Covered in black leather

Elsk på mandager som dette! Planen var egentlig å bake julekaker i hele dag (litt for min egen del, og litt for gode blogg-oppskrifter), men da bestis spurte om ikke jeg ville være med på gaveshopping i formiddag, klarte jeg ikke å takke nei. -SÅ da tok jeg meg like godt tre gode timer på sørlandssenteret, kjøpte en hel hau av interiør til heimen, julegaver til familien, og kakebokser til meg selv. I kveld skal det nemlig lages på julekarameller! Jeg har siklet etter myke karameller med vanilje og havsalt i hele høst, så nå er det på tide å få fingeren ut.. <3

Kanskje blir det en bloggoppskrift også ut av det? Vi får sjå, vi får sjå! Nå tenkte jeg først å ta en siste tur til Ikea for å kjøpe et par nattbord. Jeg er i full gang med å gjøre soverommet perfekt, og mangler vel egentlig bare et par kommoder/nattbord før vi er der! Håper jeg finner de jeg ser etter i kveld så jeg kan vise dere resultatet i løpet av morgendagen. Her kommer ihvertfall dagens lille handleantrekk. Høhø, + en jakke vel og merke. Jeg er altså klar over at vi snart er i desember. <3 Hele habitten er fra Bikbok til dere som måtte lure på det!

Ha en deilig mandagskveld alle sammen <3

Ukens som gikk…

Ukens cravings… Jeg har hatt godtestopp denne uken, og for første gang på et år har det gått smertefritt! Det tror jeg at jeg kan takke mandarinene for. *Oh lord rettelse – KLEMMENTINENE*. Jeg har fått meg en splitter ny fruktskål, og denne har jeg gått og plukket klemmentiner fra hver gang jeg har fått et søtsug. Det har bare gått en uke uten sukker, men kroppen føles allerede piggere, og jeg er dermed supermotivert for en ny sunn uke <3

Ukens innkjøp… Denne uken har jeg investert i en hel hau av ting! Blant annet årets juletre, ny spisegruppe til stua, og denne alt for fine ferien som jeg fortalte om i går! Ellers har jeg fått en hel hau av kjoler og bikinier i posten denne uken. Kan vel si det sånn at jeg hadde et Nelly-øyeblikk tirsdag forrige uke. Det er bare så gøy å klikke litt av og til… Det er lov å unne seg litt så lenge Geir gir sin tillatelse. Eller tilgivelse… En av to.

Ukens favorittinnlegg… Jeg synes jeg har hatt flere fine både vanlige innlegg og annonser denne uken, men mandagens “Welcome to my Fridge”, tirsdagens løksuppe-oppskrift og torsdagens “en stalldag i bilder” fikk kanskje ekstra god respons. Det er så fint, for da vet jeg at dette er noe jeg kan dele mer av i fremtiden!

Ukens sang… Sånn ca alt av julemusikk fra spillelisten min, men Maria Mena – Home for Christmas minnet en leser meg på i går, og hele morgenen i dag har denne gått på repeat. Åh, juuul <3 Velkommen skal du være!

Ukens høydepunkt… Shit, så bra de siste dagene har vært. Det har skjedd så mye siden vi kom hjem fra Island forrige helg! Denne uken har det vært full fokus på mailboks og jobb, men etter en formiddag i stallen, et døgn på hotell med julebord og festligheter, og gårsdagens syforening med verdens beste jenter, føler jeg også at jeg har levd! Jeg har gjort morsomme ting ved siden av pcen, og kommet meg ut blant de jeg er glad i. Derfor sitter jeg her nå, mandag morgen og er DRITmotivert for ny uke. Det er desember i morgen for svarten! YES!

Ukens gullkorn… Ukens latter fikk jeg meg flere ganger i går kveld på syforening med jentene mine. Jeg kan ta for meg ett av eksemplene ihvertfall! Vi hadde akkurat bakt tre forskjellige julekakesorter og skulle til med kveldens brettspill.. Andrea fikk ansvaret for utdeling av brikker og spurte som vanlig hvilken farge vi ville ha.

