Got Myself a Braided Ponytail

Sponset behandling

Åå som jeg koste meg på besøk hos Marianne igjen i dag. Hun var faktisk innom klessalget vårt også på lørdag så det var ikke så lenge siden sist jeg så henne, men det var likevel godt å få skravlet litt igjen, heist Hairtalk extentionet mitt, og tatt etterveksten med en mørk og fin Joico-farge! Jeg føler meg alltid så fresh etter noen timer i stolen på Duo, og i dag har jeg gått rundt og følt meg ekstra fin, for denne formiddagen erstattet vi krøllene med tidenes flette! 10 minutter holdt hun på og dulle med bakhodet mitt, og vips så befant det seg et kunstverk baki der. At det går an! Flinkeste dama jeg vet om.. For ikke å snakke om snilleste.

Skjønner ikke hvordan det går an å bli så glad i frisøren sin. -Og regnskapsføreren da? Haha, kunne bedt dem begge på middag når som helst jeg. Jeg tilbringer jo nesten mer tid med disse enn med min egen familie, og da blir det bare sånn.. Kunne du tenke deg en frisørtime før sommeren så må du ikke engang være i tvil om hvor du skal gå i Kristiansand. Book time hos Duo frisørsalong i sentrum på nett HER, eller bare ring 38097201.

Nå skal jeg sette meg ned med noen nybakte cottage cheese rundstykker til kvelds og se de siste to episodene av Skam. -Så tror jeg nesten at jeg takker for i dag! Daniel og jeg er helt ferdige etter en helt super økt på Fresh i ettermiddag, og egentlig så vil jeg bare våkne opp til onsdag jeg nå. Da har Annika og jeg endelig en antrekks-shoot foran oss, etterfulgt av noen deilige soltimer på stranden. Hurra for dette vanvittige været!

Lite gjør meg gladere enn sol på himmelen <3
Ha en fortsatt fin tirsdagskveld. Vi skrives mer i morgen vi!

Bucket list – Juni Måned

♥ Lære meg å kjøre i rundkjøringer igjen. Jepp! Etter seks år med lappen er jeg blitt så utrolig sløv på dette punktet. Jeg ligger mer eller mindre alltid i feil felt, eller bare midt mellom begge og blinker bare når det passer meg. Det skal det bli slutt på. Juni er måneden for å bli en flink sjåfør igjen!

♥ Finne en ny serie jeg kan se på. Det er bare et par dager siden jeg begynte å se på Skam, og etter syv episoder var jeg enda ikke frelst, men SÅ dere.. Så skjedde det noe! Nå har jeg bare to episoder igjen av sesong 2 og jeg er som absolutt alle andre superfan. Haha! Det er litt av et syn her hos oss nå om ettermiddagene.. Daniel og jeg har ikke helt lik tv-smak så han sitter i stuen og ser på serier han liker mens jeg sitter på soverommet og ser på det jeg liker. Hehe, de romantiske hverdagskveldene i samme sofahjørnet er vi forbi altså.

♥ Feire to store bursdager! Verdens beste bestemor fyller 70 år 18 juni, og har invitert både Daniel og meg til Stavanger for feiring denne lørdagen! Ellers fyller min kjære mann 25 år helgen etter, og det må vi jo også se og få feiret på et morsomt vis! Ah, juni blir en knallmåned <3

♥ Jeg vil ta årets første bad i Norge! Det bør ikke bli noe problem nå som de melder opptil 26 grader denne uken. Værmeldingen sier sol hver eneste dag og rådeilige temperaturer, så allerede i morgen drar jeg med meg Annika til stranden for litt soling og latskap. Endelig er sommeren her!

♥ Juni er også måneden jeg skal få holde jentenes syforening! HURRA! Det blir ikke før slutten av måneden, men da skal jeg altså diske opp med litt real sjømat. Blåskjell, kreps, reker, vanlig krabbe, kongekrabbe… Mmm, you name it. Kanskje været er så fint at vi kan spise ute også? Jeg må bare klikke hjem noen hagemøbler først.

