Daniel Wellington

I Sverige er dette alle mannfolks drømmeklokke, og nå er den i ferd med å bli svært populær både for kvinner og menn i Norge også. Da jeg viste denne klokken til Jonas og spurte om han kunne tenke seg en slik, ble han HELT på styr. Han maste deretter om klokken hver eneste dag fra jeg fikk den tilsendt til den kom i posten. Herlighet. Jeg har aldri sett maken til takknemlig kjæreste da han så den i virkeligheten. Det var tydelig noe som falt i smak! Daniel Wellington klokkene finnes i flere varianter, men både Jonas og jeg likte best denne i brun og gull til 1495 kroner.  

 

Ønsker du en Daniel Wellington klokke selv eller synes du kjæresten bør ha en?
Oppgi rabattkode marthe når du handler, så vil du få 15% på kjøpet!

Herreklokkene finner dere HER. Dameklokkene HER

                      Annonse

En rolig fredag

Nå har paret akkurat spist lasagne med pestosalat til middag! Oppskriften på salaten kommer i et eget innlegg i morgen. Det var så mange som ønsket den etter gårsdagen. Jonas er i full gang med montering av møbler her. Dette blir så bra! Etter litt jobbing, skal vi kose oss med jordbær og tv. Vi har det så fint her nå at jeg nærmest omkommer.. Life is good! 

Ellers har jeg et supert tilbud å komme med til dere lesehester! Hvis dere nå bruker rabattkoden MARTHEVIP98 når dere handler på www.tanum.no vil dere få 70% rabatt på to av favorittbøkene mine, “Tusen strålende soler, og “Drageløperen”. Har dere ikke allerede lest dem, så må jeg ihvertfall få informere om dette! Tilbudet varer i en måned fra i dag.   

Link til Drageløperen finner dere HER
Link til Tusen strålende soler finner dere HER(affiliateslenker)

Interiørshopping i surt vær!

Jonas og jeg har brukt det sure været som unnskyldning til å dra på interiørshopping denne fredagen! Vi har til nå hatt hele stuen full av sorte møbler, men i dag fikk vi kjøpt alt nytt i hvitt! Synes rommene blir så mye lysere og større når møblene er hvite, så nå har vi fått oss ny kommode, nytt tv bord og ny garderobe til gangen. Jonas har litt av en monteringsjobb forann seg i kveld mens jeg lager god middag til oss! Vi tar søndagen på forskudd i dag. Kvelden skal gå til spising av god mdidag, norske jordbær til dessert og Kim Kardashian titting på tven. Jonas har lastet ned alle seriene for meg, og nå er vi begge blitt hektet. Kan ikke skjønne at jeg ikke likte det programmet før!

 


Jonas: Tror du dette er noe lurt da? Vi blir blakke før Afrika turen!
Marthe: Tull og tøys! Møbler må vi ha! NÅ.

Kanskje jeg endelig kan få vist dere resten av leiligheten nå!

Antrekk – 29.06.12

I dag er været surt og grått her i Kristiansand, og med det ble antrekket slik også. Nei, surt vil jeg vel ikke akkurat kalle det, men litt kjedelig og fargeløst etter min mening! Pyttsann. Jeg deler det med dere likevel. Håper solen snart kan titte frem igjen og gi meg litt inspirasjon! Jonas og jeg har dratt på interiørshopping sammen i dag. Mer om det kommer snart!

 
Bukse fra Bikbok
Skjorte fra Zara
Jeffrey Campbell sko fra DNA

 

Spell bagen gjør jo susen da!  

Sommer på torvet

What a night! Jeg storkoste meg med flotte jenter, deilig mat og litt for mye coctail! Etter et heltopp vors hos >Annika<, tok vi turen til “sommer på torvet” i byen. Jeg fikk på mystisk vis sneket meg inn og storkoste meg til siste minutt. Deretter ble det den faste bakte poteten og taxi Jonas hjem til bingen! Det ble dårlig med tid til kommentarsvaring på gårsdagens innlegg, men alle kommentarer skal være svart på nå! Håper dere fikk en like hyggelig kveld som jeg gjorde.

Aldri sett maken til gladmonser!

Ønsker dere alle en fin kveld!

Ønsker alle fine lesere en super torsdags kveld! Jeg har laget en kjempedeilig salat og har pakket med grillribben og coctailen. Innlegget er forhåndsskrevet så nå sitter jeg mest sannsynlig med de beste og storkoser meg. Håper dere gjør det samme. Det er jo ferie! Da skal man kose seg med god mat og fine mennesker hver eneste kveld..

Skrives i morgen igjen vet dere!

Internet Explorer 9 – #imponert

Visste du at man med Internet Explorer 9 nå kan feste favorittsidene sine til startmenyen? Er facebook din favorittside, kan du nå ta tak i logoen oppe i venstre hjørnet og dra denne ned til startmenyen. Da vil du raskere komme inn til Facebook! For mer informasjon om Internet Explorer 9, legger jeg ved en video under her som dere kan ta en titt på om dere ønsker det! Ellers har jeg en super konkurranse på lur til dere lesere! Høres et gavekort til verdi 1000kr hos Nelly fristende ut? Fem heldige vinner nå hvert sitt gavekort på 1000kr ved å laste ned og teste Internet Explorer 9 HER. Legg igjen en kommentar så du kan bli kontaktet om du vinner. Bruk gjerne 2 min også på å svare denne undersøkelsen  >HER<  – så kan du få et enda bedre nettilbud 🙂


Vinnerne vil bli kontaktet om en uke!
LYKKE TIL.

                   Annonse

Antrekk – 28.06.12

Nå skal denne jenta på grillkveld med de aller beste jentene! Vi skal være en fin gjeng hos >Annika< som skal kose oss med grillmat og drikke før de som er gamle nok tar turen til byen! Lille meg på 19 år for hoppe i bingen når de andre er klare for fest. Heldigvis er det bare to måneder igjen til denne berta også kan være med på leken! I Kristiansand har nærmest alt 20 årsgrense av utesteder, så her er det ingen fest å fylle 18 år. Men! Da er det ekstra stas å fylle 20!


Skoene er HERFRA (affiliateslenke)


Kjole fra Zara

Likte dere den nye kjolen?

Salg på Nelly – Jeg har slått til!

Jeg har fornyet sommersko-samlingen! De to øverste parene nedenfor har jeg siklet etter lenge og da jeg fant dem på halv pris hos Nelly, følte jeg ikke at jeg hadde noe valg. De sorte og grå har jeg i beige/mint fra før så disse vet jeg sitter som et skudd på foten. Resten krysser jeg fingrene for at er normale i størrelsen de også! Nelly kjører sommersalg med 50% på en rekke varer nå! Tenkte jeg kunne komme med et lite innlegg senere med favorittene Nelly har satt på salg.
 
Sorte til 175kr HER, hvite til 200kr HER. (affiliateslenker)

Sorte med dusk
HER, sorte med snøring HER, Sorte med nagler HER(affiliateslenker)

Hva synes dere?