Goals of The Week

Hei du solfylte mandag! Ah, det gjør meg ingen verdens ting at de melder dårlig vær resten av uken når jeg bare får en mandag som denne. Ikke en sky er det å spotte på himmelen. Jay! Jeg skal riktig nok tilbringe hele dagen innendørs med forelesninger, bibliotek-studering, trening og muligens en svipptur innom Geir, men bare det å kunne titte ut av vinduet i blant og føle litt på den varme solen gjør underverker for min motivasjonen..

Håper dere får en knallstart på uken! Jeg blir på skolen helt til fem i dag, og så kjenner jeg et sterkt behov for å få svettet litt igjen. Jeg fikk en forbaska bra start på treningsfronten forrige uke, men så dabbet det av mot helgen og endte med et Mc Donalds da.. Jaja, ny uke, ny muligheter. Får prøve igjen i kveld! Jeg lagde meg en sprek, liten treningsplan i går kveld, så den skal jeg prøve å følge slavisk. Kanskje deler jeg den med dere også!

Dagens habitt får dere her! Se på meg da. Caps og greier! Det er jammen ikke hver dag. Hehe, jeg får ikke helt bestemt meg for om jeg føler meg fin i det eller ikke, men jeg våget meg nå til å kjøpe en forrige uke så da får jeg bare se å bruke den og. 

Bukse fra Vero Moda, Genser fra Gina Tricot, Sko fra DNA, Caps fra Bikbok, Veske fra H&M

– Denne ukens hverdagsmål –

1. Lese 20 pensumsider på sengen hver kveld. Det har nylig gått opp for meg hvor vanvittig mange bøker jeg skal gjennom de neste fem månedene, så her må det et aldri så lite tiltak til. Det er slutt på serier, blogglesing og snapping om kveldene. Jeg MÅ prioritere lesing, og det nå med en eneste gang!

2. Møte opp til hver forelesning. Det skal sies at det ikke er alle forelesere som er like flinke, men jeg skal ihvertfall møte opp til første time, finne ut om undervisningen gir meg noe, og så heller gå på biblioteket og studere på egenhånd dersom jeg ikke får noe ut av timen. Savner anatomien jeg.. Det var så vanvittig mye mer spennende enn… helsepolitikk, etikk, og sosiologi. Tror jeg skal være glad jeg ikke søkte årsstudium i sistnevnte!

3. Fullføre fire gode treningsøkter på Fresh, og kanskje til og med melde meg på min første gruppetime? Motivasjonen er egentlig på topp her om dagen, og ettersom venninnene også trener på samme senter som meg blir det jo nesten til en sosial ettermiddagsgreie jeg virkelig ser frem til!

4. Stå opp etter slumring nummer 3. Nei, mindre slumring enn det er uaktuelt i disse mørke, kalde tider, men etter alarmen har ringt for tredje gang SKAL jeg opp! Kanskje det kunne vært en idé og legge seg litt tidligere også.. Den siste tiden har jeg ikke kommet meg i seng før nærmere halv ett om kvelden og da blir det hardt da!

5. Ha tre kjøttfrie dager! Jeg fikk en gledelig overraskelse i posten på fredag, og den har jeg fryktelig lyst til å teste. Jeg er ikke sikker på hvor den kom fra, men det var en pakke med ulike vegetar-burger-varianter som så supergode ut! Nom nom nom. Kanskje første må prøves allerede i kveld.


Jeg skal holde dere oppdatert på hvordan målene går <3

25 kommentarer

Siste innlegg