It’s My Birthday


Hurra! Dersom dette innlegget blir publisert, betyr det at vi har landet på norsk jord på selveste bursdagen min. Flyet vårt lander i Oslo klokken syv om morgenen, og så hiver vi oss i bilen og kjører hjem til sør for å hente hund i en farlig fart. Neida, men vi har savnet henne sånn at vi har scrollet gjennom hvert et bilde vi har av henne på mobilen OG kontaktet en finn.no selger for valpekjøp.

Siste dag på ferie knipset jeg ikke et eneste bilde så disse er faktisk fra vår aller første kveld! Vi gjorde i grunn ikke så mye som er verdt å dokumentere i går heller. Det ble bare en skikkelig kosedag med dokumentarserie på Netflix, Mc Donalds i senga og ja.. såklart noen soletimer også. Vi så faktisk hele “extreme engagement” serien på Netflix, og herregud så fascinerende den var. Verdt å se!

Takk for oss Kuantan – Du har levert!

Joda så i dag fyller jeg altså 27 år, og ettersom vi har reist i 24 timer så tenker jeg å bruke den mutters alene hjemme, sovende med Sika på brystet <3 Det er Skal Vi Danse premiere i kveld, og ettersom Daniel hater dette programmet over alt på jord (okei etter jakten på kjærligheten), så har jeg bedt han om å forlate heimen (eller sitte på soverommet) for å la meg sitte med tven og kose meg med det 😉 Litt nerd.. Jeg vet. Men sånne koselige direktesendte familieprogram er virkelig ikke hyggelig å se i reprise på en dataskjerm. Tusen takk for at dere har fulgt oss på enda en ferie! Now: It’s good to be home <3 Borte er bra, men hjemme er desidert best.

– Just another sunny day –

Åå, vår nest siste dag går mot slutten, og selv om vi faktisk begynner å bli klare for hjemreise, gjensyn med hund(!), jobb og høst, så er det såklart litt vemodig. Hverdagen her har bare vært så innmari avslappende. I går tok jeg meg selv i å ligge på solsengen og telle antall blomster som falt ned i bassenget fra treet som henger over det.. Altså, hadde jeg hatt SÅ lite å gjøre hjemme så hadde jeg definitivt kastet meg opp fra den sofaen og funnet på et eller annet fornuftig med det samme, men her… Her bare godtar man bare at hverdagen er sånn. Avslappende og SYKT deilig for kropp og sinn.

De meldte nok en dag med massevis av regn i dag, men helt inntil nå (klokken er 20.30 om kvelden) har det vært skyfri himmel. SÅ Daniel og jeg har jobbet med brunfargen, badet i havet, badet i bassenget, drukket mer kokosnøtt og sjokolademilkshake.. Ja, nei. Levd latskapens liv enkelt og greit <3

Vet dere hva? Vi er blitt så late her at vi ikke engang klarer å kave oss til et spa for en kroppsmassasje! Hver eneste dag har vi stått opp og blitt enige om at i dag er dagen for en massasje. Hotellet vårt er så nytt at spa-avdelingen ikke har åpnet enda, så vi må ta en taxi til et annet spa, og når kvelden kommer… Vel så frister det ikke det spor å flytte på seg. Det er jo så digg her! Haha, kommer til å angre på at jeg ikke benyttet meg av prisene på spa her hvis jeg reiser hjem uten en eneste massasje, så… I morgen!

– Daniel leker daglig med livet i bølgene –

Her kommer noen blinkskudd fra dagens deilige soltimer! Så glad for å høre at ferieinnleggene mine har blitt satt pris på av flere. Daniel scroller også litt stolt gjennom disse kommentarfeltene ettersom han enten har tatt del i bloggpostene ved å være fotograf, motiv eller bare en del av teksten <3

– Nyter våre to siste soldager til det fulle –

-Slenger med dagens gullkorn – 
Meg: Jeg tar gjerne litt cred for at vi ikke har blitt dårlige i magen her!
Daniel: Jaha, hvorfor skal du ta det da?
Meg: Fordi jeg har vært ekstremt flink med sanittitizeren. Vasket bordet vårt tilogmed.
Daniel: ….SANITIZER?

