Entrecõte med deilig tilbehør

God kveld, god kveld! Her sitter jeg i sofaen, spriiiikkmett etter et superdigg biffmåltid. Jeg skulle vel egentlig ha vært hos Annika og sett Eurovision Song Contest i skrivende stund, men jeg er helt nødt til å sette foten ned en gang i blant og prioritere de ikke fullt så festlige tingene i hverdagen. Hehe. Blogging er heldigvis ganske festlig det også. Spesielt når man har sånn en deilig oppskrift å dele med omverdenen! Det er lenge siden jeg har delt en middagsoppskrift nå, er det ikke? Det føles ihvertfall sånn, så nå håper jeg dere sitter klare med papir og penn til skriving av handleliste! 

Du trenger: 1. Entrecote for to 2. To store søtpoteter 3. En lime 4. 10 finhakkede cherrytomater 5. En håndfull finhakket basilikum 6. 2dl risottoris 7. 1,5 grønnsaksbuljong utblandet i 7 dl varmt vann. 8. 1/2 finhakket gul løk 9. 2 fedd hvitløk 10. 50g smør 10. En håndfull friske aspargesbønner 11. 2ts gurkemeie

Slik gjør du:
1.
Skrell søtpotetene, skjær dem i mindre biter og kok dem myke. (20-30 minutt)
2. Finhakk løk og hvitløk og surr dette i en gryte med litt smør. Ha også i risottokornene og rør til løk og korn har fått en blank farge. (2-3 minutt)
3. Tilsett litt og litt buljongvann til alt vannet er brukt opp og risottorisen er gjennomkokt. Dette tar ca 20 minutt, og vend inn finhakket cherrytomat, gurkemeie og basilikumblader like før servering. Gurkemeien kun for å farge risottoen gul.

4. Sil vannet av søtpotetene og mos dem med en gaffel. Tilsett 1-2 ss smør og saften av en lime. Smak den gjerne til med litt salt, pepper eller cayennepepper. Jeg synes sistnevnte er veldig godt i søtpotetmos.
5. Stek til slutt kjøttet i en stekepanne med smør. Først på høy varme i 2 minutt på den ene siden, så 2 minutt til på den andre siden. Ta så pannen av plata, skru ned varmen til lav styrke og når plata har nådd ny temperatur, tar du pannen på igjen for steking i 3-4 minutter til. La så kjøttet hvile på en tallerken noen minutter før servering.
6. Mens kjøttet hviler, steker du aspargesbønnene i panna, i et par minutter.

Du kan gjerne ha på en dæsj urtesmør på kjøttet også! Jeg valgte denne varianten med ramsløk og flaksalt. Veldig god! -Men ikke nødvendig, for retten har flere enn nok smaker fra før med søtpotetmosen og den deilige risottoen.

Håper dere lar dere friste! Nå har jeg akkurat inntatt dagens tredje kakestykke(!) til dessert, og kjenner litt på dårlig samvittighet for å ikke ha klart å snike inn så mye som en gåtur ute i frisk luft denne lørdagen. -Meeen den flinke praksis-veilederen min sa alltid at jeg skulle fokusere på alt jeg fikk til i hverdagen, fremfor det jeg ikke fikk til. -Så da sier jeg meg i dag fornøyd med å ha fått unnagjort en hel del pc-jobb, bildeknipsing og mailsvaring. Det kommer forhåpentligvis en dag i morgen også, og da skal jeg ut på en forfriskende løpetur samme hvor hardt regnet måtte plaske. 

– En smakfull rett til både hverdags og fest –

Antrekk – 120517

Riktig god lørdag alle sammen! Jeg har hatt søndagsfølelsen i hele dag, og blir like glad hver eneste gang jeg kommer på at det enda er to hele helgedager igjen. Haha! Ikke at jeg har noe spesielt moro på planen, men det smaker bare så godt med HELG! I går hadde jeg fotograf 1 og 2 på besøk her i heimen, og på under tre timer knipset vi rett under 1000 bilder til den kommende ukens bloggposter. Herlig å ihvertfall ha litt bildemateriale klart til syv nye hektiske dager med 17. mai forberedelser og eksamenslesing.

