you name it <3 Vel, og hunden såklart!

– Krabbemor og krabbefar – 

Som vi koste oss! Absolutt hele dagen tilbrakte vi på dette fjellberget med havet. Først med noen gode barndomsvenner av Daniel som delte måltidet med oss, og så når solen begynte å gå ned, dro vennene våre hjem på vannscooteren sin, mens vi slo opp telt, fant noen tørre kvister ved, og smalt opp høytaleren for en liten tomannsfest i vannkanten. Eller tremannsfest såklart <3

Bare det å ha muligheten til å stikke avgårde sånn som dette, på ei hvilken som helst øy i havet, og være ene og alene her er så verdt prisen av en båt. Nå har vi bare fått låne svigers sin altså, men gjett om vi skal gå til innkjøp av en egen båt også en dag. Om to små år kanskje? Da er det bare å starte sparingen 🙂

– Gode og mette etter nok et krabbemåltid –

Ville bare starte denne helgen med å dele et lite bildedryss fra det fine døgnet vårt, og håpe at det inspirerer noen flere til å stikke avgårde med teltet i sommer! Jeg sover vanligvis utrolig dårlig når vi teltcamper, men denne natten her sov jeg som en engel. Sikkert delvis fordi jeg hadde jobbet natt natten før, og delvis fordi jeg hadde sittet 10 timer på et hardt fjell før jeg la meg på blåbærbuskene.

Like før vi takket for dagen, hev vi oss ut i båten igjen for å hente inn de siste krabbene. Alltid dagens høydepunkt spør du meg, og det er alvorlig talt like spennende hver eneste gang. Plutselig finner du en flyndre, en leppefisk, eller en superfin sjøstjerne også oppi disse teinene. SÅ moro! Og vet dere hva? For 5-6 dager siden poppet det opp et par niser ved siden av den lille båten vår! Jeg var dessverre ikke med, men Daniel og lillebroren hans sendte meg videoer av dem. Ååh, for en drøm!


Nei, livet på havet er definitivt livet for meg. Under havet også forsåvidt. En vakker dag skal jeg tørre å lære meg å dykke.. Men første steg får bli å lære seg å snorkle i dette mørke norske hav..


Nå må jeg hive meg rundt her, pakke helgebaggen til Oslotur, og lade opp til en siste kveldsvakt! Nyt helgen alle sammen. Gleder meg til å dele masse av min med dere på både snap og instagram <3


– Tirsdagen vår i et bildedryss –

– Hvis ikke jeg har den fineste mannen så vet ikke jeg –

– My New Office –


– Kontoret mitt for juli måned –


Nå holdt jeg på å starte denne bloggposten med “riktig god lørdag”, men så innså jeg kjapt at det bare er onsdag. Jeg har bare hatt to dager fri fra jobb og dermed fått tidenes helg og feriefølelse. Åh <3 Daniel og jeg dro ut på en holme i går og tilbrakte hele dagen der med noen venner, før de dro hjem mens D, Sika og jeg overnattet i telt, drakk vin og ja… Koste oss GLUGG. Elsker, elsker, elsker dager som disse, og jeg har knipset en haug av bilder fra det siste døgnet, så de får dere se litt senere!

Ukens store cravings – Ben & Jerry’s og popcorn

Nå har jeg kommet meg hjem til leiligheten igjen mens Daniel er hos svigers. Jeg har nemlig litt jobb å få unnagjort på bloggfronten i formiddag. Tusen takk til alle dere som la igjen noen nydelige kommentarer under forrige bloggpost forresten. Jeg har ikke fått svart alle sammen, men fy søren så hyggelig det var å logge seg inn til et slikt kommentarfelt. Tusen takk 🙂 Dere er altså så fine!

Jeg ligger faktisk ute på verandaen og blogger her nå! Skal ikke gå glipp av et minutt av denne sola. Haha, det er ikke spesielt varmt for vinden er skikkelig sur i dag, men jeg ligger nå her i joggedressen likevel og dyne rundt meg. Må bare ha litt av denne friske, friske lufta mens jeg skribler i vei! Håper det står bra til med dere alle! Jeg har det ihvertfall helt topp, og går egentlig bare spent rundt og gleder meg til helgen i hovedstaden. Endelig er bursdagsweekenden til Daniel her! De melder skikkelig drittvær i Oslo når vi kommer, og strålende sol dagene både før og etter, men vi skal kose oss maks uansett!