– Et lite bildedryss fra noen fine strandtimer –

Nå har vi akkurat kommet tilbake til hotellrommet etter enda et digg restaurantbesøk der hotelldirektøren kom bort til oss, tok Mr. Willoch i hånda og lurte på hvordan vi hadde funnet hotellet hans. “Madammen googlet vilt, svarte han”, og det er forsåvidt sant. Tror vi er et av svært få par fra norden her..

En feriedag time for time

08.00: På tide å stå opp fra verdens hardeste dobbeltseng! (Eneste negative med dette hotellet?) Daniel er solbrun og kjekk som alltid, men skulle hatt en pris for sin morgengrettenhet. Jeg… er ikke født med den samme naturlige skjønnhet, men er ihvertfall blid som ei sol.

08.30: Vi spiser frokost! På verdens koseligste restaurant der vi kan velge og vrake i frukt, fersk juice, asiatisk mat, pannekaker, donuts, egg, vårruller, pai… Aaah, you name it! Og utsikten her… Vi ser rett ut mot havet!

09.00: Vi går en liten powerwalk på beachen om morgenkvisten når temperaturen enda er behagelig og vi har absolutt hele stranden for oss selv. Vanligvis er bølgene store og sterke, så bare Daniel tørr å ta et morgenbad i dem, men ikke i dag!

I dag er det så godt som vindstille!

10.00: Vi finner oss hver vår solseng og legger oss ved bassengkanten for å slikke sol. De har meldt regn de siste tre dagene, men alt vi har sett er skyfri himmel.. I dag slukte jeg min siste roman. Daniel leste ut sin for flere dager siden, så nå holder han på med Gunhild Stordalen sin bok, og er like frelst av den som meg. Kjærlighetens 5 språk har han også lest ut, og siden har han vært litt ekstra romantisk.

11.00: Solen steeeiker og vi må hoppe i bassenget fire ganger i timen. Jeg har forøvrig også latterkrampe av Daniel som kaster solbrillene mine rundt i bassenget for å dykke etter dem etterpå <3

12:00: Lunch o clock! Vi spiser alltid lunsj på samme restaurant som vi har frokost. Jeg går enten for vårruller, fried rice eeller grillspyd mens Daniel har gjort Cæsar salat til en fast rutine. Mmm! Maten her koster forresten så lite at det er helt latterlig. Hver lunsj og middag koster rundt 40 kr per person her.

13.00: Tilbake til solingen! Vi bader, soler, drikker kokosnøtt, skravler, og planlegger hva vi skal gjøre med ettermiddagen vår. Bare later oss og laaader batteriene <3

15.00: Jeg er kjesken på noe igjen! Bestiller oss derfor en sjokolademilkshake på deling, samt en skål med nachos, tomatsalsa og rømme. Åh, det smaker himmelsk på solsengen!

16.00: Huden har fått nok sol, og vi tusler tilbake til det fine hotellrommet vårt, hopper i morgenkåpene og legger oss i den redde sengen for å slappe av med et glass vin, en øl og noe på Netflix!

17.00: Badekaret fylles, og vinflasken tømmes!

18.00: Daniel slenger seg på sengen igjen for en ny runde med Netflix, mens jeg jåler meg for kvelden! Vi har bestemt oss for å ta en øl i solnedgangen ved baren som ligger like ved stranden.

19.00: Let the date night begin! 45 minutt til solen er nede og Kuantan er fullstendig mørklagt.

– Kjolen min for kvelden er fra Fashionnova –

20.00: Solen er gått ned, ølen er drukket opp og vi bestemmer oss for å forflytte oss opp til hotellets Italienske restaurant for middag! Her spiser vi hver vår tallerken med nydelig pasta, får servert nybakt brød til og deler enda en flaske vin, til tross for at den koster syv ganger mer enn selve måltidet vårt. Vi tømmer flasken, spiser til vi triller, skravler i to timer, og rusler tilbake til hotellrommet hvor vi blir liggende og høre på et tordenvær som gir oss følelsen av at det er tidlig nyttårsaften <3


<3 <3 <3 

Høstgarderoben på budsjett

Reklame | Ellos

Riktig fin mandag fra oss i paradis! Begynner temperaturen å dale der hjemme i Norge eller? Jeg hører ihvertfall rykter om at luften lukter mer og mer høst for hver dag som går? For rundt en uke siden tipset jeg dere om at Ellos nå har fått inn en rekke fine plagg av både kjoler, bluser og bukser til høsten, og til dere som enda ikke har handlet noe: Rabattkoden varer kun i fem dager til, så husk å shoppe før den går ut. Koden er 405408, og når du taster inn denne ved handlekurven, får du altså 30% rabatt på den dyreste ordinære varen du vil klikke hjem 🙂 Her har dere noen flere favoritter hos meg!