Annika: Jeg vil ha lilla!
Malene: Jeg vil ha rosa!
Meg: Jeg vil ha oransje!
Andrea: Hvem pokker vil ha oransje? Det er liksom oransje som blir igjen til slutt!!
Meg: Eeee okei, jeg kan ta blå da…

Ukens produkt… Finn frem arket(ene) med ønskelisten på, for her kommer enda et produkt å tilføye den! Structure – Glamtex sprayes i hodebunnen rett før styling og gnikkes inn som en tørrshampoo før du tupperer. Kanskje ikke noe for deg som allerede er velsignet med volum, men for oss som er flatere enn flatest etter hver eneste hårvask, er Glamtex redningen for enhver dårlige hårdag. Min spray er fra frisørsalongen jeg bruker Duo.

Ukens latter… Fikk jeg av meg selv fredag ettermiddag, da jeg endelig hadde landet litt.. Jeg skulle ut på noen ærend før julebordet på Ernst og hadde hele morgenen vært i ekstase over det fine rommet vi hadde fått for natten. På vei ut fra resepsjonen fikk jeg øye på hotelldirektøren i den fine dressen sin i lobbyen, og fornøyd som jeg var slapp jeg alt jeg hadde i hendene, for å løpe bort til ham, kaste meg om halsen hans og takke for det “SYKT fine rommet”… Kanskje ikke helt på normalen, og kanskje ikke helt som forventet etter de profesjonelle mailene vi tidligere hadde utvekslet, meeen jeg klarte jeg ikke dy meg.. Viktig å vise takknemlighet si!

Nei, for en BRA uke <3 Måtte den første i desember bli like meningsfull.

Turen går til…

…Ras Al Khaimah! Turen ble bestilt for snart en uke siden, og endelig kan jeg skrive navnet riktig uten å måtte google det først. Heh! Stedet ligger en times kjøretur unna Dubai, og vi kan derfor kombinere snorkling, late beachdager og sightseeing i Ras Al Khaimah med hel eller halvdagsturer inn til storbyen Dubai for utflukter, sightseeing, shopping, eller enda mer soling! Høres ikke det bra ut da? Vi falt så for The Cove resort i Ras Al Khaimah at vi bare ikke kunne dy oss… Hotellet er bygget som en landsby jo! -Med hav og broer mellom hvert eneste lille “boliglag”. Hihi. Gjett om vi skal kose oss her om halvannen måned! 16 januar reiser vi! <3

– The Cove Resort <3 I can not wait!

Det er alltid noen som lurer på gjennom hvem vi booket og hvor mye vi måtte betale, så jeg forteller dere det gjerne med det samme. Denne gang booket vi gjennom Apollo på nett, og betalte 8800kr per person om jeg husker riktig. Det er en pakkepris på fly, hotell og frokost for en uke. <3 Middager og utflukter liker jeg å booke først når jeg kommer ned. Man vet jo aldri om man vil spise på hotellet halve uken, eller dra til byen hver eneste kveld, ikke sant? Utflukter har jeg også erfart ofte er både bedre og billigere å booke på stedet, så den biten har vi foreløpig bare lagt under planlegging. Herregud så fin denne uken skal bli! Full av både fart og moro, sol, kos, bildeknipsing og avslapning. Hjelpe meg, som vi gleder oss. Måtte temperaturen bare være god i januar <3

Håper dere gleder dere til å følge oss på enda en reise <3

Christmas is in the building

Noen av produktene er sponset

Dere kan tro det var hyggelig å drikke frokostteen med utsikten av verdens grønneste edelgran i dag tidlig! Goood første søndag i advent dere!! <3 Adventskransen har jeg ikke fått i hus, men juletreet.. Det er på plass! Ferdig pønta og alt! Hihi. Vi kjøpte oss vårt første grønne tre i går kveld, og pyntet det likegodt samme kveld. 

Med ski snurrende lydløst på tven og julemusikken ikke fullt så lydløst på høytalerne. Ingen tvil om at stemningen min i år kom med treet <3 Julebakst skal det også lages denne deilige søndagen! Om tre små timer skal jentene samles til månedens syforening for baking av julekaker, men først tenkte jeg å dele litt adventsglede med dere.

