Moutfit – 31.01.12


Kjolen min er fra Vero Moda
Skoene fra Nelly
Veska fra Cubus


Litt brun har jeg da blitt!

Nå er jeg klar for ladiesnight på Hard Rock!

– Marthe <3

APEHUSET – SARA GRUEN

Hmm! Hva skal jeg si om denne boken da.. Den er ikke dårlig. Overhode ikke. Den fanget bare ikke min interesse. Ettersom jeg er en liten dyreelsker, trodde jeg denne boken skulle være midt i blinken for meg. Slik ble det desverre ikke. Jeg hadde vel litt for høye forventninger da “Vann til elefantene” av Sara Gruen var så fantastisk. 

Denne nådde definitivt ikke opp. Boka handler om en ung forsker, en journalist og selvsagt disse apene. Apene får i begynnelsen av boka hjemmet sitt bombet og forskeren ved hjemmet blir skadet og sendt på sykehus. Mens forsker Isabel ligger lykkelig uvitende i sykesengen, forsvinner bonboene (apene). Her kommer journalisten John inn i bildet, som svært gjerne vil finne ut hvor dyrene er blitt av.

Både John, alle andre journalister, og Isabel selv undersøker hardt og bruker alle døgnets timer på å finne ut hvor bonboene er. De leter lenge uten hell, men plutselig dukker apene opp i tvserien “Apehuset”. En tvserie som viser seg å bli en kjempehit.

En episode av Apehuset går stort sett i at apene bestiller take away mat, spiser, har intime stunder og sender Isabel tegnspråkmeldinger om at hun må komme for å hente dem. Det blir ganske kjedelig i lengden og spenningsfaktoren synes jeg er lav fra første til siste stund. Det er mye fokus på andre ting enn selve apene noe som for meg gjør hele historien kjip og langdratt. -Men igjen.. Det er jo ingen dårlig bok. Den er informerende og lærerik, men langt ifra like rørende som Vann til elefantene.

Terningskast 3 fra meg!

– Marthe <3

Månedens antrekk..Denne måneden har jeg valgt ut syv favoritter!


Nellyshoes HERFRA


Nellyshoes HERFRA


Jeffrey Spike fra Nelly (utsolgt)
Nellysko utsolgt. Erstatning HER


Modekungen sko HER. Fås også kjøpt i en annen variant HER.


Sko HERFRA

Lurer dere på hvor noe er kjøpt utenom skoene så bare spørr!
Er dere enige? Ikke enige?

– Marthe <3

GRATULERER JONAS!

 
 

I dag fyller godgutten 21år! Gratulerer så mye med dagen vennen. Tusen takk for at du er det herlige mennesket som du er. Du stråler døgnet rundt og holder ut med meg selv på mitt verste. Du er jammen meg fantastisk du! Ønsker deg en strålende bursdag.

Takk for at du er deg I Love You.

– Marthe <3

Moutfit – 28.01.12

I dag har Jonas og jeg vært sammen i 2 år og 3 måneder. Hoho. Viktig å feire hver eneste månedsdag. Nei, i dag er det bursdagen hans som skal feires og i den anledning skal vi på middag hos foreldrene. Jeg har hørt rykter om at jeg har en tre retters i vente? JUHUU!


Shorts fra Gina Tricot
Topp fra Bikbok

Blazer fra h&m
Clutch fra Cubus

Likte dere dagens antrekk?

– Marthe <3

HVEM ER DU?

Okei den overskriften var bare skremmende.. Først og fremst! God morgen alle sammen. Håper dere har hatt en like fin start på lørdagen som meg. Dette blir et litt annerledes innlegg. Jeg har nemlig lyst til å vite mer om dere! Tanken på at nærmere 11 000 mennesker daglig klikker seg innom bloggen min er helt fantastisk, men samtidig litt uforståelig. Jeg aner jo ikke hvem dere er? Derfor håper jeg nå at dere vil gjøre meg en STOR tjeneste og legge igjen en kommentar med litt informasjon til meg.

1. Hvor er du fra?
2. Hvilket kjønn?
3. Hvor gammel er du?


Leserbilder siden sist.. Dette er laget av http://snisnaa.blogg.no/. Tusen takk til dere alle! 


Laget av www.celinebeatrice.blogg.no


Dette er laget av www.wehavefun.blogg.noDe to nederste er laget av www.frkjacobsen.blogg.no
Dere er virkelig noen knupper om dere vil svare på disse tre spørsmålene for meg! Da får jeg ihvertfall vite en smule mer om dere som vet veldig mye om meg. -Og kom igjen nå gutter. Jeg vet det er noen av dere her også! Ingen navn skal nevnes 😀

Vil dere gjøre dette for meg?

– Marthe <3

I gang med pakkingen!

Wæææ! Jeg har så lyst til å se the voice som går på tv2 akkurat nå, men tiden strekker ikke til! Jeg hiver meg rundt i huset for å få unnagjort pakkingen. I morgen er det nemlig familieselskapet til Jonas som står på planen og dermed må pakkingen skje i kveld! Etter at kofferten er stappet full, skal jeg jammen meg ut og jogge også. Gleder meg! Ingenting er deiligere enn en joggetur i litt småregn..


Startet dagen med en frokost i den usunne form!

  
 

Tenk nå trasker jeg snart rundt i bikini igjen!!
JUHUU!

– Marthe <3

Moutfit – 27.01.12

Begynner å bli litt gal av denne vinden. Det er jammen ikke bare bare å ta antrekksbilder i storm! Hoho.. Jaja, jeg krysser fingrene for bedre vær i morgen! Har på følelsen at dette blir en slapp, koselig fredag. Tror faktisk jeg tar søndagen litt på forskudd jeg!


Bukse fra Bikbok
Topp fra H&m

Veske fra Gina Tricot
Armbånd fra KappAhl


Sko >HERFRA<

Flere som er klare for en skikkelig kosefredag?

– Marthe <3

Marthe tipser – Morsdag!

Morsdagen nærmer seg og i den annledning har jeg veldig lyst til å tipse dere om en nettside. Ofte blir det slik at morsdagen kommer litt for fort og plutselig står du der uten peiling på hva din mor ønsker seg. Det resulterer gjerne i et kort, en blomst og noen flakslodd om moren din er heldig. Finn på noe litt annerledes i år dere!

www.Thelmat.no er drømmestedet for alle både mødre og bestemødre. Dette nettstedet har virkelig litt av alt. Blant annet de nydelige pynteputene mine i tibetansk saueskinn! Mamma har fått lov til å velge seg ut litt varer herfra og er strålende fornøyd med alt sammen. Nå sikler hun bare etter mer..


Love&peace pyntepute finner dere HER.


Ring finner dere HER og øredobber HER.


Gryteunderlag er i få tak i HER.

Har dere noen morsdagstips å komme med?

– Marthe <3

            Varene er sponset