– Skjørt fra Bikbok, Genser fra H&M, Veske fra Gina Tricot, Sko fra Missguided –   

Solen tittet faktisk også frem her da kvelden kom i går, så da dro jeg ut for å fiske, grille pølser på bål, og bare nyte litt frisk luft helt til svarte midnatt. En skikkelig verdig start på helgen! Nå skal jeg hive meg i dusjen og få bort litt røyk-lukt, og så må jeg komme meg på butikken for å fylle opp kjøleskapet. Det eneste jeg har av mat i hus er sjokoladekaken fra gårsdagen, og nå begynner jeg å bli lei av å spise kake både til frokost og lunsj. Dessuten tenkte jeg å handle inn på litt ingredienser til en ny oppskrift som skal ut i morgen. Jeg skal lese og bare lese hele denne helgen, men litt kokkelering mellom slagene må da være innafor.

Måtte dere få en ordentlig glad-lørdag!

Tidenes festkake til 17. mai

God morgen! Åh, endelig er fredagen her. Kjære vene, denne har vært så innmari etterlengtet etter en noe hard skoleuke! Jeg tror ikke det er en elev i klassen vår som liker disse muntlige fremleggene lærerne vil ha oss til å utføre tre ganger i året, men den følelsen når du har jobbet med en tullete oppgave i to døgn, pugget hvert eneste ord til fremførelsen, og da endelig blir ferdig med sylamitten! Nei… Den er helt nydelig. Jeg var hjemme fra skole og ingrediens-shopping rundt seks i går, og da var jeg altså så matt at jeg ikke orket tanken på å dra frem pcen for å blogge. -I stedet brukte jeg kvelden min på å bake tidenes 17. mai kake! Hva da tidlig ute? Neida, sånn er det jo når man skal prøve å inspirere noen sjeler før den store dagen faktisk er her! Håper dere får lyst til å prøve dere på denne deilige sjokkisvarianten selv, for WOW. Ikke bare er den lekker å se på, men smaken var upåklagelig! Den ble saftig og god med kulturmelk og et lag krem inni. Mmm! Rosene på toppen gjorde den litt majestetisk, men du kan godt bare heldekke den med krem og pynte med bringebær også. Det blir lekkert det og! 

– Sjokoladekake med krem og bringebær –

Du trenger – Sjokoladekake: 1. 4 egg 2. 400g sukker 3. 400g hvetemel 4. 300g smeltet smør 5. 600g kulturmelk 6. 1,5ts natron 7. 2ts bakepulver 8. 1,5 ts salt 9. 60g bakekakao 10. 2ts vaniljesukker


Slik gjør du:
1. Visk egg og sukker til eggedosis. Bruk ca 5 minutter på piskingen, selv med kjøkkenmaskin!
2. Smelt smøret og ha dette i eggedosisen. Rør det godt inn.
3. Sikt så inn alt det tørre vekselsvis med kulturmelken.
4. Ha røren i en smør-smurt, rund kakeform og stek den midt i ovnen på 175g i ca 60 minutt.
5. Stikk en strikkepinne eller en tynn gjenstand ned i midten av kaken når du tror den er ferdig. Så fort den kommer tørr opp igjen så er den klar! Legg den da til avkjøling på kjøkkenbenken før du skjærer den i to på midten slik at du kan legge et lag sjokoladekrem-fyll i midten, før du dekker hele kaken med kremen. NB: Kaken må alltid være helt avkjølt før du begynner på kremen.

Du trenger – Sjokoladekrem til fyll og topping: 1. 500g romtemperert smør 2. 500g melis 3. 80-100g kakaopulver (smak til) 4. 1-2 ss kremfløte 5. 500g romtemperert kremost Philadelphia naturell 6. Noen pakker friske bringebær 7. 17. mai flagg (mine er kjøpt på Nille)

Slik gjør du:
1.
Pisk smør og melis hvitt med en kjøkkenmaskin La det piskes i 5 minutt!
2. Tilsett kakaopulveret og fløten og pisk et minutt til.
3. Tilsett kremosten, og pisk på rolig styrke til osten også er blandet inn i kremen.
4. Smør et godt lag av sjokoladekremen på den ene kakehalvdelen, og legg så på den andre kakehalvdelen. Smør inn toppen av denne også og dekk til slutt sidene så hele kaken er dekket med sjokoladekrem. Jeg brukte bare en slikkepott til å smøre kremen utover alt.
5. Lag to ringer med friske bringebær. En rundt kaken, og en i midten på toppen.
6. Til slutt tar du den resterende biten av frostingen i en sprøytepose med sprøytetipp 1M, og lager noen enkle roser rundt bringebærene. Dette er suuuperenkelt! Virkelig! -Også ser det SÅ innmari flott ut! Dere kan se hvordan HER.

