– Ei litta helgeupdate –

Hei på dere, og riktig fin søndag! Håper dere har en knallhelg så langt? Jeg har enda en jobbhelg, men jeg har fått utrolig mye ut av fritimene mine også, så nå tenkte jeg å gi dere en liten update på dem! Fredag koste Daniel og jeg oss utendørs absolutt hele dagen! Først på verandaen og så på et fjellberg ute med havet hvor vi hadde tatt med en hel haug av sushi til lunsj. Utrolig deilig med årets første solestund utenfor verandaen, men også noe ubehagelig da en mann ganske raskt dukket opp med kikkerten sin i skogen ca 50 meter unna der vi lå og studerte oss i over en time(!). Vi både så og hørte han hele veien, så Daniel ropte på ham flere ganger, men han ville absolutt ikke stikke avgårde, så det endte med å bli så ubehagelig at vi bare pakket sammen og dro hjem igjen selv. Usj! Jaja, resten av fredagskvelden tilbrakte vi hos et vennepar og det var ihvertfall superhyggelig.

I går gikk nesten hele dagen til jobb, men jeg rakk likevel innom Caroline på kvelden for et par timer med middag og festligheter i hennes splitter nye leilighet! Nå har jeg våknet til nok en solfylt søndag, men skal straks avgårde på jobb igjen. Heldigvis bare til klokken 19.00 om kvelden, så noen timer med kveldssol får jeg og! Jeg har tatt på meg noen ekstravakter, så nå har jeg nesten ikke fri i det hele tatt, men jeg stortrives fremdeles på akuttmottaket, og timene flyyr der, så det gjør virkelig ingenting.

Her kommer noen bilder fra forrige helgs forberedelser til Aron sin navnefest! Jeg hadde i kjent stil shoppet litt til babygarderoben <3 Jeg knipset egentlig en hel haug av idylliske bilder fra sushi-daten vår på fjellberget fredag, men oppdaget først da vi kom hjem at minnebrikken ikke hadde sittet riktig i, så alle de bildene ble aldri lagret. Sånt kan jeg seriøst nesten eksplodere for av ren irritasjon.

– Forberedelser til forrige helgs navnefest – 

Ønsker dere ihvertfall en veldig veldig fin søndag! Kom dere ut og nyt sola dere som har den 😀 I morgen er det ikke bare en ny uke, men en ny måned. Hjeelp, juni har bare flyydd avsted! Kjenner jeg gleder meg maks til min første uke med en del nattevakter, for da har jeg jo hele dagen til å være ute og nyte meg i sola, bade kjøre piknik, og gå lange turer med doggo igjen <3 Wihuu!

Nudler med kylling i peanøttsaus

Riktig god helg alle sammen! I dag har jeg en frifredag, og det passer meg ypperlig ettersom yr melder 20 grader og strålende sol! Daniel har også tatt seg fri for anledningen, så når han får kavet seg opp fra sengen hopper vi rett i bikini og badeshorts for å spise en bedre frokost ute i sola på verandaen! Ettermiddagen har vi ikke lagt de store planene for enda, men en ting er helt sikkert og det er at vi skal være utendørs og nyte hvert eneste minutt av denne skyfrie himmelen! Får vi tak i båt for natten så drar vi ved midnatt også ut på havet for årets første krabbefangst! Herregud så stas <3

Det har ikke hendt så mye siden sist! Jeg har bare hatt kveldsvakter og derav kost meg glugg hver eneste formiddag med lesing av bok og turer i sola <3 En av dagene lagde jeg også en helt magisk middag bestående av nudler med kylling i peanøttsaus, og den må jeg si smakte mye bedre enn det ser ut på disse bildene! MÅ prøves, så her kommer oppskriften! Den er laget på 20 min 🙂

Du trenger: 1. 2 vårløk 2. 1/2 rød paprika 3. 1/2 rødløk 4. 2 gulrøtter 5. 1 chilli 6. 2 hvitløksfedd 7. 1 boks kokosmelk 8. 2-3ss peanøttsmør 9. Nudler for to 10. 2 kyllingfileter i strimler 11. En håndfull ristede peanøtter 12. Saften av 1/2 lime 13. Litt salt/pepper

Slik gjør du: 
1. Hakk opp alt av grønnsaker og stek det i litt matolje 3 minutt.
2.
Ta grønnsakene ut av panna, og stek kyllingstrimlene ferdigstekt.
3. Ha grønnsakene i igjen, og hell over 1 boks kokosmelk + 2-3ss peanøttsaus.

4. La det få et lite oppkok og hell i de ristede peanøttene.
5. Mens panna putrer, kok nudlene etter anvisningen på pakken.
6. Smak til med mer peanøttsmør, pepper/salt, limesaft og eventuelt litt korriander!

– Hope you like it –

– Ny veggpryd i heimen –

Reklame | Desenio

Åh, denne oppgraderingen av bildevegg i leiligheten har vært etterlengtet så lenge nå! Jeg elsker virkelig forandring, og spesielt når det er så lite som skal til for at hjemmet føles som nytt igjen. Tidligere har jeg bare hatt sorte og hvite bilder med enkle tekster på, men nå… kjører vi ordentlige bilder! Litt av natur, litt mennesker, litt dyr, og litt botaniske posters. Akkurat sånn jeg liker det. Alle bildene dere ser her er fra www.desenio.no. Jeg har enda flere som er minst like fine, men som jeg ikke får vist dere fordi jeg rett og slett ikke har veggplass nok i denne lille leiligheten! Jeg må bare smøre meg med tålmodighet og vente med å henge absolutt alt opp til vi har fått oss hus. (Forhåpentligvis skjer det veldig snart).

Det fine med Desenio er virkelig at utvalget er enormt. Du har posters for alle og enhver smak der inne, og alle og ethvert type rom. Gang, kjøkken, soverom, stue… you name it. De har posters av fotokunst, fashion, bilder i sort/hvitt, kunstmotiv, kart og byer, tekstplakater, barneplakater, vintage, gull og sølv.. Altså ALT finner du hos Desenio! Selv fikk jeg et gavekort fra dem som jeg kunne få velge meg ut plakater for, og jeg satte alvorlig talt i timesvis før jeg klarte å bestemme meg mellom alle stilene!

Koden MARTHEBORGE gir 25% på alt fra Desenio HER <–

Men etter å ha klikket sikkert femti posters inn og ut av handlekurven, landet jeg altså på disse dere ser her, + noen til som dere såklart skal få se litt senere <3 De store plakatene mine er i størrelse 50x70cm, mens de små er i 30x40cm. Jeg synes det er så fint å kombinere litt ulike størrelser på samme vegg!

Hvis du synes dette med å sette sammen ulike matchende posters på en vegg er litt vanskelig, så kan jeg tipse om at Desenio har en egen eksempel-byggevegg på nettsiden sin HER, der du kan sette sammen ulike varianter for å se om det faktisk passer sammen før du klikker det hjem! Veldig kjekk å bruke.

– Tre nye Desenio posters til soverommet – 

Ellers har de også en rekke inspirasjon-bildevegger på siden der du kan klikke hjem hele eller deler av ferdig sammensatte bildevegger som passer helt perfekt sammen. Her er det utrolig mye inspo å hente!

Ta gjerne en titt på nettsiden deres og se om ikke du finner noen bilder som du liker! Rabattkoden MARTHEBORGE som gir 25% gjelder ikke varer som det allerede er rabatt på bare så det er sagt 🙂  Koden varer fra og med i dag til og med 27 juni, so be quick!

Shop de fineste bildene HER <— Og husk at Desenio også har rammer!

– Happy B-day Daniel –

Hei på dere! Her i gården føles det som lørdag ettersom jeg har fri i dag! I går fylte min kjære mann 28 år, og i den anledning smalt jeg sammen noen hyggelige aktiviteter til en bursdagsweekend vi skal hive oss ut på om en liten måned til! Annette Haga ga en slik aktivitetshelg til kjæresten i bryllupsdagsgave for noen år siden og det så så innmari gøy ut, så jeg lot meg inspirere av den 🙂 20 juli drar vi altså til hovedstaden for et par døgn proppet med moro og jeg gleder meg selvfølgelig som en unge <3

Planen for lørdagen er å sjekke inn på Clarion hotell the hub, før vi drar på Aker brygge for lunch og drinker på Ling ling, etterfulgt av humorshow på Latter! SÅ bærer det straka vegen til restaurant Fjord for seks retters med vin til så jeg håper magene våre enda har noe plass igjen! Høhø. Lørdag morgen drar vi til et sted som heter Kok Oslo hvor jeg har leid et flytende minihus med brygge til oss. Blir det regn så sitter vi inne i badstuen her, titter ut på havet med operaen og drikker noe kaldt. Blir det sol, så hopper vi i havet, soler oss og bare njuter i et par timer! Videre går turen til Sudøst for lunsj før vi skal til Frogner for to timer med floating og massasje! Daniel har stresset MAKS de siste månedene med både bachelor, 100% jobb ved siden av, flytting til meg og husjakt til neste flytteprosjekt, så jeg tenker det blir fint å slå av hjernen litt i en vektløs tank, flyte bort fra alt av stress og avslutte med litt knaing på stive muskler!

Meg i ekstase: Hva gleder du deg mest til av alt dette koooselige?
Daniel: Hmm… Netflix and chill blir bra etter alt det der andre..
Meg: Fy fader så simpel du er.

Ellers fikk jeg tak i livets sjokoladekake i går! Jeg jobbet hele helgen, og i går så jeg visste jeg ikke ville få tid til å bake, og da måtte jeg jo ordne noe annet lurt! Så jeg fant goodies_by_m på instagram som bakte meg denne fantastiske fire lags sjokoladekaken med sjokoladekrem, bringebær, karamell og hint av kaffesmak… Altså BESTE! Hun var forøvrig også innmari rimelig i pris, så den jenta er absolutt å anbefale om dere trenger hjelp til kakebaking i fremtiden 🙂 Koste oss glugg med denne under feiring hos svigerfamilien i går kveld! Været var helt nydelig, så vi dro like gjerne ut i hagemøblene og satte oss, spiste pølser med digg tilbehør og sjokkiskake til dessert!

– Nytt til sommergarderoben –

Reklame | Ellos

Hei på dere og riktig fin mandag! I dag fyller min kjære mann 28 år og det skal selvfølgelig feires med livets bursdagsgave (om jeg får si det selv) og livets sjokoladekake litt senere. Skal fortelle dere mer om det i neste bloggpost! Nå tenkte jeg først det var tid for litt Ellos-favoritter til sommergarderoben igjen!

Ellos får stadig inn lekre kjoler, fine bluser, og ikke minst badetøy til sommeren, så dersom du er på utkikk etter noe av dette, kan du ta i bruk rabattkoden min “395438” og få 30% på det dyreste plagget du kjøper fra Ellos Collection! Koden varer ut 30 juni, så dere har isåfall ut uken å shoppe på 🙂

Selv er jeg helt obsessed med sommerkjoler i disse dager, og klikket hjem hele syv(!) her om dagen når feriepengene kom. Hihi! Stramme korte kjoler har jeg lagt helt bak meg i år. Alt jeg har lyst på nå for tiden er korte løse, behagelige mønsterkjoler i alle slags farger, eller halvlange kjoler som typ går til knærene. Åh, da føler jeg meg som en fjong liten berte når hælene også får komme på <3

Sort badedrakt HER, Beige kjole HER, Hvitt skjørt HER, Prikkete bikini HER, Grønn kjole HER, Lilla badedrakt HER, Lilla kjole HER, sort kjole HER, lilla bikini HER

Se hele sommerkolleksjonen til Ellos HER <—
Koden “395438” gir altså 30% på det dyreste plagget! 

– Lesestoff til sommeren –

Hallo torsdag og fridag! Noe så deilig <3 Jeg startet dagen min på Hurtigruta Carglass, og jeg trodde aldri jeg skulle si det, men jeg smilte fra øre til øre da jeg dro kortet for de 2500 kronene som egenandelen kom på! Det var bare så sykt bra service at jeg tror jeg heretter vil sørge for at ruta mi sprekker 10-12 ganger i året! De tilbød seg å kjøre meg til og fra sørlandssenteret så jeg kunne shoppe mens ruten ble skiftet ut, og da jeg kom tilbake etter et par timer så hadde de jo vasket bilen min både utenfor og inni, støvsugd og fylt på spyleveske. Nei, altså de på hurtigruta Carglass vet jammen å løfte humøret på folk!

Resten av torsdagen min har bare gått til ærend og flere ærend. Jeg har ordnet noe greier til Daniel sin bursdag på mandag, handlet noen gaver til lille Aron som har navnefest til lørdag, og levert noen utkast til bloggeriet. -Og nå? Skal jeg hive meg i bilen og kjøre til Daniel for å vaske ut av leiligheten hans.