Elsker spesielt den vide skinnbuksa! Sikkert like fin med hæler som med hvite, enkle sneakers.. Åh, kjenner jeg gleder meg litt til å legge bikinien på hylla for 2019 jeg nå, og dra frem høstplaggene. Det er så innmari enkelt å kle seg fint på denne årstiden synes jeg!

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER 


Rabattkoden “405408” gir deg 30% på den dyreste varen hos Ellos!
Husk at du nå bare har fem dager igjen å handle på <3

– Våre ulikheter –

Daniel er han som sitter fremst i klasserommet med 150 elever i, og rekker opp hånda for å besvare lærerens spørsmål eller stille et selv. Jeg er hun som sitter midt i for å blende inn og for guds skyld ikke bli bedt om å svare på noe som helst. Å prate i store folkemengder er muligens mitt største mareritt.

Daniel har humør og følelser synlig for alt og alle utenfra. Er Daniel sint så ser du det på hele han. Har kassedama gitt ham dårlig service så kommer hun til å få høre det. Jeg tror heller ikke det ville krevd Daniel en kalori å konfrontere sjefen sin om noe han måtte anse som et problem. Er det noe som irriterer meg, så irriterer jeg meg heller grønn på innsiden. Når restaurantmaten smaker dritt og servitøren kommer bort for å spørre meg om maten smakte, vil responsen min alltid være: Å, jaada!

Jeg har lang lunte, men er langsint. Daniel har kort lunte, ekploderer og er ferdig med saken. Faktisk så husker han ikke engang at vi har hatt en sak tretti min senere. Her kommer et lite eksempel på “kort lunte” fra formiddagen i dag: Daniel og jeg hadde ligget på solsengen ved bassenget og la igjen håndklærene våre mens vi gikk for å spise lunsj. Da vi kom tilbake var håndklærene våre borte og en familie på fem hadde tatt over plassene våre. Jeg så irritasjonen i øynene til Daniel med en gang, og mens han gikk med bestemte skritt rett mot familien, gikk jeg i kappgang etter han og sa: Eeeh, dette er ikke nødvendig! Vi kan bare hente oss noen nye håndklær. Danieel! Det er masse plass her! Jeg tror ikke han enset at jeg pratet engang, for før jeg visste ordet av det hørte jeg han konfrontere familiens far. “Håndklærene som lå her.. Hvor gjorde dere av de? Vi må signere på at de er blitt levert et sted!!”

Daniel er ekstremt dedikert i alt han gjør. Han lærte seg både R matten og fysikken han trengte for å komme inn på ingeniør ila en sommerferie, startet på studiet høsten etter og fikk B i snitt på bacheloren sin selv om han jobbet 100% ved siden av og måtte lære seg alt via youtubevideoer. Han trener også jevnt over hele året og passer på at han får i seg relativt sunt. Jeg blir sliten bare av tanken på dette lesekjøret, spiser usunt hele tiden og trener kanskje 3 måneder av året. Riktig nok seks ganger i uken de tre månedene så jeg går dritt lei og ikke klarer å holder det ved like.

Jeg elsker å være både foran og bak kamera. Daniel liker verken å ta bilder eller å bli tatt bilder av. Sosiale medier er han ingen fan av, og han har definitivt ikke noe behov for å vise seg frem på noe bloggbilder. Facebook slettet han for 2 år siden og instagram har han aldri hatt.

