My day in pictures..

Farmor, farfar, Jonas og jeg på fjelltur! Fant fort ut at mine 70 år gamle besteforeldre er sprekere enn meg.. Bena mine skalv faktisk litt på veien ned igjen. Det er søren meg like tungt å gå nedover som oppover på disse bratte fjellene.. Men det er herlig med litt trim!


Litt i det bratteste laget for min kondis..


Spreke farfar!


Da vi var kommet ned igjen vill Jonas ha seg et bad i det kalde ferskvannet.


Gale menneske..


Farfar måtte også ha en dukkert.


Fint ikke sant? Nydelig!

Hva har dere gjort i dag?

– Marthe <3

Hvordan få bedre selvtillit?

Er du en av dem som ser ned på, og prater stygt om alle andre? Er du en av dem som sammenligner deg selv med alle andre? Føler du at du kun har det bra hvis ingen andre er bedre? Synes du at du selv er lite pen? Tror du at du ville vært lykkeligere om bare du hadde vært litt penere? Ja da er du en av dem som sliter med dårlig selvtillit. Her er noen gode tips til hvordan du kan øke selvtilliten din..

10 gode tips!
1. Først og fremst.. Sørg for at du har gode venner rundt deg. Kvitt deg med venner som ikke gjør annet enn å klage over livet. Venner som ser negativt på alt og prater nedverdigene om alle er ikke det du trenger nå! Finn frem de positive i vennegjengen og sørg for å holde deg unna pessimistene. Gli rett og slett fra dem! Du trenger støttespillere.

2. La andre være andre. Slutt å sammenligne deg selv med dem. Å gjøre som alle andre får ikke deg til å bli bedre. Vær deg selv. Du blir ikke bedre enn det.

3. Det samme gjelder sammenligning med modeller fra tv, reklamer, andre kjendiser.. Hvis du vet at du er en person som lett påvirkes av disse menneskene. Kast motebladene, og slå av tv’en! Husk at folk flest liker naturlige mennesker. Du er unik!

4. Ikke la kritikken gå innpå deg. Hev deg heller over det! Som regel er det de menneskene som slenger drit, som er mest usikre på seg selv. Å kritisere deg, er for dem et desperat forsøk på å få oppmerksomheten bort fra seg selv. Det er dem det er synd på.

5. Ta vare på deg selv, tren og kle deg komfortabelt. Noen føler seg for tykke, andre for tynne. Tren regelmessig! Føl at du er i form, og finn frem magemusklene! Å føle at du er i form vil føre til bedre både selvtillit og samvittighet. Du vil føle deg frisk, lett og mer oppegående til å bli med ut.

6. Gi deg selv ros når du gjør noe bra. Vær positiv til deg selv! I stede for å kritisere den halvstore kvisa de, le av den! Ikke heng deg opp i små feil du gjør heller. Alle gjør og har feil.. 
7. Hev hode. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen. Rett opp ryggen og hev hode. Vis folket hvem du er! Kroppspråk sier mye..

8. Test deg selv i ukomfortable situasjoner. Press deg til å gjøre ting du med dårlig selvtillit ikke egentlig ønsker. Tørr du aldri å ta ordet i en forsamling, vil du heller aldri utvikle deg eller komme over frykten. Har du aldri tatt kontakt med en fremmed? Begynn nå! Start en samtale med en vilt fremmed og du vil fort finne ut at det jammen ikke er så galt. Bare det å oppnå øyekontakt med mennesker, kan være vanskelig. Det er aldri for sent å starte øvingen..

9. Sett pris på komplimentene du får! Gleder det deg å få høre hvor pent kledd du var i dag? Ja, så send komplimentene videre! Du vil fort se at også det gleder og styrker selvtilliten.
10. Husk at selv om DU føler deg dårlig i noe, er det ikke sikkert andre synes det.

Mennesker med selvtillit tørr å være seg selv. De lar ikke frykten av hva andre tenker gå innpå seg. Sliter du med dårlig selvtillit?

– Marthe <3

Happy birthday to me!

Weey! I dag er det faktisk ikke bare min dag, men også tantes! Jeg ble nemlig født på bursdagen hennes for nøyaktig 19 år siden. SÅ.. GRATULERER TANTE! Det har vært heltopp å dele dagen min med deg alle disse årene. Tusen tusen takk for alle gratulasjoner. Jeg har allerede fått en hel hau på facebook. Dere er flotte. I tillegg til det, har jeg fått verdens beste bursdagsgaver! Jeg ha fått en SUPERfin sum på kontoen og TIDENES gave som skal avsløres for dere senere.. Åh, som jeg gleder meg!! 


Gårsdagens reiseantrekk..

Bursdagen min skal som sagt feires på hyttetur i år. Vi kom vel frem i går kveld, eller egentlig ikke. Huff jeg må vel fortelle dere det og.. Vi kjørte ikke av gårde før ni om kvelden, det var mørkt og sikten var ikke lengre enn billysene kunne lyse. Plutselig ser vi en hare løpende ut i veien. Jonas bråbremset men vi var enda i fart da vi trodde vi passerte det hoppende vesenet på den andre siden av veien. – Jeg gjentar, trodde vi passerte. Plutselig fant haren ut at den ville ut på den andre siden og på to byks sto den rett forann bilen vår. Jeg skrek så Jonas trodde bilruta skulle knuse og grein hele veien frem til hytta. Så så koselig var den roadtrippen. Jeg hadde en nydelig kanin i 9 år da jeg var liten, så det er vel derfor jeg ikke takler slikt. 


