– En Lillelørdag med VM –


Hei lille-lørdag og FRI <3 Snart er søren meg avreisehelgen her! Woaaah, ENDELIG. Formiddagen min har gått til et frisørbesøk for å heise extentions, en tur innom Geir og en tur innom posten for å hente klesskapets nyeste tilskudd! Jeg bestilte meg litt nytt til feriegarderoben forrige uke, og i dag kom ihvertfall halvparten av det. Jay! Resten er fra Nelly, og det skal etter planen til PostNord komme frem i morgen. Stas med litt nye klær til mine kommende datenights, ikke sant? Dessuten skal jeg jo feire 4 juli der nede, og den slags må en jo pønte seg for! Klærene jeg viser her er altså fra Missguided, og bare så dere vet det: Det kommer tollregning så det holder, men kjolene er ALLTID vært prisen. De sitter søren meg som et skudd hver eneste gang.. Skal vise dere dem ordentlig på når jeg kommer frem <3 


– Et par sko og to nye kjoler kom i posten i dag –


Håper ikke denne røde saken med lange armer blir alt for varm i 36 grader.. Heh! 


Er den ikke fin? Gleder meg til å vise dere resten også. Vet dere hva jeg har gjort de siste par timene eller? Latt meg distrahere fra bloggingen grunnet litt for spennende fotballkamper. Merkelig hvordan jeg kan være så uinteressert i sporten ellers, og så giret med en gang det er VM. Annika og jeg har sittet og snappet fotballsnaps i to timer nå, så nå tar jeg turen til criben hennes for å se den siste kampen med henne, mannen og en alkoholfri strawberry daiquiri. Mmm! 


– Nyt kvelden dere også, med eller uten VM – 

5 kommentarer
    1. wow den grå var helt rå!!!!
      Null VM her, eg er allergisk mot svette menn i treningsshorts som løper etter en skinnkule 😀
      koser meg med chips og sesons 2 av quantico og en DIGER kopp med te 🙂

    2. hei:) kan jeg spørre om hvilken størrelse du bestilte i den røde kjolen? er så usikker på størrelsene fra missguided. bruker til vanlig S:)

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg