My New Years Eve Dress

Inneholder affiliateslenker

Hils på kjolen som skal få sitte på når jeg skåler inn det nye året dere! Denne grønne glitrende saken var så absolutt fin på bildene til Nelly, men i virkeligheten. Wow! Enda lekrere. Jammen satte den som et skudd på også, så nå gleder jeg meg en haug til å føle meg fin på årets siste dag. Jeg gikk faktisk til innkjøp av to grønne Nelly-kjoler og den andre bar jeg på festen i går (DENNE), men den får jeg vise på en annen gang tror jeg <3

Jeg koste meg masse med de fine jentene mine i går, og i dag har kjæresten og jeg bare ligget som slakt under hver vår dyne og sovet bort hele formiddagen. Nå derimot skal jeg hive meg i dusjen og stelle meg litt igjen jeg, for i kveld venter et nytt digg ribbemåltid hos svigers! JAY! Håper dere nyter romjulen. Jeg har så mye moro på agendaen for dagene fremover at smilet snart går rundt. Elsker ferielivet. Haha <3 Jeg pakket forresten også ut alle julegavene mine i dag tidlig, så de får jeg knipse litt av til dere i morgen, før julefrokost venter med girlsa i Lillesand. Tidligere år har vi kjørt koldtbord med pålegg, eggerøre, og noen varme tapasretter, men i år har vi bestemt oss for å bestille en diger porsjon med x antall thai-retter på døren, så det blir en spennende vri!

Forandring fryder <3 Dere må ha en nydelig onsdag så lenge. Hehe, jeg tror jeg brukte fem minutter på å finne ut hvilken dag det var da jeg våknet i dag tidlig. Elsker å våkne opp og ikke ane om det er søndag, onsdag eller fredag <3 Det har liksom ikke noe å si, for Jeg.Har.Feri! 

– Nyttårskjolen min koster 384kr på Nelly HER nå –

Christmas Eve – 2017

Turtelduene mine, pyntet og klare for familiens favorittkveld. Selveste julaften <3 Det var ikke mange bildene jeg knipset for timene de bare fløy avsted og for å være ærlig så synes jeg hele uken har forsvunnet på et blunk. Jeg har hatt det helt fantastisk disse dagene, og både julaften og 1. juledag ble akkurat så bra som jeg hadde håpet. Jeg har fått så mye innekos med familien og jeg har sovet så mange timer hver natt at jeg nå faktisk sitter med full-ladde batterier her på toget hjem igjen! Fy søren så fin den julen er. Den står fader meg til forventningene år etter år!

Helt magisk har denne siste uken vært. Proppfull av både julemat, riskrem, deilige hjemmelagde kaker (sjekk de lekre under her!), avslapning med julefilmer og åpning av ALT for mange gaver. Jeg har fått mye fint, og jeg gleder meg til å vise dere ihvertfall noe av det så fort jeg er kommet hjem <3 

– It’s been the best vacay – 

Jeg blir hentet av mannen rett før 16.00 i ettermiddag og så bærer det rett hjem, skifte til finstasen og kjøre avgårde til Annika for en 2. juledagsfeiring der. Jeg er vel ikke den eneste som skal fylle glasset med noe godt i kveld? Det er så kaos på byen denne natten her at jeg faktisk ikke orker å svinge meg på noe dansegulv selv i dag, men noen timer hjemme hos bestis med jentene mine gleder jeg meg masse til! 
 

– Pakkeleken er en tradisjon når vi feirer jul – 

Tusen tusen takk for en RÅfin jul, familien <3
Håper dere har fått noen nydelige helligdager dere også.

Merry Christmas You All!

