– Juleforberedelser –

For en fin mandag dette har vært! Jeg startet fridagen min tidlig og dro til Geir for litt regnskap på morgenkvisten. Deretter bar turen videre på julegaveshopping i tre hele timer, så nå er faktisk gavene for 2019 i boks. Hurra! Resten av formiddagen gikk til Minos så langt lengste skogstur (i rene stormen) og nå ligger vi begge som slakt her i sofaen og bare nyter lyden av susende vind i husveggene. Åh! Kvelden i dag skal brukes så godt. Jeg skal pakke inn de siste gavene, drikke på kakao, fyre i peis og lage meg årets første ribbemåltid. Høres ikke det nydelig ut så vet ikke jeg <3

– Vaniljecookies med karamell – 

I morgen er det duket for jobbkveld igjen, og vet dere hva? Da skal Hanne få bli med! Hun har nemlig fått klarsignal til å hospitere i akuttmottak for en dag, og skal bli med meg og observere hvordan en dag i mottak fungerer. Krysser alt jeg har for at hun kommer til å elske timene der like mye som meg og søker jobb sommeren 2020 😉 Kollegaene mine er virkelig toppen, men det er alltid plass til en Hannemor og! Håper nesten på en usedvanlig travel kveld så hun skal få sett og vært med på mest mulig.

Veldig moro å lese gjennom kommentarfeltet i forrige innlegg forresten. Det er så godt å høre at vi er flere som både ler og griner av valpestrekene som disse rakkefantene våre finner på <3 Riktig god mandagskveld til dere alle! Nå må jeg komme i gang med middagen her. Magen rumler!

Hadde egentlig tenkt til å dele oppskriften på disse kjeksene med dere.. 
-Men så ombestemte jeg meg ettersom jeg ikke likte dem godt likevel.

8 kommentarer

Siste innlegg