– Meen jeg savner hunden allerede tre dager før vi har reist –

– Vi blir visst aldri lei deg Sikamor –

– Neon dress –

Hei fra meg og min neongrønne kjole! I dag har jeg ENDELIG fått Hannemor på besøk igjen for tre hele timer med knipsing dere! Hurra, bloggen går ikke under likevel.. Hanne har en dårlig skulder og har operert stakkars, men bloggen har verken tid eller råd til mer sykemelding fra fotografen nå, så i dag kjørte jeg og hentet henne på morgenkvisten, fikk av den forbaska fatlen og satte henne i sving! Høhø.


Så sånn er det med den saken. Sola skinner som vanlig her, og ettersom jeg ikke begynner på jobb før 19.00 i kveld, har jeg tilbrakt de siste par timene ute i sola med red curry chicken til middag og litt Ben & Jerry’s til dessert. Noe.Så.Digg. Jeg trodde egentlig ikke jeg likte disse isboksene, (ikke tåler jeg dem heller), men akkurat den med smak av peanøtt eller peanøttsmør.. Woah! Vilt god 🙂

Nå skal jeg hive på meg joggeskoene og gå en liten tur med Sika her før vakt! Håper dere nyter hvert et minutt av ferien enten dere tilbringer den utendørs eller innendørs. Og en ting til før jeg avslutter: Det er ikke mange som legger igjen kommentarer i disse dager, og det er jeg egentlig bare glad for, for bruk heller ferien deres logget av internettet. MEN jeg kjenner ikke akkurat at bloggmotivasjonen blomstrer når så mange av kommentarene jeg logger inn til om dagen er fra aggressive vegetarianere som vil halshugge meg for å dele en vanlig middagsoppskrift med svinekam, eller fortelle meg hvilken lite empatisk sykepleier jeg må være som fisker min egen fisk eller koker meg krabbe til middag..

Til dere det gjelder: Det finnes vel en rekke vegetarvennlige bloggere der ute dere kan titte innom istedet for min? Ikke les om hverdagen min dersom den provoserer deg. Så utrolig slitsomt for oss begge? La være å legge igjen sånne kommentarer, for jeg er ingen vegetarianer og kjeftingen og smellingen din kommer definitivt ikke til å få meg til å bli det heller. Matoppskriftene forsvinner heller ikke 🙂 Vil du ha respekt for dine synspunkt og levemåte, så må du også respektere at andre tenker annerledes enn deg.

Sånn, i’m out 🙂 Kjolen er forresten fra Gina!

Sitronpasta med svinekam

Hei på dere! Er alt vel? Siden sist så har jeg hatt et par nattevakter som alvorlig talt nesten tok knekken på meg. Haha! Jeg har jobbet en del natt i sommer altså, men jeg har inntil onsdag vært så heldig å få vakter som går fra kl 19.00-03.00 om natten, og det er jo ingen sak! -Meen så kom natt til torsdag og fredag der jeg faktisk skulle jobbe helt til åtte om morgenen, og gud hjelpe meg for en omstilling! Jeg har vært helt knekt jeg de siste dagene! Avlyst krabbefiske for å sove hele dagen, og bare.. vært kvalm, svimmel og hele pakka. Litt tragisk å bli så ødelagt av to nattevakter, men jeg er sikker på at det kommer seg etterhvert i karrieren. Det må det bare, for jeg skal jobbe MANGE flere lange netter i fremtiden.

Jeg klarte heldigvis å legge meg klokken 21.00 i går kveld, så jeg i dag kunne våkne uthvilt og menneskelig igjen til dagvakt 🙂 Ellers har jeg etter jobb i dag bare kokkelert med litt middag, spist ute på verandaen i tordenværet og nytt en “chili blonde” øl med Daniel. En veldig veldig behagelig lørdag <3 Just what i needed today.

Du trenger: 1. Tagliatelle for to 2. Svinekam marinert med hvitløk 3. Ruccola 4. Skall og saft av 1/4 sitron 5. Litt vannmelon 6. 1 mango 7. En håndfull frisk basilikum 8. 3 fedd hvitløk 9. Litt pepper

– Ukens middagsoppskrift – 

Slik gjør du: 
1. Kok pastaen etter anvisning og sil av vannet.
2. Tilsett 1ss smør, litt pepper, saften og skallet av 1/4 sitron i pastaen.
3.
Stek svimekammen sammen med litt matolje og 3 hvitløk finhakket i ei panne.
4. Hakk opp 1 mango og 1/4 vannmelon, samt en håndfull basilikum til salaten.
5. Bland restene av hvitløk fra stekepannen + litt hakket ruccola inn i pastaen.
6. Smak alltid alle elementene til med litt ekstra pepper!