Bare innom for å ønske dere alle en GOD JUL! Her sto alarmen på 08.30 i dag og da var det bare å hoppe inn i morgenkåpen, spasere ut soveromsdøren og bli møtt av bestemors stappfulle julesokk like utenfor dørkarmen. Fy søren, bestemor gjør seriøst julemorgen så bra at den nesten slår selve julekvelden! Jeg er så heldig med den nydelige, lille familien min at jeg ikke får sagt det nok <3 Morgengaver fra nissen lå også klart ved peisen i dag tidlig (Ja jeg er 25, og nei jeg er ikke voksen) og i disse befant det seg to nydelige pysjsett som jeg tenker å bo i resten av ferien min <3

– En liten morgenhilsen fra nissen –

Denne uken her er definitivt årets beste. Jeg koser meg glugg og de siste par dagene har jeg hatt konstant hvilepuls. Tre koselige filmer snurret jeg i går, og ellers lå jeg bare rett ut i pysj på sofaen, sminkefri og nøt meg. Jaaaa! Akkurat sånn ferielivet skal være. Nå er bestemors pinnekjøtt bare to små timer unna, og tante kommer snart inn døren her <3 Måtte dere nyte denne kvelden like mye som meg enten dere feirer den alene, sammen med en liten eller stor familie. Gleder meg til å skravle mer med dere i morgen igjen. Stor juleklem fra meg og mine! 

– Have Yourself A Merry Little Christmas – 

A Little Pink Present

– I put my new shoes on –

Har dere sett så skjønne sko!? Kanskje ikke helt passende for sesongen, men det var vel også derfor de var på salg i går. Heh! Kvadrat hadde en rekke tilbud i forbindelse med at de holdt nattåpent i går, og dette skoparet måtte både Iselin og jeg røske med oss hvert vårt par av. De er fra Bianco og kostet i går 399kr. (Førpris 999kr). Om de er like billige i dag vet jeg jammen ikke, men jeg måtte nå vise dem frem likevel. Syntes bare den fargen var så innmari lekker!

Har dere noe hyggelig på agendaen deres denne fredagskvelden? Jeg har akkurat inntatt dagens middag og skal bare la maten få synke litt før jeg flyr avgårde til neste hus! Iselin og jeg tenkte nemlig å snurre julefilm hos henne i kveld, så det blir feriens tredje! Juhuu, jo flere jo bedre <3 Jeg gleder meg!

​- Another Christmas Present for myself –

Ellers har det ikke hendt all verdens siden sist! Jeg ville bare titte innom og vise dere mitt siste kupp, og fortelle dere at jeg fremdeles bare nyter og later meg her i Stavanger by. Bestemors julekaker har aldri smakt bedre. Kjenner allerede at det begynner å bli plass til et par havreflarn til i magehuset. Mihi <3

<3 <3 <3

– Ukens filmfavoritt –

God fredagsmorgen alle sammen! Måtte dere få en knallstart på den store julehelgen. Jeg koste meg masse på gaveshopping med barndomsvenninnen min på kvadrat i går. Gikk fra butikk til butikk helt til klokken elleve om kvelden og handlet både på gaver og litt til meg selv. Skal vise dere sistnevnte litt senere i dag! Nå må jeg snart se og komme meg på badet. Jeg ligger enda sminkefri og sprikkmett i kosedressen min etter bestemors deilige frokost bestående av både ferske reker, roastbiff og løk. NnnnOM! Det ferielivet altså.. Leverer som bare det <3 To julefilmer har jeg rukket å se alt! Den siste istid-varianten (jeg får ihvertfall julestemning av disse filmene), og “On the Twelfth day of Christmas”. En ikke-animert kjærlighetshistorie som gikk på kanal FEM for et par kvelder siden. En riktig så fin familiefilm <3

– Istid på kollisjonskurs –
Det uheldige ekornet Scrat fortsetter den evige jakten på eikenøtta si, men denne gangen fører jakten ham ut på en farlig oppdagelse i verdensrommet. Her steller han selvsagt i stand til katastrofe på katastrofe som snart truet livet til alle de morsomme karakterene i istid-verdenen. Det er først etter en rekke mindre meteorer at røyskatten Buck, oppdager noe skåret inn i noen gamle steinplater som viser at en diger asteriode er på vei til jordkloden deres. -En stein så stor at den vil utslette alle pattedyr. Buck får tak i resten av istid-gjengen og sammen reiser flokken ut på oppdrag: “redde sivilisasjonen”.