-Julesangene som i dag har gått på repeat-
♥ Mary, Did you know – Pentatonix ♥ Santa tell me – Ariana Grande ♥ All i want for Christmas – Fifth Harmony ♥ White Christmas – Bing Crosby ♥ Misteletoe – Justin Bieber ♥ Ave Maria – Beyonce ♥ Silent night – Beyonce ♥ Santa Claus Is Coming To Town – Michael Bublé ♥ Have yourself a merry christmas – Frank Sinatra ♥ Winter Wonderland – Bing Crosby ♥ Let it snow – Dean Martin ♥ I saw mommy kissing Santa claus – The jackson 5 ♥ Happy Christmas – John Lennon ♥ Last Christmas – Wham ♥ Driving home for Christmas

Litt julepynt preger også den fine leiligheten vår i dag! Et Normann desemberlys som skal brennes litt og litt for hver dag som går av desember måned, en NUR pyntefat som jeg i grunn kan sette alt mulig på året rundt, og litt sølvpynt fra Tom Dixon i form av telysbeholder og duftepinner. Jeg har gått og siklet etter sistnevnte i mange måneder, og da Estdesign sa de ville sponse meg med produktene, hylte jeg av glede <3 Noen av ledlysene jeg har i juletreet er forøvrig også fra Estdesign. Vantittig fine lys med helt blanke ledninger. ELSK!

Normann lys HER NUR pyntefat HER Tom Dixon duftpinner HER Tom Dixon lysholder HER Ledlys  HER


Resten av interiøet til Estdesign kan dere ta en titt på HER
Ellers må dere gjerne dele litt julemusikk med meg denne søndagen!

New In – Partyfavoritt

Gjett om jeg ble glad da pakken med reservekjolene mine kom frem torsdag ettermiddag. -Èn dag før julebordet. Jeg bestilte jo egentlig en perfekt kjole fra Asos for anledningen for snart fire uker siden, men den kom dessverre aldri frem, så tirsdag denne uken gikk jeg bananas på Nelly og klikket hjem tre reservekjoler i håp om at ihvertfall en av dem skulle sitte som et skudd. Alle tre satte superfint på, og er herved blitt mine nye favoritter. En av dem bar jeg i går, og en av dem tenkte jeg å vise dere i dag! Her snakker vi den perfekte partykjolen. Fy søren! 

Tror jeg betalte 599kr for denne lekre saken! Jeg skulle gjerne delt lenke, men jeg finner den ikke igjen hos Nelly så jeg tror jammen de er utsolgt. Kjolen var litt i korteste laget for gårsdagens fest, men jeg er likevel glad jeg klikket den hjem, for den vil passe perfekt både til andre julebord, selve julekvelden eller til og med nyttår!

Hva synes dere? Var den ikke fin? Kanskje jeg kan få bært den neste fredag. Da venter nytt julebord med Kristina, Geir og hans nye, store kjærlighet! Hoho, det må jo bli minst like bra <3 I mellomtiden skal jeg lade opp med masse masse julestemning den kommende uken. Jeg vurderer å pynte juletreet allerede i kveld! Det ville vært så koselig med pyntet tre til første søndag i advent. <3

The Sweet Hotel Life

Sponset opphold

For en natt!! Daniel og jeg har kost oss glugg det siste døgnet.. Jeg vet ikke om det er nødvendig å utdype hvorfor, men jeg gjør det likevel. På dette digre rommet boltret min kjære og jeg oss med noen glass sprudlevin en times tid før middagen startet! Skravlet om alt og ingenting, lo og bare gledet oss til den fine kvelden sammen. Klokken 19.00 var det tid for å mingle med Daniels jobbansatte, og like etterpå sto buffématen klar. Vi snakker kreps, hummer, blåskjell, ribbe, pinnekjøtt og alle mulige slags desserter! Helt sinnsykt digg! Åh, det går så lang tid mellom hver julemiddag jeg inntar at jeg nesten glemmer hvor hindides godt det er <3

Å våkne opp i denne alt for gode hotellsengen denne lørdagsmorgenen, kunne heller ikke vært bedre. Jeg sov som en stein helt til klokken 10.00 i dag, og fikk først dratt med meg mannen til frokost 11.30, hvor pannekaker og frukt sto på min meny <3 Hihi, det er jo LØRDAG! Skal det være så skal det være. Viktig å nyte seg!

Rommet vi har bodd på det siste døgnet er et Deluxe Dobbeltrom <3

Jeg skulle så gjerne blitt lengre, men nå har vi allerede sagt farvel til rommet vårt, og sjekket ut for denne gang. Jeg har litt jobb jeg vil prøve å få unnagjort i dag, og mellom slagene tar Daniel og jeg en runde med interiørshopping. Endelig er den store eksamensuken over, og vi kan begynne å fokusere på hjemmet vårt igjen.