– Server pastaen med den friske fruktsalsaen og svimekammen –

Last Night Was Fun

Gode gud for en KVELD jeg hadde med jentene i går! Daniel og jeg hadde vært ute og fisket masse krabber kvelden før så det ble en skikkelig krabbefest på oss denne tirsdagen her. I tillegg så hadde jeg bestemt meg for å prøve ut noen hjemmelagde cocktails, så i kjøkkenhjørnet mitt hadde jeg satt opp en haug av ingredienser til tre ulike drinker jeg serverte oss før og etter måltidet. SÅ hyggelig, og som vanlig fløy tiden bare avsted. Vi startet så tidlig som 16.00 om ettermiddagen, men likevel ble klokken 19.00 på noe som føltes som 30 minutt, og da ventet jo tirsdagskonserten på fiskebrygga oss!

– Ladies Night At My Place –

Finere folk får du ikke i stuen din <3 Vi skravlet og lo i mange timer i går, hylte og sang til gamle slagere på brygga, tok alt for mange kleine bilder og danset på fremmedes båter… Angret SÅ på sistnevnte da jeg våknet meg livets fylleangst i dag tidlig. -Rett inn på snapchat og slette, slette, slette kleine videoer. Orker ikke engang å tenke på hvor mange som så meg dansende på toppen av en båt i går.. Krysser bare aalt jeg har for at noen av kollegaene mine ikke var blant det publikumet. Noe.Så.Pinlig.

– Krabbefest og tirsdagskonsert på fiskebrygga – 

Uansett. Kvelden var magisk og vi trengte en sånn jentekveld alle mann tror jeg! I dag skal jeg på nattevakt igjen, og denne gang fra klokken elleve om kvelden til halv åtte om morgenen, så nå må jeg se og finne sengen litt og sove et par timer tenker jeg. Sika og jeg har vært på lang tur og spist oss stappmette på restene fra gårsdagen, så det bør ikke bli noe problem. Prøvde å legge oss litt ut i solen for en time siden, men det ble rett og slett for varmt for oss begge.

Håper dere alle har en finfin uke! Alt jeg har på agendaen min for resten av denne uken her er jobb. Nattevakter, jobbhelg og rett på ny jobbuke igjen til mandag. Sånn går no dagan, og jeg trives med det. Gleder meg dog MAKS til frihelgen min 21 og 22 juli, for da lukter det skikkelig feriestemning på meg og!

– Et lite bildedryss fra gårsdagen vår –

– Årets beste dag –

Åh, i går hadde Daniel og jeg livets sommerdag ute på havet! Jeg hadde fri hele dagen ettersom jeg jobbet natt til fredag, så alarmen sto på 10.00 og 20 minutter senere satte vi i svigers båt, dritspente og klare for å hente inn teinene Daniel hadde satt ut kvelden før. Såå spennende! Følte meg som et overtrøtt, giret lite barn der jeg satt i redningsvesten min.

Jeg krysset fingre og tær for at vi kanskje skulle få to, tre, men vi fikk åtte krabber, litt sjøstjerner og en liten stakkars leppefisk. Været var helt nydelig i går, så da vi var ferdige med fiskingen kjørte vi like gjerne inn på en holme i havet, hev av oss klærene og slo oss ned her for en solfylt lunsj! Daniel hadde nemlig kjøpt med vannmelon, rundstykker og skoleboller til oss <3 Altså, for en dag av sommeridyll!

– Årets første krabbefangst –

Koste oss glugg gjorde vi! Jeg tror faktisk vi ble liggende i badetøyet 4 timer før vi kjørte hjemover igjen gode og solbrente for koking av lunsjen! Ja til mange flere dager som dette sier jeg bare! Jeg har savnet havet så innmari, og kan nesten ikke vente til å starte en felles sparekonto med Daniel til en egen båt om et par år! Alt jeg vil i mine fremtidige ferier er å ha muligheten til å hive meg ut på havet, snorkle i klart hav rundt holmer, hente blåskjell, krabber, sette garn(!).. Nei, for en drøm <3

– En alt for bra fredag ute på havet –

Håper alt står bra til med dere også! Jeg oppdaterer ikke bloggen superhyppig akkurat nå i disse dager, rett og slett fordi jeg bare vil nyte fritimene som jeg har etter jobb, men ellers siden sist har det ikke hendt all verdens! Jeg har blitt brunette, og jobbet, jobbet og jobbet. That’s about it 🙂

– Lunsj på svaberget i sør –