♥ Booke sommerferien 2016. Planlegge alt som kan planlegges og booke denne klisseferien som jeg har snakket om siden januar. Haha! Jeg har nå sendt forespørsel til orkideekspressen.no om de kan snekre sammen den perfekte Thailandferien til oss for en sum så nå krysser jeg fingrene for at de har noe ledig. Ellers får vi selvfølgelig bare reise et annet sted nå og spare Thailand til vinteren.

♥ Dra på telttur før myggen tar helt avgårde. Jeg sendte inn dette ønske til mannen i går kveld, så til fredag drar vi til en destinasjon han plukker ut, camper der i telt for natten og bruker hele lørdagsmorgenen på å sole oss, spise noe godt og bare ha litt kvalitetstid sammen. Gud så bra det blir!

♥ Geir har lovet å invitere Kristina og meg på biffmiddag i juni, så dette gleder jeg meg også noe helt hinsides til! Jeg har nemlig på følelsen at Geir ikke bare er supergod med mat, men også verdens flinkeste til å diske opp.

Hihi, sommerfest hos regnskapsføreren it is!  <3
Håper tirsdagens deres er fin. Nå sitter jeg hos frisøren og jåler meg.

Bildene er fra Pinterest

Denne ukens middagsmeny

Hei og hopp fra en stykk gretten Borge. Stakkars Daniel gjør alt han kan for å muntre meg opp her etter at Geir har stjelt hele lønna mi igjen. Hehe, neida men på toppen av noen svimlende høye skatteregninger gikk kameralinsen min i stykker denne mandagen så vips der røyk de 8000 også. Jeg var så ør etter møtet med Geir at jeg tok meg selv i å stå på Japan Photo å prute som en annen japaner! Ikke fader om jeg skulle betale 8100 kr for noe ny linse! Jeg skal jo ha råd til ferie også denne måneden! Hahaha, vel etter fem minutters surmuling om at Expert sikkert ville solgt den for en tusenlapp mindre dro jeg det forbaska kortet mitt og gikk hjem for å legge meg. Jepp! Dette har vært en sånn mandag. Jeg tror muligens jeg trenger en oppløftende løpetur.

Jaja, nok klaging! Det er nemlig en ny uke og på tide å dele en ny ukesmeny med dere. Håper dere lar dere inspirere av disse syv deilige middagsrettene. Jeg får hive meg i treningstightsen og komme meg på Fresh. En power nap hjalp ikke noe særlig på humøret så nå krysser jeg fingrene for at en svettetime gjør det.

– Mandag –
Hjemmelaget kinesisk på 1-2-3! Det er bare tre måneder siden jeg lagde dette for første gang og siden har vi hatt det fem ganger! Det er mye til å være meg ettersom jeg egentlig elsker å prøve nye ting hele tiden. Denne retten er bare så vanvittig rask og grei å lage, så smaker den i tillegg helt nydelig.

– Tirsdag –
Verdens beste pizza! Ja, for det må den faktisk være. Tomatsaus, biffstrimler, bearnesaus, pommesfrites, ost og bacon? Denne varianten er heeeelt syk! En dag skal jeg prøve meg på carbonara-pizza også.. Lage hjemmelaget pizza med kylling, bacon, carbonarasaus og ost. Høres digg ut eller hva?

– Onsdag –
Fylte squash. Nok en enkel middagsvariant som er laget på 20 minutt. Smaker nesten akkurat som taco, bare uten tacolefsene. Et sunnere alternativ til travle hverdager.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

– Torsdag –
Hjemmelaget fiskegrateng med raspede gulrøtter til er alvorlig talt noe av det beste jeg får! Laksen til denne middagen er allerede handlet inn, for på torsdag skal jeg erstatte torskestykkene med rød fisk og lage retten enda bedre. Dette anbefaler jeg dere virkelig prøve ut selv også!

– Fredag –
Marinerte kyllingsspyd med ris, lime og peanøttsaus. Mmmm! Liker du asiatisk, og kanskje satay spesielt, så er jeg sikker på at denne retten faller i smak. Liker du ikke peanøtter så er jeg sikker på at den ikke gjør det. Hehe!

– Lørdag –
Ovnsbakt, hjemmelaget pai! -Med skinke, brokkoli, paprika, fetaost og alt du elsker! Her er det bare å fylle opp med hva enn du vil. Pai smaker godt uansett hvordan du lager den. Det er så godt som umulig å feile.

– Søndag –
Marinerte laksespyd med brokkolipure! Sunnere blir det ikke, og jammen er middagen klar på under halvtimen her også. Jeg har ikke laget meg dette på flere år, så nå kjenner jeg at jeg gleder meg skikkelig til å prøve meg på laksespyd igjen. På tide å dra frem grillen, for disse skal definitivt stekes ute i finværet!

Husk at du kommer til oppskriftene ved å klikke på bildene!

En helaften med improteater

Riktig god mandagsmorgen fine dere! Her kommer en liten smakebit på den fine kvelden bestis og jeg hadde i går. Vi møttes klokken syv på Big Horn Steak house og nøt et alt for digg biffmåltid med vin og skravling til. To timer ble vi sittende og kose oss med maten, og da klokken slo ni beveget vi oss inn i nabolokalet hvor improteateret skulle finne sted. Hver eneste søndag klokken 21.00 holdes det et hysterisk morsomt, gratis humorshow på Charlies bar i Kristiansand, og disse guttene som opptrer er altså så morsomme at jeg ler meg gul og blå. Dere ta turen hit en kveld dere trenger en pause fra serietittingen! Superhyggelig er det.

– En helaften med middag, vin og improteater –

Annika: Jeg ser på ansiktet ditt at du har trent!
Marthe: *GLIS* Gjør du?!
Annika: Ja, nå er du bare kjempebrun og tynn.
Marthe: Eee..
Annika: Og muskuløs da! Nei dette hørtes ikke så snillt ut som jeg mente det..

Hahaha, hvis ikke Annika er verdens skjønneste så vet ikke jeg <3 Gleder meg allerede til å tilbringe noen timer på stranden med henne til uken. De melder jo strålende sol hver dag! Sonja kom forresten også innom på forestillingen i går, og he-rre-gud som jeg lo da hun ble dratt opp på scenen for å være delaktig i et av humor-numrene. Den jenta tar jo alt på strak arm og var rett og slett helt RÅ. Nei, jeg lo og lo og lo jeg.. For en kveld.

Beste avslutningen på uken! Nå skal jeg starte den nye med et møte hos Geir.

Antrekk – 290516

Kjolen er sponset

Hei og god dagen! Vet dere hva? Nå skal jeg være litt spontan og hive meg avgårde på improteater med Annika for noen ordentlige latterkramper. Akkurat som jeg ikke har fnist nok denne uken.. Jaja, jeg har blitt lysten på et par glass vin og ifølge dere så trenger Annika og jeg litt kvalitetstid sammen. Hehe, det var ihvertfall ei av dere som var bekymret for om vi ikke var venner lengre ettersom vi ikke hadde tilbrakt like mye tid sammen det siste året. Hehe, det er vi altså <3 Ikke tenk på det! Den jenta der skal være min bestis helt til jeg ikke er mer!

– The Perfect Dress For Late Summer Nights –


Alt på dagens gjøremålsliste er krysset ut, og min splitter nye Gina Tricot kjole har fått kommet på, så nå er det i grunn bare å hoppe avgårde. Noen episoder av SKAM har jeg også fått sett i formiddag. Jeg bestemte meg for å gi det en sjanse ettersom absolutt alle både jenter og gutter ser ut til å elske det, men dere vet meg og serier… Jeg kom meg gjennom seks episoder, men så sovnet jeg et sted mellom utroskap og festing. Jeg skal gi det en sjanse til, men jeg tror egentlig bare ikke serier, eller tvtitting generelt er noe for meg. Det kjeder meg! Vil heller ut og gjøre noe moro jeg, så da klapper jeg igjen pcen for dagen og hiver meg på teater <3 

Have fun! Med eller uten Skam rullende på skjermen <3

Uken som gikk…

Ukens høydepunkt… Gårsdagens klessalg var legendarisk. Virkelig! Ellers må jeg trekke frem mine siste dager på ferie. Vingårdsbesøket, de siste timene på stranda og rideturen Selini og jeg hadde like før hjemreisen. Fy søren så mange verdifulle minner jeg har fått den siste uken. Jeg er så GLAD for at jeg dro på denne jenteturen med to venniner som er nøyaktig like eventyrlystne som meg selv. Måtte en slik reise bli til en årlig tradisjon.