Ikke fullt så spennende kanskje, men jeg har noe annet som er veldig spennende! Jeg kjøpte som nevnt i går et par nye romaner denne uken, og en av dem har jeg nesten lest ut alt. Herregud så interessant den er. “Omgitt av idioter” er tittelen, og jeg er sikker på at mange av dere har lest den allerede. Dere som ikke har det: Den handler enkelt å greit om fire ulike personlighetstyper, hva som kjennetegner hvilken type og litt lærdom om hvordan man enklere skal kunne møte og håndtere situasjoner med mennesker som er ulike en selv. Jeg kjenner meg definitivt igjen i alle trekk som beskrives om den “grønne” personligheten, mens Daniel helt klart kjenner seg igjen i den “røde” som er straka motsetningen til meg. Boken beskriver til og med at grønn og rød absolutt ikke er personligheter som er ment til å være sammen, men at det er likevel er mulig dersom vi har god selvinnsikt og er bevisste våre egne svakheter. Haha, får håpe Daniel og jeg er det nå da! Så langt fungerer det veldig bra, men det har jo ikke alltid gjort det.

– Boktips fra meg til deg –

Jeg ble sittende to timer etter at Daniel hadde lagt seg i går og bare lese på hver eneste type mens jeg prøvde å plassere alle familiemedlemmer og venninner under de ulike fargene.. Konkluderte vel egentlig bare med at jeg liker å omgås mange ulike mennesker, for venninnegjengen min er utrolig fargerik 🙂

Good Vibes Only

Hei og hopp lillelørdag! Utenfor plasker regnet ned, og det kunne ikke passet meg bedre. Jeg har nemlig kjøpt meg to nye bøker i dag! Kjente plutselig jeg behøvde å erstatte noen av serietimene mine med romaner i sommer… Jeg startet jo på games of trones for noen dager siden, men… snork! Jeg har sovnet i hver eneste episode, så nå legger jeg det eventyret der på hylla for godt 🙂

Hannemor er nå tilbake, og dermed har jeg også bloggstoff igjen for den kommende uken! Hurra for det! Hun var nettopp på besøk i et par timer, så nå har jeg nærmere 1000 bilder på minnebrikken min.

Jeg har egentlig hatt fri i dag, men vært på et aller siste kurs om legemiddelhåndtering på sykehuset, så nå er jeg både ferdig kurset for sommeren, og ferdig med alt som heter opplæringsvakter. Jeg hadde vel egentlig min første vakt på egenhånd i går, og storkoste meg i stresset! Elsker, elsker, elsker når jeg har masse å gjøre i løpet av en dag, men at stresset er håndterbart. Det var det i går (ihvertfall nesten), og da er det så GØY dere! Akuttmottaket er nok ikke for alle, men hvis du liker mye ansvar, klarer å forholde deg rolig under stress og elsker sykdomslærefaget så er dette virkelig et sted du får brukt hodet! Jeg er og forblir ihvertfall helt frelst <3

Herregud, jeg har egentlig masse hyggelig på hjertet i kveld, og var så giret på å oppdatere dere med alt som har skjedd siden sist, men ved siden av meg sitter det en hund som akkurat ble hysterisk. Det har nemlig begynt å tordne utenfor.. Hun lå så fint og snorket for 10 minutter siden, men våknet av et brak og pilte opp i sofaen til meg. Nå sitter hun og piper her ved siden av, og prøver å tråkke på pcen for å få oppmerksomhet. Lurer på hva det er hun prøver å fortelle meg om dette tordenværet.. Virker som hun tror det er livsfare og må varsle meg om dommedag.

– Have Yourself A Cookie –

Uansett! Jeg koser meg glugg om dagen, til tross for mye regn og tordenvær, og det håper jeg dere også gjør! Sommertemperaturen kommer nok etterhvert, og i mellomtiden får vi bare nyte disse late regnværsdagene, bruke dem til å sitte innendørs med god samvittighet, lese bøker, se serier, kanskje bake litt og koose oss! Jeg stortrives ihvertfall med dette på agendaen 🙂 Oppskriften på disse kjeksene finner dere forresten HER <—


Kos dere i kveld jenter og gutter! Det skal vi <3 

– Kokosbollekake –

Hei mandag og ny uke! Det er under to uker igjen av første sommermåned og sola er snart i ferd med å snu igjen! Hjeelp, jeg er ikke det spor klar for en ny runde med høst, så juli har bare med å vare lengre enn juni..