Stikk noen flagg ned i midten av kaken og server til 17. mai gjestene dine! Tips 1: Snu bunn-halvdelen av kaken opp ned og bruk denne delen av kaken som topp i stedet! Den vil nemlig være rettest, og bli enklest å pynte med krem og bringebær. Tips 2: Ha sprøyteposen med frosting 10 minutt i kjøleskapet før du lager rosene, så blir den enda enklere å jobbe med.

Formen jeg brukte var 24cm. Dere kan og bruke en som er mindre!
Da halverer dere bare oppskriften på både kake og krem <3

– Tretten kjoler for 17. mai –

Affiliateslenker
Her kommer en liten god morgen hilsen fra meg til deg før tirsdagen settes i gang! Jeg skal på skolen hvert øyeblikk for å starte på årets siste innleveringsoppgave, og om to dager skal den være levert og fremført i en muntlig høring foran femti elever. Ikke min favorittmåte å vise kompetanse på i skolesammenheng, men må man så må man! Heldigvis er jeg ikke alene om å ville tisse på meg før disse fremførelsene. Hehe! La oss bare si det skal bli greit å få denne uken overstått. 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

Over og under her har jeg plukket meg ut tretten favoritter til årets 17.mai feiring! -Sånn til dere som ikke har noe bunad i skapet! Hihi. Håper dere ser noe dere liker, for nå begynner det virkelig å tynnes ut i både utvalg og størrelser. Er det noe folk er flinke til å være tidlig ute med, så er det visst kjøp av 17.mai kjole! Mine absolutte favoritter her er 1,4,7,10 og 11. Haha, klarte ikke velge mindre enn halvparten altså. Nr. 11 klikket jeg faktisk hjem selv til kveldens danse-festligheter. Vil jo nødig gå på byen i min dyrebare bunad <3

7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER 13. HER


Har du en favoritt eller to blant disse?
Se resten av utvalget til Nelly HER

Planning something fun for you guys


Ååå gode gud.. Jeg kan ikke huske sist jeg var så mett! Bare se på disse tallerkenene da? Jeg skulle bare ha en uskyldig forrett med et minilår av lam, men så kom servitøren akkurat i et av mine svakere øyeblikk, og vips så hadde jeg bestilt det største på hele menyen.. En tallerken med både lam, torsk, pølse, kyllinglår, spekemat, gjeit(!), og vegetarbolle i tomatsaus.. Altså, hvorfor? Jeg følte jeg spiste og spiste og spiste, og likevel var tallerkenen bare halvtømt da regningen kom. Jeg må lære meg dette med begrensninger på restaurantbesøk.


Uansett! Maten smakte fortreffelig, og det gjorde møtet med min kjære venninne og bloggmate og! Det er mange måneder siden sist, så nå var det på høy tid med en oppdatering over et godt måltid igjen. Litt samarbeidsplaner for fremtiden fikk vi også lagt under tyggingen, så allerede til helgen starter vi på prosjekt “videoblogg” sammen. Det skal prates om dating og lekes på morsomme leker fremover! Så skal det kjøres på med spørsmålsrunder, og ulike spennende utfordringer! Blir ikke det hyggelig tror dere? Vi er jo ikke så fryktelig mange bloggere her i Kristiansand by, så vi få som er her må prøve å få til noe moro sammen! Dessuten trenger jeg å komme meg ut fra min trygge, lille komfortsone.