Ukens film… Daniel og jeg så en veldig bra komedie laget av Netflix i går. Den vil jeg absolutt anbefale dere! Det er ikke mange komedier jeg finner morsomme, men denne her var helt super. “The Do-over” heter den.

Ukens latter… Fikk jeg meg fredag kveld da jeg dro på kiwi for å fylle kjøleskapet og samtidig kjøpe inn handleposer til lørdagens klessalg. Slik gikk det for seg…

Kassemann: Vil du ha pose?
Marthe: Jatakk!
Kassemann: Hvor mange?
Marthe: 200!
Kassemann: Hæ?

Jeg forklarte at jeg skulle selge garderoben min, og i køen til kassa sto det en guttegjeng som ville dæve av latter da jeg slang bunken med poser på skuldra og gikk. Kassemannen orket selvfølgelig ikke å telle dem for meg, så jeg fikk i stedet utdelt langt flere enn 200 og klarte bare såvidt å få dem med meg i to omganger. Kall meg bare kiwipose-dama! Ikke fikk vi bruk for halvparten heller, så nå behøver jeg visst aldri be om pose noen sinne igjen.

Ukens cravings… Frukt og grønnsaker! Vannmelon, mango og sånne sprø små cherrytomater kan jeg spise på dagen lang. Jordbær også.. Mmm! Joe & The Juice sin jordbærsmoothie… Eller min egen <3

Ukens nedtur… Midt i den romantiske lørdagsmiddagen vår i går kom jeg på at jeg måtte dra på postkontoret for å hente noen varer til et betalt oppdrag denne søndagen. Jeg hadde akkurat tatt to glass vin og kunne ikke lengre kjøre, og ettersom varene var blitt sendt til mitt gamle postkontor var det ikke akkurat gåavstand heller, så klokken halv ti i går kveld dyttet jeg nesten litt gråtkvalt den deilige pastaen til sides, hev meg i en taxi, og kjørte til posten og hjem igjen før den stengte. Vips så var den romantiske kvelden blitt til kald pasta og noen j*velig dyre glass med vin. Heh, heldigvis var taxisjåføren av den spennende sorten og ikke en av dem som bare utveksler strofer om været. Takket være gode samtaler ble kjøreturen egentlig riktig så hyggelig.

Ukens bok… Calendar Girl – Forført! Denne må dere gå til innkjøp av i sommer og lese på stranden. Da skal jeg banne på at soltimene går fort.

Akkurat nå… Skal jeg ut på løpetur. Det ble minimalt med ferietrening så nå gleder jeg meg skikkelig til å komme i gang igjen! Ellers skal jeg oppdatere der, planlegge ukesmeny og blogginnlegg, og gjøre klart regnskapet til morgendagens møte med Geiremann. Tipper han blir glad for å høre at det ble null shopping på ferie!

Ha en DEILIG søndag alle sammen!

Nok et vellykket klessalg!

– En oppdatering fra dagens klessalg –

For en galskap! Hjelpe meg, tusen tusen takk til absolutt alle som kom i dag! De fremste jentene i køen fortalte at de hadde stått der helt siden klokken 10.00 om morgenen, to timer før åpningstid, og da klokken endelig slo tolv strakk folkemengden seg helt bort til enden av kvartalet. Herregud så glad! For en tålmodig og smilende gjeng det var som kom innom denne formiddagen. Tusen tusen takk <3 Jeg håper dere alle fikk med dere noe fint!

Se på den køen da! Hihi, også så fine dere alle var <3 Salget gikk unna på tre små timer, men da vi takket for oss var det faktisk enda litt klær igjen (overraskende mye fint også) så noe ga vi bort til Blå kors og noe tenkte jeg at jeg skulle selge som “pakker” her på bloggen. Det er så utorlig mange som har spurt om jeg kan holde igjen noen kjoler og sko til dere som ikke bor i Kristiansand, så nå får dere også muligheten til å stikke av med noen plagg.

