Moutfit – 31.07.11

Under shoppingen i Oslo oppdaget jeg ei ung dame i lilla bukser. Dette skulle vise seg å bli ei av de to jentene jeg skikkelig måtte snu meg etter fordi stilen deres inspirerte så vanvittig mye. Hadde jeg bare fått mer enn et lite sekunds titting, kunne jeg helt sikkert plukket inspirasjon nok til å ha de 30 neste antrekkene klare. En halv time senere HYLTE jeg mildt sagt av glede. Bikbok hadde lilla bukser på salg, og var det noe jeg skulle ha da så var det lilla bukser.. Dagens kveldsantrekk består av disse buksene. 


Topp og bukse fra Bikbok
Sko fra Tyrkia
Briller fra Cubus
Belte fra Gina Tricot – 19kr!


Dette var buksene jeg sa var kjempestygge da jeg prøvde dem i prøverommet, men som jeg likevel skulle ha. Jeg vet jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen. 79 KRONER!


Jaja. Kamera gjør dem fremdeles blå, men de er lilla. Veldig lilla!


 
Likte dere det?

– Marthe <3

Tilbake i sommerbyen!

Okei.. Jeg brukte hele 40 minutt på å komme meg fra hotellet til hovedveien. Dette er en strekning som vanligvis skal ta 2 minutt å krysse. ÈN vei feil kjørte jeg og der var det gjort. Jeg tok veien inn mot sentrum i stede for veien ut til E18 og fy søren. Så var skrikingen, svettingen og angsten tilbake igjen. Er det lov til å kjøre der trikken kjører? Vel, det gjorde jeg ihvertfall. Over alt, og hvor enn det passet meg. Kjørte helt sikkert på rødt lys, og feil vei i enveiskjørte gater også, men vi overlevde jo! Samtalene våre gjennom disse 40 minuttene gikk sånn noenlunde i denne duren: “Nei du kan ikke kjøre inn der. Hvorfor ikke? Det er en sånn ting der. Et skilt. Javel? Hva betyr det? Trafikklys med S på? Hva er det? Herregud, nå ble det strek!! Hva skal jeg gjøre?!

Jaja.. Vi lever enda begge to og jeg tror kanskje jeg vet hvorfor! Gps’en spilte kirkemusikk hver gang fartsmåleren viste 5 for mye. Det ble altså uaktuelt å krysse fartsgrensen noe som igjen medførte fuckefingre fra diverse forbikjørende.


Satt godt trykket oppi ruta i Oslo sentrum for å si det sånn.


Sunn lunch? Nei? Jaja, jeg fortjente den.


Hjemme i den gode, gamle stuen.


Har hatt en fabelaktig tur med deg snuppa!

Har mine kjære lesere hatt en fin helg?

– Marthe <3

Lesermail!

Nå er det alt alt for lenge siden jeg har delt leserbilder med dere! Det har vært så hektisk i det siste så leserbilder har blitt utsatt en liten stund. -Men det betyr ikke at jeg ikke setter like stor pris på dem! Jeg har som de tidligere ukene fått noen nydelige bilder nok en gang og tusen tusen takk til dere som har sittet og brukt tid på dette. Fantastiske er dere.. Ikke bare har jeg fått leserbilder, men også et brev! Tusen takk til Henriette. Du er en engel!


Aww!


Les bloggen hennes >HER<.


http://elinhenriette.bloggr.no/


www.fiskebollermedkraft.blogg.no Haha har dere hørt til bloggnavn?


www.susannmadonnaa.blogg.no


www.foreverguro.blogg.no


De to siste bildene er laget av www.cathrinekk.blogg.no

Noen som er klare for en veldig ok søndagskonk?

– Marthe <3 

Månedens topp 5 moutfit!