Hurra for det! <3 Disse nydelige rommene til Ernst kan dere booke HER.
Ha en super lørdag videre dere! Dagens antrekk kommer senere <3

Ready for a christmas party

Sponset

Hei, hopp og god ettermiddag! Her sitter jeg og smiler fornøyd på det fine hotellrommet vi har fått utdelt for helgen. Hva passer vel bedre enn å campe på Ernst når det er her kveldens julebord finner sted? Jeg ble så glad da Daniel fortalte at jobben skulle holde årets julebord på mitt favoritthotell. Det er så vanvittig fint her at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal begynne.. Denne majestetiske trappen førte oss opp til rommet vårt i dag, og i samme sekund som jeg satte foten min på den, startet fantaseringen om en shoot under lysekrona. Heh!

Om vi bare kunne bodd her på heltid! Det fine rommet vårt har jeg også knipset til dere, og det med mer skal dere få i morgen tidlig. Nå skal jeg gjøre siste finpuss på sminke og bekledning før det er tid for fest!

Jeg var oppe og hoppet allerede klokken 06.30 i dag, og siden har det gått i ett! Jeg hadde time hos Marianne klokken 12.00, og halvannen time senere var jeg og bølgene mine på vei tilbake til hotellet igjen. SÅ deilig å la sjefen sjøl få ansvaret for håret på en dag som denne. <3 Store Hollywoodkrøller sto på ønskelisten, og Marianne leverte atter en gang <3 Den dama altså! Duo frisør er salongen du må gå til i Kristiansand.

En nudefarget veske har jeg også endevendt Kristiansand for i dag, men da jeg ikke fant så mye som en clutch, krøp jeg til veskedronninga Kristina, og lånte meg en lekkerbisk av henne. Heldige, heldige meg <3

Syntes den passet helt perfekt til jeg! Kjolen koster 279kr HER (affiliateslenke)
Mer av dette nydelige hotellet kan dere også se på nettsiden deres HER

Black Friday – 27% på Luxushair

Annonse


Endelig er den store shoppingdagen her! Det er Black Friday, og i den anledning kjører Luxushair 27% avslag på alle sine hairextensions! Selv har jeg hele tre sett i hus! To i 50 centimeter og et i 60 centimeter. Settet i 60 cm er litt lysere enn de andre to, og det skal jeg først ta i bruk når håret mitt om en måneds tid har fått litt striper.

Fargen jeg har i på bildene er Nr.3 på fargekartet, og er et “Deluxe Clip on” med ekstra fyldig hår. Jeg synes faktisk det er så fyldig at jeg ikke alltid behøver å bruke alt! Med mindre jeg skal på fest, legger jeg to små clips igjen i baderomsskuffen. Skulle du være usikker på hvilken farge eller lengde som passer deg best, kan du maile Luxushair et bilde av håret ditt og spørre de om om råd. De hjelper deg mer enn gjerne og besvarer mail hele dagen <3 Så vet dere det! Det er jo ikke bare bare å velge mellom 40 farger og 4 lengder!

Luxushair har fri frakt i hele november, og i dag får dere også børste, den rosa Tangle teezeren som dere ser under her, og løsvipper til kun 49 kroner! Lash + vippeserumet som vanligvis koster 469kr får dere også i dag på tilbud til 299kr. Happy shopping! Mer om luxushair kan dere lese på facebooksiden HER, eller på nettsiden HER.

Du kan betale med kort, postoppkrav, faktura eller i februar med Klarna om du vil, og leveringstiden er 1-3 dager i hele Norge. <3 Nå skal jeg ta med meg håret mitt til Marianne og få det krøllet til fredagens julebord. Hun er hakket flinkere enn meg med krøllstaven, så i kveld går jeg for rød kjole, og brune, perfekte lokker <3

27% på alle extensions ved bruk av rabattkoden Blackfri HER altså!
Ha en riktig god helg! Vi sees igjen litt senere i dag vi <3

En stalldag time for time!

For ikke mange dagene siden, fikk jeg en kommentar fra en leser som ønsket seg flere stallbilder. Ikke bare bilder fra hesteryggen, men mer bilder fra forberedelsestimene også før selve ridningen! Derfor tok jeg i formiddag kamera med meg og knipset hele stalldagen time for time. Håper dere liker det!