Jeg skal legge det ut for salg til uken tenkte jeg <3 Nå skal jeg bare ligge som et slakt på sofaen litt. Det har gått i ett helt siden jeg kom hjem fra ferie så denne lørdagskvelden vil jeg bare bruke på å ta igjen kvalitetstid med min kjære mann. Vi skal lage oss italiensk pasta til middag, drikke vin fra Italiensk vingård og bare slappe av til en film. Ah, det skal bli så utrolig godt nå! Kanskje jeg får smisket meg til en massasje også. Høhø <3


Igjen, tusen takk til alle som kom! Håper dere koste dere like mye som oss <3
Denne blå kjolen ble forresten ikke solgt, så den kommer til salgs på bloggen!

I morgen er den store dagen her!

Puh!! Da var klærene endelig levert og hengt opp i Kirkegata 10! Fem timer tok det å få alt på plass. Haha, hjelpe meg… Jaja, resultatet ble helt knall så nå gleder jeg meg bare noe helt vanvittig til morgendagen. Vi åpner dørene klokken 12.00, og kommer til å dele ut goodiebags til en verdi av over 1000 kroner til de første 20 som handler av oss. Vi snakker proteinbarer, selvbruningsprodukter, toalettmapper, vareprøver, atkins barer, energidrikker, og masse annet gøy som jeg er sikker på at dere kommer til å digge <3

Jeg tenkte ikke jeg skulle si så mye mer enn at det blir et helt supert klessalg! Ah, som jeg gleder meg til å kvitte meg med garderoben, og ikke minst… få hilse på dere! En liten sniktitt på hva dere har i vente i morgen får dere i et bildedryss under her. Altså det ER så mye klær, og det flotte er at vi er fire forskjellige jenter som selger og dermed dekker vi faktisk alle størrelser mellom XS til L i klær, og 36-40 i sko.Prisene er forresten også mye billigere enn de tidligere årene vi har kjørt klessalg, for denne gangen er vi bare interressert i å kvitte oss med ALT! Min makspris er 150kr, men 90% koster 50 og 100 kroner. -Bare husk å ta med kontanter ettersom vi ikke kan ta noe kort <3
Adressen er altså Kirkegata 10, i frisørsalongen SalongXtend og klokkeslettet er 12.00!
Det kan lønne seg å komme litt før da det de tidligere årene har vært litt kø før åpning <3

Calendar Girl – My new guilty pleasure

Annonse

– Calendar Girl Forført
Mia Saunders trenger penger. Mye penger. Nærmere bestemt 1 million dollar, og hun må skaffe dem innen nyttår. Gangstervennene til ekskjæresten “Blaine” har allerede banket opp faren hennes, og gitt henne nøyaktig ett år på å tilbakebetale spillegjelden hans. Livet står på spill om ikke pengene er på konto mot slutten av året, og Mia er villig til å gjøre ALT for å redde ham. Når lønningen fra servitørjobben ikke strekker til tar hun en jobb hos Exquisite Escorts i stedet. Oppgaven virker enkel.. Hun skal tilbringe en måned med en rik kjekkas hun bare behøver å ha sex med dersom hun har lyst. 100 000 dollar for å være selskapsdame hos en eller annen riking?

Det er jo nesten som å være Julia Roberts i Pretty Woman? Mia synes eskortejobben høres rimelig ut, tar utfordringen på strak arm, og legger en slagplan om å stenge alle følelsene sine ute. Hun skal bare tjene pengene sine, redde faren og så vende tilbake til sitt gamle liv. Vel, ting går selvsagt ikke helt som planlagt..


 

Denne HETE erotiske romanen har allerede kapret førsteplassen på New York Times bestselgerliste og blir snakket om verden over. Ble du som meg, frelst av Fifty Shades of Grey så kommer du til å digge denne også. Calendar Girl – Forført er nemlig enda råere, og sluker deg allerede etter 10 sider. En perfekt romantisk, og sexy bok som alle og enhver burde ha med i strandvesken. Den kommer for salg på norsk nå på mandag, 30 mai, og er faktisk første av fire i den populære serien. Bok nummer 2 kommer ut 15. august, og HJEEELP som gleder meg! En mer avhengighetsskapende roman tror jeg du skal se lenge etter.