-Men det er ikke bare asteroiden som truer istid-gjengen. En familie dinosaurer er ute etter å hevne seg på Buck, og et kommende giftermål i Mammut-familien skaper også en intern konflikt i reisefølget.. Nei, jeg lo og koste meg glugg disse 90 minuttene historien varte. Istid leverer år etter år, og med norsk tale kan jeg faktisk se disse filmene om og om igjen hver eneste jul. Disse herlige karakterene er virkelig ikke bare laget for å underholde barn.

– Filmen fant jeg gratis på Cmore på tv2.no –

Husk å velge den med norsk tale da dere!
Dagfinn lyngbø som dovendyr er bare hysterisk <3 

– On My Wishlist –

Reklame / Affiliateslenker for Room21

Her kommer en meget forsinket ønskeliste til jul! Ihvertfall på interiørfronten! Familien fikk selvfølgelig noen av disse varene tilsendt på en liste for flere uker siden, men nå deler jeg dem med dere også 🙂 Room21 har så sinnsykt mye fint at jeg tror jeg kunne ha innredet hele leiligheten min bare med varer fra nettbutikken deres. Under her får dere noen av tingene jeg sikler etter om dagen, men jeg kunne nok ha plukket ut minst dobbelt så mye.. Jeg har forresten begynt å tenke litt på møbler også til mitt nye hjem, og angående sofa så er jeg så innmari i tvil. Jeg har ikke lyst på en farge som alle andre har, så nå sitter jeg helt alvorlig å vurderer pastellrosa! Enten noe lignende den på bildet under her, eller en i favoritt-grønnfargen min. (Se bilde over). Synes begge to er råålekre, men jeg er redd jeg blir fort lei av rosa selv om den er dus? Hmm, decisions decisions.. Fint og hjemmekoselig skal det bli i min lille crib uansett hva jeg lander på.

Noe av det jeg gleder meg aller mest til med innflytningen, er å fylle kjøkkenskapene med masse nytt innhold. Nye servise står på ønskelisten, matlagingsdill, gulldetaljer, fine olivenoljer og deilige kryddermikser i ulike smaker. Sånt får jeg bare aldri nok av, og tenk nå har jeg til og med stor plass å kokkelere på! Ellers vurderer jeg å gå til anskaffelse av denne blomsterkassen på nr.11 og ha i det ene kjøkkenhjørnet med urteplanter i. Tror det kunne ha blitt riktig så fint. 

Det er godt jeg enda har et par uker å bestemme meg på, for utvalget er jo helt overveldende på nett.. Tror jeg trenger noen timer til med inspirasjonsjakt hos pinterest også før jeg bestemmer meg for hvilken stil jeg skal kjøre i de ulike rommene. Jeg er så delt, og liker så innmari mye forskjellig…

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER
11. HER 12. HER 13. HER 14. HER 15. HER 16. HER 17. HER


Jeg er vel neppe alene om å ha noe av dette på ønskelisten i år <3

Christmas dinner with Family

I går var en fin kveld. Farmor og farfar inviterte meg på en helt syk reinsdyrmiddag med rødt i glasset, og som jeg nyter meg i den gigantiske stuen deres.. Elsker å feire jul på akkurat denne måten jeg. Først hos et par besteforeldre og så hos et annet. To julegaveutdelinger, to deilige middager og to fullferdige kvelder med familiehygge, skravling og kos. Helt perfekt spør du meg. Vi pratet om alt og ingenting i mange timer, og i julegave fra meg fikk hele familien nye tøfler. Jo så fikk farfar ny pysj og farmor noen snaisne truser. Hun ønsket seg bare én truse til jul i år, og med en truse tror jeg hun hadde en typisk “eldredame-truse” i tankene. Well well… Tror’ke det! Det ble seks sexy blondetruser med brasiliansk vri og gjennomsiktig rumpedel. Hahaha <3 Værsågod 🙂

I dag reiser superparet opp til Bortelid for en hvit jul der, og mens de koser seg glugg i hvitt landskap skal jeg bare ligge rett ut på sofaen i pysjen og snurre en eller annen julefilm før kvelden kommer og Iselin og jeg tar turen på årets siste runde julegaveshopping. Gleder meg til et gjensyn med Kvadrat igjen! Håper det står bra til med dere alle, og at dere nyter denne førjulstiden like mye som meg <3 Bare tre deilige dager igjen til 24 desember nå! JAAAY!

Fine fine farmor og farfar <3 Disker alltid opp med den nydeligste maten!
Tusen takk for nok en suveren julemiddag! Dere to er helt topp <3

– Plan for juleferien –

Reklame / (Inneholder affiliateslenke)

Hei Stavanger, og velkommen juleferie! Tenk, nå har jeg fri fra alt som heter studier i nesten tre fulle uker. For en følelse! Disse dagene har jeg lengtet såå mye etter i høst, og nå er de her altså. Ubeskrivelig deilig <3 Jeg kom frem til bestemor og bestefar allerede i går kveld, og har allerede rukket å triple julestemningen. Det er kanskje ikke hvitt på bakken her mer, og regnet pøser som vanlig ned, men bare synet av bestas juletre, og enorme mengder pynt gjør at jeg føler meg som en julekule selv. Jeg elsker å være her, og spesielt på denne tiden av året <3 Det var så godt å komme hjem nå! To og en halv måned fra familien er litt for mye, men sånn blir det med eksamensinnspurter, flyttesjau og andre festlige desemberplanen på agendaen <3 NÅ er jeg ihvertfall her, og de neste dagene skal NYTES og bare fylles med latskap og morro.  

– Plan for juleferien 2017 – 
# Gå en hel dag i pyjamas og tøfler, drikke kakao til frokost og kvelds, og ikke gjøre annet enn å blogge og se julefilmer.

# Spise et nydelig julemåltid oppe hos farmor og farfar 20 desember og feire jul med dem der før de reiser avsted til Bortelid. I år feirer de nemlig til fjells!

# Dra på en aller siste gaveshopping på Kvadrat 21 desember. Da er det nattåpent og Iselin og jeg har lyst til å gjøre en liten girlsnight ut av det! Shoppe, skravle, og spise litt <3

# Knipse en rekke tradisjonelle bilder i bestemors julestue, og ikke minst av det fine treet med pakker under <3 

# Feire selve julaften som jeg alltid gjør. Med de varmeste folka jeg vet om, bestemors pinnekjøtt, riskrem, pakkelek og ren familiekos!

# Spise tantes deilige ribbe 1. juledag og forhåpentligvis følge tradisjon: “Snurr julete familiefilm med julekaker på bordet”! 

# Sjekke karakteren på min siste eksamen og ta den bokstaven med et smil samme søren. Sensurfristen er 25 desember om jeg husker riktig. Er så spent! Får jeg en C uten å ha lest så hopper jeg i taket av glede.

# Titte innom alle favoritt-interiør nettbutikkene mine i romjulen for å få med meg alle gode romjulssalg. Nå skal det handles på interiør, møbler og leilighetsdill!

# Feire 2. juledag med jentene i Kristiansand. Skåle max og skravle med de som endelig er kommet hjem fra studier fra andre byer. 

# Kjøre den årlige julefrokosten med girlsa hos Karen og Mille (ja hunden) i Lillesand. 28 desember er det duket for bufféfrokost (på kvelden) i Karens palass av et hus. Jeg GLEDER meg!

# Reise til Rauland for årets nyttårs-hyttetur! Ja det var visst Rauland vi skulle til. Ikke Gautefall.. Same same. Neida, men joda. Så lenge jeg får feire nyttår med hele jentegjengen, kjæresten min OG alle mannfolka til jentene <3 Da er jeg fornøyd samme hvilket land eller fjell jeg feirer på. Mannen går fremdeles på krykker under denne helgen så noe skigåing blir det ikke på oss, men vi skal kose oss med masse spennende ski på tven, god mat og andre morsomme inne-aktiviteter vi!

– Kalendergave fra en stykk nydelig bestemor –

Åh, måtte disse dagene her gå superduper sakte <3 
Den røde toppen jeg har på meg koster 129kr på Gina HER.

15 ting 2017 har lært meg

1. At jeg har det bra som singel, men enda bedre med en viss mann i livet mitt <3 

2. At et forhold ikke må være 100%, kranglefritt og perfekt. De dårlige dagene gjør det mulig å verdsette de gode enda mer.

3. At jeg ikke må fylle året mitt med 6-7 utenlandsreiser for å være lykkelig. Det holder med en.

4. At nyttårsforsetter er noe tøv jeg må slutte å skrive. Jeg klarer aldri å forholde meg til dem i et helt år likevel.

5. At jeg kan bake kake! 2017 har vært året jeg har eksperimentert og lykkes på kakefronten også!

6. At det går bedre enn du tror når du tror det går verre enn du frykter. Denne setningen delte læreren vår med oss før vi skulle ut i vår aller første praksis, og disse ordene lever jeg enda på. Bekymringer er så unødvendig! 99% av alle bekymringer blir det ikke noe av likevel.. 

7. At solarium faktisk er så kreftfremkallende og livsfarlig som bestemor, mannen og avisartiklene har advart meg om i alle år..

8. At jeg ikke eier surfeskills… Etter min femte(?) surfeferie befinner jeg meg fremdeles på level 1.

9. At sjokoladekuler med lakrisfyll er det beste godteriet som noen gang er oppfunnet. 

10. At kebabpizza overgår ALL annen mat klokken 03.00 lørdag kveld. Kan ikke tro at jeg ikke har oppdaget denne nattmaten før i år.

11. At jeg trenger et hundevesen i livet mitt i løpet av 2018..

12. At en hyttetur i fjell og mark eller en campingtur i en campingbil som nesten ikke ruller kan være like verdifull, innholdsrik og GØY som en storbyferie med fancy restaurantbesøk. FOR noen fine minner jeg har fra jentenes campingpåfunn, fisking og hytteturer i sommer/høst.

13. At jeg var i alt for dårlig form til å bestige Gaustatoppen i 2017. Jeg trodde jeg skulle dø et øyeblikk, men fy fader for en opplevelse! <3 

14. At det ikke er verdens undergang å fylle halvveis til femti. Jeg kan være akkurat like barnslig og leken som da jeg var 24.. 

15.  At leilighetshopping alene ikke er så skummelt. Budrunder er dritgøy enten du taper eller vinner. 

I dag har jeg omsider fått signert lånekontrakten, så nå er det bare å telle ned dagene.
3 januar flytter jeg inn i mitt første kjøpte hjem <3 Ah, men før det venter en Stavangerferie!! 

– Bonfire Monday –

– En formiddag med bålkos – 

Første feriemandag kunne ikke ha smakt bedre. Virkelig. Mannen og jeg dro ut i skogen like etter at dere var oppdatert i formiddag, og koste oss glugg med både pølsegrilling, pinnebrød og varme kopper kakao. En hel vedsekk brant vi opp mens vi skravlet, så utover det fine, stille vannet og bare Nøt med stor N <3 Utrolig deilig! Tre timer forsvant på et blunk, og så bar det hjem igjen for å vaske klar leiligheten til jul. Ettersom mannen enda går på krykker, tenkte jeg at jeg måtte gjøre det litt rent for han her før jeg stikker avsted til Stavanger by for en uke med bestemorluksus i morgen <3

– Formiddagen i et bildedryss –Nå gjenstår bare noen siste ærend på sørlandssenteret, og så skal kofferten pakkes og fylles opp med x antall julegaver <3 Ah, gleder meg som en unge til syv hele dager med latskap og familiehygge, deilig julemat, julefilmer, og shopping. Herregud så godt det skal smake nå! Tenk at juleuken er her allerede dere? Det er bare seks dager igjen til julaften! -Og to uker til 2018?! Hjelp, som desemberdagene flyr… Måtte denne uken gå S-A-K-T-E. Julen skal jo vare evig i år <3