– Enkel pizzafavoritt –

Når du dekker for fire så det skal føles mindre ensomt… Jeg sendte bilde av dette bordet til bestemor i går for å vise hvordan de fine nye stearinlys-holderne hun har kjøpt til meg så ut med gullbestikket, og til svar fikk jeg “Så fint. Skal du ha besøk, eller er det lekebesøk?” Heh. Det var nok bare lekebesøk… Litt for å føle meg hakket mindre ensom, og litt fordi bloggbildene bare blir mer idylliske sånn. Viktig med ordentlig symmetri, ikke sant.

Håper dere får lyst til å teste ut pizzavarianten jeg nøt meg med alene i går, for den var god! Oppskriften gir en ganske stor deig som ihvertfall metter fire mager! Egentlig synes jeg pizza er som taco. -En middagstype som definitivt smaker aller best i helgedagene, men samtidig er det jo så innmari digg å bare lage en stor porsjon som man kan dele opp og spise på i to hele dager etterpå! Tid spart, og nistepakke-problem løst.

Du trenger: 1. En Gul/oransje paprika 2. 8 cherrytomater 3. En håndfull revet ost 4. Litt barbequesaus 5. 100g baconterninger 6. 150g ferdige kjøttboller 7. 7dl hvetemel 8. 3dl lunket vann 9. 1ss tørr pizzagjær 10. 3 store ss olivenolje 11. 1ts salt 12. 1ss sukker

– Pizza med bacon & kjøttboller –

Slik gjør du:
1.
Lag deig av 7dl hvetemel, 1ts salt, 1ss sukker, 3 dl lunket vann, 3 ss god olivenolje og 1ss tørrgjær. Miks det hele godt sammen til en pizzadeig, dekk til og sett til heving et lunt sted i 1-2 timer. 
2. Kjevle deigen ut, ha den på et stekebrett med bakepapir og stek baconterningene i stekepanne. 
3. Dekk pizzabunnen med et lag bbq-saus og fyll på med bacon, kjøttboller, cherrytomat og paprika.
4. Topp med revet ost (jeg bruker gräddost) -Og stek midt i ovnen på 220g i 20 minutt.

– Server med fersk ruccola og rømme –

Jeg koste meg glugg med hyggelige tvprogrammer i går, og spiste nesten så jeg ble kvalm. Skjer hver gang det <3 Dagen i dag skal tilbringes på skolen og bare på skolen. Jeg har åtte timer med forelesning og gruppearbeid i dag, så det blir stas! Hehe, gleder meg til helg allerede.. Det blir absolutt hyggelig å jobbe igjen også, men søndag kveld ser jeg ekstra frem til. Da skal jeg synke ned i sofaen, nyte et glass vin ooog snurre søndagsfilm med mannen igjen/ sovne til intromusikken. Savner han allerede, og det er bare fire dager siden sist.. Vel, snart fem. Jeg er unnskyldt.

Nyt tirsdagen alle sammen <3

8 kommentarer

Siste innlegg