Forrige måneds “Topp 5 moutfit” ble jammen meg topp 6! Jeg fikk lurt inn et ekstra antrekk og den eneste som la merke til det var mamma. Haha. Denne gang har jeg greid å velge ut nøyaktig 5 antrekk som jeg syntes var månedens beste. Nå gjenstår det bare å se om dere er enige? Moutfitene i juli har vært mye preget av skjørt. Lange, korte, i alle former og ikke minst farger. Noen av dem er plukket ut her. Alle bildene er i tilfeldig rekkefølge.


Dette er helt klart månedens sko.

 Hva synes dere? Enige eller er det noen som mangler?

– Marthe <3

Hvordan skaffe drømmegutten?

Heisann! Mange av dere har spurt om tips til hvordan man skal skaffe seg drømmegutten! Jeg er selvsagt ingen ekspert, men jeg kan ihvertfall gi dere mer enn setningen “vær dere selv”. Jeg tenkte heller jeg kunne fortelle litt av min egen erfaring..

Da jeg var 15-16år gammel var jeg i livets lille “rundbrenner-periode”. Jeg hadde stadig en ny gutt på hjørnet og ufattelig nok fikk jeg akkurat den jeg ville ha. Når jeg for noen dager siden så tilbake på denne tiden og på hvordan jeg så ut (sort langt hår, tykke gravsvarte bryn, masse mascara, eyeliner og hvit øyenskygge), kunne jeg ærlig talt ikke fatte hvordan jeg greide det. – MEN så kom jeg på det. Jeg hadde selvtillit. Masse selvtillit, men samtidig ikke for mye.

De aller fleste gutter liker ei jente med litt selvtillit. Ei jente som kan bære hodet litt høyt, uten å se ned på alle andre. Vis at du er fornøyd med deg selv akkurat som du er, men ikke snakk nedverdigene om andre av den grunn. Gutter liker ikke å høre om hvor skeiv du synes nesen din er, hvor tykke du synes lårene dine er, eller hvor mange kviser fjeset ditt har. Ikke liker dem å høre om venninnen din sine stygge bryn heller. Vær positiv og se gutten inn i øynene når dere prater sammen, smil bredt, og si takk hvis du får et kompliment. Han har ikke gitt deg et kompliment i håp om å få diskutere om det egentlig stemte etterpå.

MEN. Det er absolutt et “men”. Vis selvtillit, men for guds skyld ikke tro du er bedre enn alle andre. Kanskje du er penere enn jenta i nabohuset! Kanskje du er smartere enn bestevenninnen din, men ikke ta på vei av den grunn. Vi er alle gode på noe, men ingen er perfekte. Det er fort gjort å bli veldig høy. Spesielt når alkohol er med i bildet. Derfor vil jeg be dere tenke dere om. Hvem tror dere guttene vil ha? Jenta som sitter stille i en krok, mangler selvtillig og derfor sier mindre.. Eller jenta som skriker høyest på fest, drikker seg fullest og ender med å spy i et hjørne? Gjerne med skjørtet oppglidd over rumpa så ingenting er overlatt til fantasien.. Det finnes en mellomting dere. Finn den og du er veldig godt på vei! 

Håper dette ihvertfall hjalp èn av dere..

– Marthe <3 

Harry Potter – FOR en avsluttning

For et par dager siden så jeg siste del av Harry Potter på kino. Jeg vet ikke hva jeg skal si engang jeg. Aldri noen sinne har jeg vært mer begeistret over et eventyr. Er det ikke denne sjangeren disse filmene går under? FY søren for en film. Det var spenning fra det første sekundet til det aller aller siste. Mot slutten av filmen satt jeg og skalv i hele kroppen. Det begynte i bena som lå over Jonas sine og han trodde seriøst jeg skamfrøs så mye som jeg ristet. Ikke nok med det så grein jeg 3 ganger i den også..

For tåpelige ting som ikke var noe å grine over.. Jeg satt og håpte på at historien skulle få en god avsluttning, samtidig som jeg aldri ville den skulle slutte. De fleste av dere har helt sikkert sett den allerede og er sikkert helt over denne ekstasen, men jeg er enda helt i hundre og jeg vil helst se den igjen nå med en eneste gang.. En PERFEKT avslutning på en fabelaktig historie.

Nå skal jeg kjøpe alle filmene jeg ikke har og ha marathon om en stund..
Hva syntes dere om filmen?

– Marthe <3

Se hva jeg fant..

I dag tok jeg på meg en eldgammel og stusselig liten kjole som i alle år bare har gjemt seg i skapet.. Jeg har aldri engang vurdert å gå med den. Har i grunn alltid sett på den som litt kjedelig. Noe stor skatt var den ikke da jeg tok den frem i dag heller, men den var da helt grei. Den stakkarslige kjolen har vel bare ligget der og ventet på å bli oppdaget. Nå som vi snart skal flytte, må jeg få litt orden på klærene mine. Jeg orker ikke å ta med meg en hel haug som jeg aldri har fått brukt, men jeg vil heller ikke kaste noe jeg kankskje kan få brukt i fremtiden! Så hva sier dere?

Kast eller behold?

– Marthe <3

Pakking av antrekk..

Nå er kofferten nesten helt ferdigpakket og klar for avreise! Jeg mangler bare noen høytalere og muligens 4-5 pakker nudler. Det ble 3 veldig enkle outfit som følger med meg til Oslo, men de var likevel pene. Ihvertfall etter min mening! Alt satt ihvertfall som et skudd da jeg prøvde det på. Nå gleder jeg meg til å se bursdagsbarnet og til å ha en flott helgetur sammen med henne. For det er vi nødt til å greie å ha, selv om det har foregått forferdelige ting i Oslo. Vi kommer selvsagt til å kjøpe blomster mens vi er der så vi kan bidra litt i det nydelige blomsterhavet vi har sett så mange ganger på tv.


Skogala!

Dette er klærene som får være med til Oslo..


Dette var rimelig rått på! Aner ikke hvorfor jeg aldri har brukt denne røde toppen..


Dette og en bukse hvis det skulle vise seg å bli kaldt!


Nesten ferdigpakket!

Hva er dine must i kofferten?

– Marthe <3

Moutfit – 28.07.11

I dag er det en veldig spesiell dag for min del! Jonas og jeg har i dag vært sammen i 1år og 9 måneder. Tenk snart har vi vært sammen i 2 år! Det er langt over alle forholdsrekorder jeg har hatt tidligere.. MEN det som er enda bedre, er at min beste venn Kristine har bursdag! Gratulerer masse med dagen snuppa mi. Du er fantastisk!

I kveld tar jeg turen til Kristinemor for å overnatte der. Vi reiser nemlig til Oslo i morgen tidlig! For å feire Jonas og meg har vi allerede vært på ultra på sørlandssenteret og handlet inn litt deilig mat. Nå skal vi ha dampet blåskjell, hvitløksreker og krabbeklør til frokost! Kamera blir selvsagt med på kjøkkenet!


Insektsring fra www.dobb.no
Ring fra h&m


Shorts fra Bikbok
Genser fra Gina Tricot
Sko fra Tyrkia


Love you <3

– Marthe <3

Båttur i solskinnsvær

Endelig kom sommerværet igjen. Det kommer og går, men nå var det alt for lenge siden det var her sist. Håper vi får låne det en stund fremover nå. I dag har jeg vært på båttur med hele familien til Jonas. Helt utrolig koselig. Sola har stått på for fullt og gjorde det umulige mulig.. Nemlig å bade! Denne gang var det til og med jeg som fikk dytte Jonas uti. Vi har både fisket, fanget krabber, badet, solt oss og spist masse masse god mat. En perfekt sommerdag med andre ord.

Litt bilder fra dagen min..


Klar for frokost. Brød med hjemmelaget jordbærsyltetøy. Mm!


Linn og kjæresten. Det var rene parturen!


Turtelduene <3


Fisking av krabber og reker!


Turtelduene nr.2.


Lars i sin nye kano.


Fisking av tang.. Det ble desverre ingen fisk i dag!

Hva har dere gjort i dag?

– Marthe <3