Jeg elsker hatløsninger, er distré og ikke så nøye på ting. Maler jeg stueveggen, så gjør det liksom ingenting om en dråpe havner på parketten. Jeg er en sånn som trykker på midten av tannkremtuben og ikke skrur på korken igjen så tuppen stivner til neste morgen. Daniels verste mareritt er hatløsninger. Han er en sånn som har perfekte brettekanter på klærene i kofferten sin. Da jeg skulle hjelpe han å vaske ut av leiligheten i mai, gikk han i skjul (helt til han fortalte meg det) og vasket over det jeg hadde gjort, fordi han ikke stolte på at jeg ikke hadde slurvet. I sommer skulle vi male verandaen min, og der fikk jeg bare klar beskjed om at han skulle male på egenhånd. Svigermor derimot kunne få komme og hjelpe til. Så min veranda er det Daniel og svigermor som har malt:-)

D er en liten kontrollfreak. Da vi var halvveis på veien til flyplassen i Oslo fra parkeringsplassen, måtte han også løpe hele veien tilbake til bilen for å dobbeltsjekke at håndbrekket var på. -Selv om han husket at han hadde satt det på. Han trippelsjekker at kaffetrakteren er slått av hver morgen, og kjører gjerne hjem igjen halvveis på vei til jobb om han ikke er helt sikker. Jeg.. satser på det beste. Brenner huset ned så har vi jo forsikring.

Jeg liker å bruke penger. Daniel liker å spare penger. Jeg kjenner virkelig ingen som er så flinke til å spare som Daniel, og jeg kjenner heller ingen med behov for en seks sifret bufferkonto. Økonomisk trygghet tror jeg nesten er det viktigste av alt for at han skal sove godt om natten. Også dette feltet har jeg et noe mer avslappet forhold til. For meg er det ikke så nøye om vi ikke blir rike pensjonister. Jeg vil leve godt mens jeg er ung. Daniel vil leve godt når han blir gammel. Han er altså hakket mer fremtidsrettet.

Det er lite jeg verdsetter høyere enn god mat. Så fort frokosten er spist, gleder jeg meg til lunsjen. Er det noe jeg gledelig bruker for mye penger på, så er det helt klart gode råvarer. Jeg kan bake og kokkelere i timesvis hvis bare resultatet blir et skikkelig festmåltid som flere enn meg kan ha glede av. Daniel spiser fordi kroppen må fungere. Han setter utrolig stor pris på meg de dagene jeg har middagen klar når han kommer hjem fra jobb, men jeg kunne like gjerne ha servert han to tørre knekkebrød. Så lenge han får noe som fyller magan, er han like glad.

Noen av ulikhetene våre, som vi skriblet ned og lo av på solsengen i dag!
Heldigvis har vi en viktig likhet også, og den kalles selvinnsikt 🙂

Våre nye apevenner – Eller uvenner

Riktig god lørdag til alle dere der hjemme! Daniel og jeg lever enda i beste velgående! Vi er ikke blitt dårlige i magan, vi er ikke blitt spesielt solbrente, oog vi har enda til gode å bli lei av hverandre. Hurra! Spesielt de to førstnevnte følte jeg at vi måtte kjøre et minutt med takknemlighetstanker for i dag formiddag, men Daniel mente jeg nå hadde jingset det, og at vi definitivt kom til å sitte på hver vår dass i kveld. (Godt vi har to doer). Tviler egentlig ikke, for vet dere hva som står på agendaen vår i dag? Vi skal skippe luksusen på hotellet og besøke nabolagets Mc Donalds for å gå til innkjøp av en haug av cheeseburgere til kveldens Manchester United kamp! Ååå som vi gleder oss <3

– Fra gårsdagens lille kveldstur på stranda –

Vi går en hel del turer langs denne stranda her, og i går var det faktisk litt liv her på beachen! Virker som befolkningen i Kuantan våkner til live når det blir fredag og drar til stranda for å henge med apene her. SÅ i går var altså første dag vi ikke hadde beachen for oss selv. Vel, apene er der jo også stort sett alltid.. Jeg har sneket meg rundt dem i mange dager nå for å prøve å få et søtt nærbilde, mens Daniel står på lang avstand med løpepuls og redsel i blikket. “Åååh, pass deg nå!!” -Hver gang en ape kommer litt for nære. De lokale her mater dem titt og ofte, men jeg har sett hvor uforutsigbare de dyrene er, og vet godt hvor lett de kan røske av meg en finger, så jeg lusker meg meeget forsiktig rundt dem.


