Ukens oppskrift: Kremet pasta

Hallo gladlørdag! Denne dagen startet egentlig litt grått med både tåke og regn fra morgenen av, men NÅ vet dere.. Nå skinner solen som aldri før igjen! Så langt må jeg bare si at denne høsten er upåklagelig. Jeg har akkurat fått erstattet buksene med et sommerskjørt og skal snart sette meg ut i solen med pensum på fanget, men først vil jeg dele en liten middagsoppskrift med dere. Jeg har laget meg kremet tagliatelle med kylling og bacon i dag, og det ble så godt at jeg føler meg nødt til å tilføye mat-kategorien enda en rett. Håper dere får lyst til å teste den ut en dag dere har litt dårlig tid, for dette gikk jammen unna på et blunk! NOM <3

Du trenger: 1. 100g baconterninger 2. To kyllingfileter 3. Tagliatelle for to 4. 2 dl matfløte 5. 0,5 dl revet ost 6. Salt/pepper 7. En håndfull soltørket tomat 8. En håndfull spinat

Slik gjør du:
1.
Start med å steke ferdig kylling og bacon i en kjele med litt matolje.
2. Finhakk spinat og soltørket tomat, og ha også dette i kjelen.
3. Vend alt godt sammen og tilsett 2 dl matfløte. Gi det hele et oppkok.
4. Kok pastaen etter anvisningen på pakken og sil av vannet når den er klar.
5. Dryss 1/2 dl revet ost over i kylling/fløte-kjelen og smak til med litt salt og pepper.

Ha til slutt pastaen over i kjelen med kremet kylling og bland alt godt sammen!



Nyyyt <3 Oppskriften holder for to personer.


5 kommentarer
    1. steker du kyllingen i en gryte istedenfor i en stekepanne, hvorfor? 🙂
      Og bruker du permesanost eller vanlig ost!? Denne skal prøves idag!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg