Torsk med søtpotet og bacon


Her kommer en av forhåpentligvis mange sunne og gode middagsoppskrifter! Hehe, måtte motivasjonen ha kommet for å bli denne gang. I dag sto jeg opp klokken 07.18 om morgenen og hev i meg litt frokost før jeg tok på treningstightsen og tuslet ut ytterdøren. Jeg elsker å løpe utendørs når det er duskregn og i dag tenkte jeg til og med jeg skulle utforske turstien jeg har like over naboveien. -Meen der lå det enda en halvmeter med snø, og til tross for at jeg har to velfungerende øyne som registrerte dette, fortsatte jeg med mine hvite joggesko i Hellemyrs halvstive skispor.. 20 minutt holdt jeg ut før jeg kavet meg hjemover igjen svett og kald. -Men litt er bedre enn ingenting har jeg hørt.


Nå har jeg fått i meg en porsjon hvit fisk og til en forandring, og skal snart hive meg på badet for å gjøre meg klar for kvelden. Åh, jeg gleder meg maks til å feire både Annika og kjæresten hennes i kveld. Daniel kommer ikke hjem fra jobbreise før sent i kveld, men han titter faktisk innom en tur han også når han først lander <3 Wihuu, det gledes! Ønsker dere alle en riktig fin start på helgen, og god tur til dere som skal avgårde til fjells! Eller andre steder..


Du trenger: 1. En stor søtpotet 2. En stor vanlig potet 3. En stor gulrot 4. 1/2 chilli 5. Saften av en halv lime 6. Torskefileter for to 7.  En pakke bacon 8. Åtte asparges 9. 1 ss smør 10. Salt/pepper


Slik gjør du:
1.
Skrell og kok potet, søtpotet, chilli og gulrot til det er blitt mørt. 
2. Krydre fisken med litt salt/pepper og ha den i ovnen på 200 grader i 15 minutt.
3. Klipp opp baconstrimlene og stek dem i en panne. La fettet få renne litt av etterpå.
4. Mos de møre grønnsakene og rør inn 1 ss smør + saften av 1/2 lime.
5. Smak søtpotetmosen til med litt salt og pepper, og kok aspargesen i ca 3 minutt.


– Smakfull torsketallerken på 20 minutt –


Oppskriften er for to!

7 kommentarer

Siste innlegg