09.00 – 09.50 – For første gang i historien går jeg til buss-stoppet 15 minutt før tiden. Jeg skal nemlig handle gulrøtter på veien! Dette uvanlig bedagelige tempoet gjør meg stresset, og jeg glemmer igjen bankkortet hjemme. Heldigvis klarer jeg å skrape frem 22 løse kroner fra veska. To kroner mer enn det gulrotposen kostet. <3 Ah, føler meg sjeldent så rik som når jeg står i Coop-kassa og sorterer enkroningene mine ass.

09.50 – 10.00 – Jeg ankommer stallen 10 minutt før bestis og drar rett ut til Gejsza for å ønske henne god morgen. Det forbauser meg at hun kommer meg i møte.. Kanskje hun kjenner meg igjen som gulrotjenta?

10.00 – 11.00 – Bestis har kommet! Vi gir hverandre en god ikkesettdegpålenge-klem, henter hver vår trillebår, og ler av den rosa fargen på den mens vi kjører til de tomme boksene for å møkke. 40 minutt senere står vi endelig og gjør klart hestenes kraftfor. Tømming av møkk er nemlig ingen lek!

11.00 – 12.00 – Stalljobben er gjort! Nå gjenstår det bare å stelle kosedyrene. Vi henter hver vår hest, knipser bloggbilder på veien og steller og koser litt før salen glir på. Vi har bestemt oss for å dra på skrittetur.

Kristinemor med hingsten sin <3

12.00 – 13.30 – Ut på tur, aldri sur. Selv i skrittetempo treffer kuldegradene oss hardt i ansiktet, men solen skinner og vi har skogen nærmest helt for oss selv. Vannet er islagt og blått, og en eldre herremann på tur stopper opp for å spørre om å få bilde av oss. “Håper jeg blir sånn som han når jeg blir gammel”, sier jeg. “Som går på tur med kamera alene i skogen”… “Å det kan du banne på”, sier Kristine, og vi ler begge to <3

Måtte det bli like bra vær hver eneste torsdag fremover!

13.30 – Jeg sier farvel til bestis og haster avgårde til busstoppet. Jeg må innen klokken 18.00 ha levert tre utkast på blogginnlegg til tre forskjellige samarbeidspartnere! Det er heldigvis bare seks minutt til bussen går. Akkurat passe til å rekke og kjøpe billett på akt.no.. NEI! Strømmen på mobilen går! FAEN. Kortet ligger hjemme… Må jeg virkelig spørre sidemannen om å få låne penger? ALDRI!! Jeg legger mobilen mellom hendene, varmer den så godt jeg kan, og trykker “på-knappen” når det er 1 minutt igjen til bussen er der. Det funker! Mobilen går på og holder akkurat lenge nok til å få vist sjåføren billetten min. Gud jeg er smart, tenker jeg og hviner fornøyd.

En litt annerledes torsdagspost <3

Black Week – Mine julegavetips

Annonse

Noen har kanskje fått det med seg allerede, men til dere som ikke har det: Blivakker kjører denne uken “Black Week” med minst 25% og opp til 80% på HELE butikken! Skal du handle billige kalendergaver, julegaver eller sende ut ønskeliste med blivakker-produkter, så er det kanskje ingen dum idé å gjøre det nå? Under her får dere noen av mine favoritter både til henne og han. Håper dere finner dere noe. Blivakker har alt til hud, kropp og hår både for kvinner og menn, så her finnes noe for alle og enhver <3 Tilbudene varer ut 27 november!

♥ Shelas toalettveske 99kr HER ♥ GHD hårføner og krølltang HER ♥ Bon Coca mandler med lys sjokolade og havsalt HER ♥ Myk lakris med smak av frukt og juice HER ♥ Smile Lab tannbleking HER ♥ Ultimate Contour palette HER ♥ Maple Moose Chai krydderte med smak HER ♥ GloMinerals trio øyenskygge HER

♥ Søt lakris dekket av stekte mandler, belgisk sjokolade, havsalt og lakrispulver HER ♥ Frisk aftershave krem HER ♥ Narciso Rodriguez parfyme HER ♥ Boxer i bambusfiber HER ♥ Velduftende barberskum med pumpe HER ♥ ID hair voks med ekstra hold HER ♥ Lacoste deodorant HER ♥ Lacoste parfyme og dusjsåpe HERSe resten av Blivakker sine Black Week tilbud HER
Ha en finfin torsdag videre, så skriver vi mer senere <3