– Snapshots fra fredagskvelden vår – 


Tre meter fra denne apen hadde jeg slengt fra meg veska foran bena til Daniel mens han knipset bilde.. To minutter etter at bilde var tatt, trasket apen rolig bort til veska, tok den opp, ristet og luktet på den før jeg fikk ropt: “Neei, den kommer til å stjele den Daniel! Ta den fra han”! Daniel tok tak i den delen av veska som apen ikke holdt i, og et lite øyeblikk trodde jeg at jeg skulle få være vitne til en ape mot mann – slåsskamp. Apen ga bare Daniel et killerblikk, åpnet munnen, og flekket med tennene som om det var D som hadde stjålet noe fra ham. Heldigvis slapp han taket like etter og ruslet avgårde.. Puh!

Etter denne lille seansen, satte vi oss på en restaurant ved stranda, spiste et bedre måltid og dro tilbake til rommet vårt hvor vi åpnet en vinflaske og lærte oss Ligretto! Tusen takk til dere som tipset oss om det morsomme spillet. Vinflasken gikk ned på høykant med kortspill i går! SÅ hyggelig <3

En liten apevenn – Eller uvenn? De ser så uskyldige ut!

– Where we live –

Og ferielivet fortsetter å levere! I dag tidlig hadde vi bestemt oss for å bestille frokost på sengen, so we did! Et digert brett med sandwich, de beste nypressa juicevarianter, nudler (my fave), pannekaker med krem, masse bakverk og pommes! Mmm.. Disse frokostene de serverer her er virkelig midt i blinken for meg. Skulle ønske det var mer normalt å spise varme retter til frokost i Norge også. Jeg velger nemlig nudler, fried rice og vårruller foran tørre brødskiver any day og jeg tror jammen jeg har smittet Daniel også med dette. For et par år siden så tror jeg ikke han hadde klart å spise frokost dersom det ikke var ei brødskive med ost å få. Nå fyller han tallerkenen med både wok og kylling i karri på morgenkvisten.

Hadde det ikke vært for disse bildene her så hadde jeg ikke hatt stort å dele med dere i dag. Vi har nemlig gjort null og ingenting. Kun ligget ved bassenget, startet på en ny bok, tatt et bad på hotellrommet etterpå og spist nok et deilig måltid ved stranda. Da klokka slo 21.00 ble jeg helt slått ut og sovnet i halvannen time mens Daniel så på en film, men nå har jeg visst kviknet til igjen her.

– Dagens frokost ble inntatt på sengen –

Se på denne deilige deilige brekkien da! Koste meg seriøst glugg der jeg satt i morgenkåpen min og hev innpå i dag tidlig, mens Daniels morgengretne ansikt lysnet mer og mer opp for hver bit med pannekake som gled ned i halshullet.. Glad-knappen skrus heldigvis på så fort han får litt kaffe og mat i magan!

– Velkommen inn på hotellrommet vårt –

Jeg har knipset litt bilder av dette fine fine rommet jeg, og her kommer de! Vi trodde vi hadde bestilt et vanlig hotellrom, men ettersom Daniel ble gullmedlem i Hyatt-kjeden etter å ha bodd på et Hyatt hotell i USA to og en halv måned i fjor, må de ha oppgradert oss! Herregud for en gledelig overraskelse å ankomme til <3 Vi har to bad, egen spisestue, sofaområde, to tver, to balkonger, badekar, walk in klesrom og en seng med en sengegavl som går helt opp til taket. Altså.. Smilet går jo rundt.

 – Et bildedryss av hotellrommet vårt –

– Spisestue, sofahjørne, et lite kjøkken, to bad, to balkonger, og walk in –

Her ser dere ihvertfall noe av det! I dette badekaret har vi allerede svømt fire ganger med hvert vårt glass vin.. Beste avslutningen på en deilig soldag. -For så å hoppe inn i en diger morgenkåpe, smøre seg inn med krem og bare legge seg i nytt sengetøy som en ikke har lagt på selv..