I dag har jeg egentlig hatt fri, men jeg har vært en tur innom sykehuset likevel for et par timer med kurs i blodgass! Jeg har altså lært hvordan jeg tar en spesiell type blodprøve i håndleddet. Synes det er så morsomt for jeg har allerede tatt blodprøven på et par pasienter som ferdig utdannet, og det til tross for at jeg som student aldri engang fikk lov til å prøve meg på det. Blodgass er nemlig noe man ikke får lov til å ta før man har sykepleiertittelen i hånda, men når man så har fått den, skal man altså kunne ta prøven sånn uten å ha øvd noe som helst på skolen. Heldigvis sørger sykehuset ihvertfall for at vi får litt kursing! 🙂

Ellers har jeg kjørt halvredd rundt fra bilverksted til bilverksted for å finne et sted de kunne fikset bilruta mi kjappest mulig! Daniel dro av en bombrikke for meg i går kveld, og jeg misstenker at det gikk litt hardt for seg, for i dag tidlig hadde jeg en enorm sprekk fra der bombrikken hadde sittet til over synsfeltet mitt som bare sprakk mer og mer for hvert femte minutt jeg kjørte på veien, så nå har jeg fått time til mitt første ruteskifte på bilen.. En måned med bil, og allerede 2000kr i verkstedsutgifter. Heeeerlig! Jaja, sånn kan det gå, og flere utgifter skal det bli! Kjenner at den bilen der kan koste meg så mye den bare vil, for den gjør livet mitt til en drøm og har spart meg for enormt med tid allerede <3

Du trenger – Kokosbollekake: 1. 100g lys kokesjokolade 2. 100g mørk kokesjokolade 3. 1 pakke knust mariekjeks 4. 6 eggehviter 5. 4dl sukker 6. 9 plater gelatin 7. 1dl kokende vann 8. Kokosstrøssel 9. 1,5ss delfiafett 10. 3-4 ss smør

Slik gjør du: 
1. Legg gelatinplatene i en skål med kaldt vann i 10 minutt.
2. Kok opp 1dl vann i en gryte og ta gryta av plata.
3. Klem vannet av gelatinplatene som nå er myke, og legg dem i det varme vannet.
4. Rør rundt til de er smeltet helt inn i vannet, og la det bli romtemperert.
5. I mellomtiden: Pisk 6 eggehviter og 4dl sukker til hvitt “skum”.
6. Hell det romtempererte gelatinvannet i en tynn stråle i eggehviteblandingen mens du pisker. Fortsett å piske i ca 10 minutt til du har en halvstiv hvit masse.

7. Knus 1 pakke mariekjeks og bland det med 3-4ss smeltet smør.
8. Ta ut bunnen på en kakeform og sett kakeform-ringen på et kakefat.
9. Legg mariekjeksblandingen på fatet i bunnen av kakeformringen og trykk den fast.
10. Hell over selve kokosbolledeigen og sett fatet kaldt i 5-6 timer.
11. Når kokosbollekaken er blitt stiv: Smelt sjokoladen med delfiafett. Når sjokoladen har fått avkjøle seg litt og nesten nådd romtemperatur, hell den over den stive kaken og dryss over litt kokos!

Her har dere oppskriften som jeg lovet dere i går!
Håper den faller i smak. Det gjorde den ihvertfall her i hus 🙂

Oppskrift – Asiatisk nuddelsalat


Hei på dere og riktig god søndag! Tenk i dag har vi i sør fått våkne til blå himmel igjen. Måtte det vare noen timer til, for nå er jeg hvert øyeblikk på vei ut døra for en powerwalk med Sika. Daniel jobber denne søndagen her, så i dag har jeg fått ryddet og vasket hele leiligheten, og da mangler bare én ting, og det er noen nye blomster til vasene mine. De må jeg såklart ut og plukke selv på tur med doggo!

– Spicy thai nuddelsalat –

Du trenger: 1. 2 gulrøtter 2. 1/3 rød paprika 3. 1/3 chilli (uten frø) 4. Litt glassnudler 5. 2ss soyasaus 6. Sweet chilli saus (smak denne til) 7. 1 liten mango 8. 1/4 agurk 9. En håndfull usaltede peanøtter 10. En håndfull hakket frisk korriander 11. Saften av 1/2 lime 12. 1ss sukker 13. 3 reddiker i tynne skiver

Slik gjør du: 
1. Hakk opp alt av grønnsaker, mango, peanøtter og urter.
2.
Kok glassnudlene ferdige. Skyll dem så i litt kaldt vann.
3. Bland alt sammen med 1ss sukker og klem over saften av 1/2 lime.
4. Smak salaten til med 2 ss soyasaus og 2-3ss sweet chillisaus.

Bakt kokosbollekake har jeg også gjort siden sist, og den ble etter to forsøk riktig så god, så den skal dere få oppskriften på i morgen! Ellers har det vært en veldig rolig helg her i gården. Hodet har jobbet på spreng hele uken på jobb, så etter en feiremiddag med mannen fredag kveld, smakte det veldig godt å bare ligge på latsiden heele lørdagen, se ferdig Chernobyl på HBO og starte på en ny serie.. Sånn er det når sommerværet ikke helt leverer. Jeg har prøvd meg på Games of thrones to ganger tidligere uten å riktig falle for serien, men i går slang jeg meg på Daniel som ser den aller siste sesongen nå, og jammen var det ikke dritspennende!? Så i dag får jeg starte på sesong 1 igjen for å gi det et siste forsøk.

En liten søndagsoppskrift fra meg til deg!
Ny kakeoppskrift kommer i morgen<3

– Ukens spørsmål –

Hva gleder du deg til? Jeg sjekket akkurat værmeldingen og oppdaget at det faktisk skal være tre timer med sol fredag kveld, så nå sitter jeg og gleder meg til Daniel og jeg skal ha date night på fiskebrygga i morgen. Vi har enda ikke fått tid til å feire bachelorgradene våre, så da skal vi omsider se å få gjort det! Ellers gleder jeg meg til hele fremtiden med han! Fikk skikkelig sommerfugler i magen da vi var på vår aller første visning sammen i går, og det til tross for at jeg ikke likte huset i det hele tatt <3 JO, så gleder jeg meg ekstremt til årets første krabbefangst på nattestid! Favoritthobbyen min sommerhalvåret..

Hva skal du denne uken? Denne uken her er det i grunn bare jobb som står på min plan! To kveldsvakter og to dagvakter. Jeg er så sliten etter disse opplæringsvaktene at jeg nesten stuper i sofaen etterpå, så ellers ser jeg ærlig talt bare frem til å beglo x antall dokumentarer og spise moreller!

Har du noen spennende planer for sommeren? Daniel og jeg har jo som tidligere nevnt booket en liten ferie til Malaysia rundt bursdagen min, men det er altså ikke før i slutten av august. Ellers skal jeg bare jobbe, være med familien, venner og dra på visninger til vi finner drømmehuset vårt! Plutselig dukker det opp, og da må leiligheten selges i en fei, så jeg tror vi gjør lurt i å ikke ha stort med ferieplaner denne sommeren her.

Hva er dine tre favorittdyr? Hund, kanin og hest. Så kommer skilpadde på en fjerdeplass. Kunne godt tenke meg en skilpadde krabbende rundt i huset mitt.

Hva gjør du akkurat nå? Jeg har akkurat sett siste episode av Ungkarskvinnen og felt en tåre av medfølelse for stakkaren som ble dumpet like før “the hometowns”. Nå oppdaterer jeg dere, og når det er gjort skal jeg snoke på Janni Deler og Kenzas blogger for oppdateringer rundt graviditetene deres. Ble så innmari glad da jeg forrige uke fikk greie på at Janni og Jon skal ha baby! Og Kenza? Når skal den dama egentlig føde?! Haha, er så spent!

Hvordan er samboerlivet? Som en drøm <3 Virkelig. Jeg hadde absolutt ikke trodd at det skulle gå fullstendig smertefritt ettersom vi gikk fra å nesten ikke ha tid til å se hverandre i det hele tatt, til å bo sammen på 42 kvadrat hver dag hele uken. -Men vi har enda til gode å krangle! Ikke vet jeg om vi er i ferd med å utvikle et fullstendig kranglefritt forhold eller hva som skjer, men det virker ihvertfall som vi er enige om alt om dagen, gir og tar like mye, respekterer hverandre og koser oss maks i hverandres selskap! Hva er det da å klage på?