Fra starten av bilturen som vi trodde skulle bli så fin.


Det verste var at vi møtte dette rett før vi så haren. Tror det var maling, men det var døskummelt likevel.


Fremme på hytta. Her skal vi bo! Neida.   


Her står den herlige hytta <3

Nå skal vi ut på tur i fjellet her! Ha en flott dag!

– Marthe <3

Månedens moutfit!

Her er mine 6 favoritter fra August..

Hvilket likte du best?

– Marthe <3

Design din egen sko!

For nøyaktig en uke siden skrev jeg et innlegg om en ganske genial konkurranse blogg.no holder nå. En konkurranse for både bloggere og ikke bloggere hvor man skal designe sine egne Nike sko, for så å bli med i trekningen om å vinne dem! Skoene har verdi på 1730kr og hvem vil ikke ha et par egendesignet joggesko? Blogg.no i samarbeid med Nike Norge skal trekke 5 heldige vinnere. 4 bloggere og 1 leser! Vil du være en av dem? Delta i konkurransen og les hvordan alt foregår >HER<.

Jeg har tatt en titt på litt ulike bidrag og valgt ut et par jeg fint kunne hatt selv..

Denne skoen er laget av DENNE bloggeren! Kjempefin sko frøken!

Har du deltatt i konkurransen?

– Marthe <3

Liten shoot!

Årh jeg blir gal. Nå er det en uke siden jeg bestilte to par sko fra Nelly og hentelappen er enda ikke kommet i posten. Det står at det skal ta 2-6 dager og nå er det gått 7. Vi har en krisesituasjon! Neida, jeg gleder meg bare så sinnsykt til å få dem i hus.. Vet dere hva? Klokken er to og jeg har ikke engang nærmet meg badet. Jeg har sittet å sett på ungkaren i en time, spist frokost og lest. Jeg har faktisk begynt på en ny bok og har nytt den i sommerens siste solstråler..

Fine jenta mi<3

– Marthe <3

Drar på hyttetur!

Vet dere hva? I kveld skal jeg faktisk av gårde på hyttetur sammen med Jonas! Vi skal besøke farmor og farfar på hytta deres som ligger på Borteli. For første gang i mitt liv skal jeg faktisk gå på fjelltur på bursdagen min! I morgen har jeg nemlig bursdag dere. Lille meg fyller 19 små år.. Tråløst internett blir med på hyttetur så ikke bekymre dere for dårlig bloggoppdatering! Faktisk så har jeg sittet og forhånsskrevet noen innlegg til dere. Vil helst ikke utsette bloggen for bare “fjelltur i skogen” innlegg. For øyeblikket holder jeg på med et innlegg med overskriften “hvordan få bedre selvtillit”. Ja så må vi få til noen frisyretips! 

I natt sov jeg forresten hos >Annika<. Vi koste oss med sjokolademousse av alle ting. Aner dere hvor enkelt det er å lage denne dessert retten fra pose? 2 dl melk og visp i 3 minutt så er den ferdig! Jojo, så må den stå i kjøleskapet i en time men det trenger du jo ikke å se på.


Men anbefaler dere å vispe på en annen måte enn dette da alle våre daimkuler knuste..


Men det var super godt for det!

Så det godt ut?

– Marthe <3

Et lite cafèbesøk!

Da var jeg hjemme igjen fra et alle tiders cafebesøk! Kristine og jeg har vært på cafè og spist i dag. På herligland som foreløpig ligger på en fin andre plass under “beste resturant” kåringen vår. Bon appetit kommer selvsagt på første! Vi pratet i vei, lo og koste oss og nå er det klart for film med litt godteri.. Det er jo tross alt mandag.


Cafèklar!


Romantisk meny på herligland!


Jeg bestilte dampet blåskjell.  


Kristine hadde en herlig club.


Glemte faktisk kamera mitt på denne benken, men heldigvis så kristine det i det jeg skulle hoppe inn i bilen.


Klare for filmkos!

– Marthe <3

Mester i bowling!

Som jeg nevnte for dere i går, var vi å bowlet i går. Jonas, jeg og foreldrene til Jonas. Hysterisk morsomt! Spesielt å se fjeset til Jonas da jeg fra første kast ledet over han. Hoho.. Jeg knuste han i bowling nok en gang og stakk av med seieren første runde. Andre runde snakker vi ikke om.


Jonas i action.


Vurderer å skaffe meg et par av disse..


Master Borge!

 
Pent syn <3

I starten av første runde..
Lars: Haha! Du ligger på ann siste plass Jonas!
Jonas: Ja hvor ligger du?
Lars: En pen fjerde plass!

– Marthe <3

Nytt design!

Nå har min kjære venninne >Annika< søren meg fikset nytt design til meg også! Med knapper og det hele. Du er grei du! Hun har faktisk laget 11 headere til meg så jeg hadde noe å velge i. Haha! Så nå blir det forhåpentligvis litt variasjon på headerfronten i fremtiden! Tusen tusen takk Annika!  

Nå må jeg bare skrive inn det som skal ligge under knappene “om meg” og “kontakt”. Det som ligger der nå skal selvsagt byttes ut. MEN nå er både Annika og jeg spente på om dere likte designet? Hva synes dere? Jeg vurderte en stund å ikke ha knapper, men er det ikke litt greit? Jeg syntes det så litt penere ut med dem også..

Så likte jeg at bakgrunnen er blitt rosa i steden for hvit!
Eller hva sier dere om den saken?

– Marthe <3