– Måtte denne uken her vare evig – 

– Sandwich, nudler, pannekaker, frukt, bakverk og nypresset juice –

Restene av frokosten vår satte vi utenfor døren slik at de som vasker skulle se at vi ville ha det fjernet, og hva tror dere møtte oss da vi kom tilbake fra bassengtimene i dag? En liten ape som satte OPPÅ brettet og tygget stille og rolig på en pommes frites. Haha, jeg orker ikke! Måtte selvfølgelig bare la den spise, hente frem kamera og knipse et blinkskudd av den. Sikkert det hundreogfemtiende apebilde til nå.

En update på ferielivet

– Et uoppdaget lite ferieparadis –

Endelig tid for en real ferieupdate! Nå har jeg så mye på hjertet at jeg ikke riktig vet hvilken ende jeg skal begynne i. Jo.. Kuantan er magisk. Hyatt hotell i Kuantan er magisk… Stranden her er magisk.. -Og det beste av alt? Stedet ser ikke ut til å være oppdaget av verdens befolkning enda. Det er alvorlig talt nesten bare oss som turister her på dette enorme hotellet! Hver morgen har vi den digre frokostrestauranten for oss selv. Vi ligger med bassenget mutters alene til rundt 12.00 om formiddagen, og etter det ligger det gjerne en kinesisk familie eller to på den andre siden av poolen..

Stranden som er milelang, er fullstendig folketom helt til om ettermiddagen når lokalbefolkningen strømmer til her for å kose seg i solnedgangen. Nei, dette er virkelig kontraster fra da vi var i USA i fjor ved Clearwater beach og ikke kunne gå en meter ut på stranda uten å dunke eller svømme borti en amerikaner..

– Gårsdagens formiddag i et bildedryss –

Jeg er så forbanna glad her. Evig takknemlig for at vi bestemte oss for å dra. Selve hotellrommet vårt er jo også et eget kapittel, men det skal dere få i neste bloggpost. For et DEILIG liv vi har og skal ha de neste åtte dagene som er igjen.. Jeg har allerede lest ut to bøker, spist vårruller og fried rice x antall ganger, badet i bassenget, blitt ørlite solbrent, og ja,, ladet opp batteriene etter den lange reisen på no time! Vi har ikke riktig klart å snu døgnrytmen enda, så når klokken slår 05.00 om morgenen er vi lys våkne, og rundt 21.00 om kvelden skriker kroppene våre etter nattesøvn, men så langt har vi ikke gjort noen innsats for å snu døgnet heller.

Daniel står opp klokken 05.00 han, og løper noen kilometer mens jeg jobber. Så spiser vi frokost 06.30, går en powerwalk i soloppgangen, hilser på apene som løper fritt rundt på stranda både morgen og kveld og legger oss ved bassengkanten for å lese i noen timer. For et liv sier jeg bare. Beste, og mest avslappende ferien på årevis <3

Temperaturen her er også utrolig behagelig så langt, hvilket jeg ikke riktig skjønner med tanke på hvor nære vi er Indonesia og den varmen jeg opplevde der i april.. Kanskje jeg er blitt bedre vandt. Ikke vet jeg, men luftfuktigheten føles ikke like intens og det er alltid vind ettersom hotellet ligger på stranden, så her er det faktisk levelig selv i de varmeste soltimer! Bakteriefloraen her er nok ikke noe bedre enn i Indonesia, men så langt har vi bare spist på hotellets restauranter, så so far: Ingen mageproblematikk, og TAKK for det.

En av to bøker som jeg har lest så langt på ferien! Jeg hørte om den på Annette og Emil sin podcast, og måtte bare gå til innkjøp av den dagen før avreise. Et supert tips til alle som lever i ulykkelige forhold eller ekteskap. (Hjelp, ikke at jeg gjør det!) Syntes bare den hørtes så interessant ut. Den handler enkelt og greit om fem ulike kjærlighetsspråk som vi mennesker benytter oss av, og underveis i lesningen finner du ut hvilket eller hvilke av språkene du selv prater, og hvilket språk kjæresten din opererer med. De fem ulike språkene er 1. Å få gaver 2. Å få anerkjennende ord 3. Fysisk berøring 4. Å få tjenester 5. Å få tid sammen. Veldig morsomt å bli så tydelig bevisst på hva en konstant søker i en partner. Selv verdsetter jeg definitivt “tid” med kjæresten min mest av alt, mens Daniel verdsetter “tjenester” utrolig høyt. -At han i blant får komme hjem til dekket bord, eller et nyvasket hjem foreksempel. Noe sånt gjør han utrolig mye gladere enn disse storslåtte bursdagsgavene jeg til tider kommer med. Haha. Dere må bare lese boken og finne ut hvor dere befinner dere selv 😀 Hvem vet? Kanskje det kan redde hele forholdet deres?