Hva er du takknemlig for? Nr. 1: At bestefar er hjemme fra sykehus, kan leve nesten som før igjen og passe på hus og bestemor <3 De der to fortjener bare det beste! Nr. 2: At jeg elsker denne sommerjobben. Forrige fredagskveld skulle Daniel ha fri mens jeg skulle på kveldsvakt fra 15-23.00. Det var strålende sol og han fortalte meg at han skulle sitte på verandaen, drikke øl, spise noe digg, og bare nyte. Ikke litt misunnelse kjente jeg på engang fordi jeg gledet meg så sykt til en ny, spennende opplæringsvakt. Vet ikke om det egentlig er bra eller trist, men jeg er nå takknemlig for å ha det sånn!

Hvordan går husjakten? Joda det ruller og går! Vi var på en visning på et hus i går, men vi er kresne begge to. Jeg vil ikke ha noe oppussingsprosjekt og Daniel vil virkelig gjerne ha utleiedel. Kombinasjonen av et nydelig fix ferdig hus med utleie er en sjelden vare i Kristiansand, så vi får bare være tålmodige. Akkurat nå vurderer vi også nybygg, for å få det akkurat som vi ønsker, men vi får sjå!

Hva var den siste filmen du så? Filmen “The Green book”. Den må dere se! Daniel elsket den også. Ellers så vi dokumentaren “mommy dead and dearest” på HBO nettopp etter anbefaling fra noen av dere lesere. Fy søren for en galskap! Det finnes virkelig SYKE mennesker i denne verden. Jo så har jeg akkurat startet på Chernobyl-serien på HBO. Det er også noe av det beste jeg har sett!

Er du spontan eller ikke? Hmm, en god blanding men hvis jeg må velge, så heller jeg nok mer mot spontan fremfor den planleggende typen. Meen som sagt: En god kombinasjon av disse to <3 Jeg er definitivt ikke et rutinemenneske som drømmer om å ha en 8-16.00 jobb resten av livet. Jeg trenger at hverdagen ser mer variert ut enn som så.

Hva står det på den siste meldingen du fikk? Jeg holder på å planlegge en hyggelig overraskelse til noen, så det var en bekreftelse på en booking. Hoho! Mer om det later on 😉

Hva ville du bli da du var liten? Veterinær var den store drømmen helt til jeg forsto hva som krevdes av meg på skolen for å oppnå den slags. Heh! Sykepleier tror jeg aldri streifet meg som barn engang.

Hva bruker du mest unødvendig tid på? Det må vel være det folk flest bruker unødvendig mye tid på.. Scrolling på mobilen om spesielt morgenen og kvelden før jeg står opp og før jeg sovner. Men akkurat nå går det jo i husjakt, så det er jo ikke helt unødvendig heller.

Hvilket førsteinntrykk føler du at du selv gir? Dette spørsmålet fikk meg virkelig til å tenke! Jeg aner ikke! Jeg tror det kommer an på hvilken situasjon jeg er i og hvilket humør jeg er i! Om jeg er med venner eller i jobbsammenheng. Noen dager føler jeg at jeg har verdens beste selvtillit og kan ta iniativ til å prate med hvem som helst om hva som helst. Andre dager våkner jeg opp i det litt mer tilbaketrukne hjørnet, og oppfattes kanskje mer sjenert, rolig og forsiktig. Men jeg håper “snill” ihvertfall går igjen uansett humør.

Er du en ryddig eller rotete person? Jeg var en ekstremt rotete person som litt etter litt ble ryddigere og ryddigere! I 2012 kunne klærene mine ligge strødd utover hele stuegulvet og det plagde meg ikke det spor. I dag får jeg lyst til å rive av meg håret når jeg ser bokseren til Daniel ligge på gulvet ved siden av skittentøyskurven på badet! Kjøkkenbenken er alltid strøken og sengen stort sett alltid redd så jeg må gå for ryddig i 2019.

Hvilket stjernetegn er du, og synes du det passer? Jeg er jomfruen som ofte beskrives som stille og tankefulle. Jordnære perfeksjonister som ikke trives med rot og slurv. Så tja! Det kan vel passe litt?