Jeg kan ikke huske sist jeg slukte 396 sider på én og samme dag.  Ikke innbill deg at erotiske romaner ikke er noe for deg før du har prøvd en. Jeg klarte ikke å legge den fra meg for å fylle opp magesekken engng! Åja, man får de dristigste scener beskrevet i detalj, men på en merkelig måte så er det så vanvittig romantisk! De siste femti sidene leste jeg så sent som overhode mulig da jeg bare ikke orket at romanen skulle ta slutt.

Høres den ikke spennende ut? Boken fås altså kjøpt i butikk 30. mai, og ønsker du å delta i trekningen om å VINNE gavekort på den, vil jeg at du deler en romantisk erfaring med meg på calendargirl.blogg.no. I tillegg til at en av leserne mine får gavekortet på boken, trekkes det også ut to hovedvinnere som hver får en romantisk get away til 5000kr!

  Del historien om din beste sommerflørt eller første store kjærlighet da vel? Det kan være hva som helst, så lenge historien er en smule klissete. Jeg kan jo begynne med å ta frem mitt eget favorittøyeblikk når det kommer til romantikk! Den aller første ferien Daniel og jeg hadde sammen til Hellas i fjor sommer var… magisk. Rett og slett. Vi var så nyforelsket og hver dag sammen ble en dans på roser. Jeg husker spesielt denne ene ettermiddagen da vi bestemte oss for å leie bil og bare kjøre opp til toppen av øyas høyeste fjell. Noe så spennende! Det var liksom bare meg, han, de øde landeveiene og de digre vindmøllene, og da vi omsider nådde toppen tok vi oss et øyeblikk med litt råklining til utsikten av hele øya. Ah, det minnet der kommer til å sitte for alltid.

Husk, den beste historien stikker av med seieren, så ikke spar på detaljene! Hihi, dere sender den inn HER. Er ikke dette en morsom konkurranse? Jeg kjenner ihvertfall at jeg gleder meg til å lese om hendelsene deres, nå som boken min er utlest og jeg er tom for lesestoff! Lykke til <3

Marthe tipser – Sunt mellommåltid

Hei og god kveld fine dere! Det blir en sen andre oppdatering på dere i dag, men det er først nå jeg har fått kommet meg etter en lang hjemreise med fly og tog fra Sardinia og Oslo S. Det var jammen godt å komme hjem til min fine fine mann igjen også! Vi ble sittende og titte litt på klisseferier sammen før jeg tok meg en aldri så liten power nap. Han har endelig fått vite hvilke uker han får ferie i sommer, men alle de fine reisene vi tidligere har sett på er nå utsolgt, så vi ble i grunn bare sittende og klø oss litt i hodet.. Å reise i fellesferien er et lite mareritt med tanke på både skyhøye priser og dårlig utvalg, men fader heller vi får ta det vi får! En eller annen ferie skal vi ha sammen uansett. Hehe, ja jeg er reisesyk igjen jeg.. Får jo aldri nok av det deilige reiselivet.

– Strawberry & Vanilla Smoothie –

Jaja, over til dagens lille oppskrift! Denne smoothien fikk jeg først øynene opp for på syforeningen til Selini forrige måned. For et perfekt alternativ til sunt mellommåltid som smaker godt. Mmm! Jordbær og banansmoothie har lenge vært en favoritt, men med litt tilsatt havregryn og vaniljeyoghurt smaker det hele bare enda bedre! Et stort glass av dette kunne jeg lett ha trykket i meg til frokost, lunsj eller kvelds daglig.

Slik gjør du:
1.
Ha den halve bananen, de frossne jordbærene, en håndfull havregryn og en halv boks vaniljeyoghurt i en blender med en liten skvett vann. Mos det hele til smoothie, og vips mellommåltidet er klart!

Oppskriften ga meg to mellomstore glass <3 Ser det ikke fristende ut?