– Bassenglivet er fint på Hyatt i Kuantan – 

30% på den dyreste varen

Reklame | Ellos

Hei og hopp fra Malaysia! Dere skal få en varm og god oppdatering fra vår første dag på ferie siden, men nå er det så lenge siden jeg delte mine Ellosfavoritter med dere at jeg tar det i første omgang 🙂 Høstkolleksjonen er nemlig på vei ut allerede, og Ellos har en rekke lekre både kjoler, bluser og bukser for sesongen. Elsker at kolleksjonen deres består av såpass mange lette, løse og hverdagslige kjoler som man lett kan style med et par lyse sneakers og bære ut hele september! Jeg er nemlig ikke heelt klar for å legge kjolene på hylla enda.. Det finnes dessuten strømpebukser også 😉

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER

Håper dere tar dere en titt på Ellos sine sider, for så mye fint som de har nå har de ikke hatt på mange måneder! Ingen tvil om at det er på denne tiden av året det er enklest å finne fint tøy. Frem til selveste bursdagen min 31 august, får dere også 30% på den dyreste ordinære varen fra Ellos! Rabattkoden dere må bruke for dette tilbudet er: 405408Rabattkoden varer altså ut 31 august 🙂 Happy shopping!

– Teller ned til ferie –

Hils på den nye matbloggeren i byen! Neida, men fortsetter vi med denne mengden oppskrifter, mat og kjøkkenbilder, så tror jeg ikke det er lenge før jeg er kvalifisert til å bli en ihvertfall. Lover at dette blir den siste, til dere som foretrekker alt annet 🙂 Nå fremover blir det bare sol, strand og klissebilder tenker jeg. Enten dere liker det eller ei!

Riktig god helg alle sammen! Jeg skal snart avgårde på kveldsvakt, men etter den er faktisk mitt sommervikariat over. Herlighet så fort den sommeren gikk forbi… Heldigvis har jeg fått en del vakter videre i høst, så så fort jeg kommer hjem igjen fra ferie skal jeg tilbake og jobbe mer 🙂 Hurra for det!

Men først venter ferie og jeg har begynt å glede meg sånn nå at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg i dag! Kan liksom ikke vente med å våkne i morgen, bruke hele lørdagen på å pakke koffert, fikse negler, stelle vipper og bryn og ja.. handle inn på alle disse fantastiske spillene som dere tipset meg om i går! Tusen hjertelig takk altså. Dere er en finfin gjeng 🙂

Du trenger: 1. 1 grønn paprika 2. En pose basmatiris 3. 1 grønn chilli 4. 2 fedd hvitølk 5. 2-3 sjalottløk 6. 2 laurbærblad knust 7. 1/2 ts kardemomme 8. 1ts gurkemeie 9. Ønsket mengde reinsdyrskav kjøtt


Slik gjør du:
1. Hakk opp hvitløk, paprika, chilli og sjalottløk. Stek dette gyllent i en panne med olje.
2. Ha over 2 knuste blad laurbær og litt kardemomme. Vend alt godt sammen.
3. Kok en pakke ris etter anvisning på pakken og bland 1ts gurkemeie inn i risen.
4. Stek kjøttet ferdigstekt i en panne med litt smør, og krydre det godt med salt og pepper.

Bland løk, chilli og paprikablandingen med den gule risen og server med kjøttet! En annen ting som jeg virkelig tror ville vært godt til er en enkel tzatziki bestående av yoghurt naturell, agurk og litt hvitløk i! Det skal jeg definitivt huske på å handle ingredienser til neste gang jeg lager meg denne retten i høst.

Nå skal jeg komme meg avgårde på jobb! Nyt fredagen dere. Neste gang vi høres er jeg antagelig i gang med min 23 timers reise til den andre siden av jorden <3 Åh, det gledes!!