– Litt hverdagsluksus på Bønder i byen –

De første videoene blir sikkert helt fryktelige å se på, men så blir vel også jeg vandt til å høre min egen stemme og se mitt sanne jeg på film. Hehe. Jeg må bare få ut fingeren og vende meg til det nå. Jeg har valgt denne meget spesielle bransjen selv, og får da jammen henge med på utviklingen av den også. Er det video folket vil ha, så er det video folket skal få. <3 

Skulle dere ha noen ønsker til disse videosnuttene så HYL ut!
Ingen forslag er dumme, og vi er åpne for (nesten) alt <3

– Forslag til ukesmeny –

God morgen, og hallo mandag! Tenk nå er det bare rett over en uke til selveste 17. mai. -Og jeg som følte jeg gliste over 1. mai i går. Huff, kan dagene gå litt saktere? Jeg elsker denne årstiden, og vil helst at den skal vare evig! Jeg må vel begynne å kjede meg mer da. Hehe, kanskje i morgen. -For i dag har jeg masse hygge på planen! Et besøk på klinikk Nova venter nå hvert øyeblikk, og så drar jeg hjem for å lese litt ute på plenen i 15 varmegrader før det er klart for en bedre middag på fiskebrygga. Gresset ble klippet utenfor soveromsvinduet mitt i går, så i dag våknet jeg opp med knallrøde, rennende øyne. Haha, gud… Den pollen tar visst knekken på oss alle om dagen. MÅ få tak i noen øyedråper og i dag.

– Fiskegrateng –
En av mine favoritter under fisk-kategorien! Jeg er veldig glad i ferdig kjøpe-grateng også faktisk, men det er selvfølgelig ingenting som slår en ordentlig god hjemmelaget. I oppskriften som er lenket i bildet av retten, har jeg brukt torskefileter i, men det aller aller beste synes jeg er laks eller grovhakkede fiskeboller. Det burde dere virkelig prøve altså. Bare følg oppskriften slavisk, og bytt torsken ut med laks foreksempel. HELT nydelig.



– Bakt vegetarpotet –
Ukens vegetarvennlige variant! Nei, bakt potet duger ikke bare som nattmat etter en hard kveld på byen. Jeg lager meg det titt og ofte til middag, og denne varianten uten kjøtt er full av gode meksikanske smaker.



– Ovnsbakt laks med ananas –
Min aller siste middagsoppskrift. En frisk og lett vår-variant med laks og hint av lime og ananas. Akkurat her synes jeg det beste tilbehøret å bruke er villris, men du kan og bruke pasta eller sprø båtpoteter om du foretrekker det. Mmm! 


– Carbonara Pizza –
Jepp! En utradisjonell pizza hvor tomatsausen er erstattet med hvit carbonarasaus. Gode GUD så digg! Jeg hadde også på litt biffstrimler, baconterninger og ferdig kokte pastaskruer. Woah! Suuuperdigg.



– Burger med coleslaw i pitabrød –
Det er lite som slår en hjemmelaget burger i hjemmebakt pitabrød en varm sommerdag. Kanskje noen av dere har fått opp grillen også alt og kan erstatte stedepanna med den en ettermiddag denne uken? Disse ptabrødene er forresten laget på 20 minutt, og er så enkle at det rett og slett skal være umulig å feile. -Så kan de ikke engang sammenlignes med frysevariantene man får på butikken. Usj!


– Fish & Crisp –
Nok en rask og ordentlig GOD fiskevariant. Sprø torsk som kan minne litt om fiskepinne-smaken i en hjemmelaget sur/søt saus med litt paprika og ananas. Dette og frityrstekt rødspette er noe av det diggeste jeg vet om når vi snakker fisk. Like godt som en saftig biff spør du meg.



– Biff stroganoff –
Også en av mine nyeste oppskrifter som er laget på et blunk i en hektisk hverdag. Dette får alle til! Bare ikke dropp pommes fritesen, for det beste av alt er å dyppe den i den deilige stroganoff-sausen. Nom nom nom! 

Håper dere finner dere noe som frister!
For å komme til oppskriftene, klikker dere på bildene.

Eksamenskjøret er i gang!

Og der var de lykkelige helgetimene over! Haha, fy søren altså for noen uker jeg har i vente nå. Jeg blir nesten litt kvalt av tanken på hvor mye stoff jeg skal lære meg de neste tre ukene, men jeg har likevel troa. Jeg vet jeg klarer alt jeg vil klare, og tanken på hvor gøy det ville være med noen gode eksamenskarakterer, gir meg en real motivasjonsboost. Dessuten er mye av pensum både interessant og moro, så dette skal gå så fint! Jeg må bare 1. Sette inn nådestøtet NÅ, og ikke i morgen. 2. Ikke bruke mer enn 60 minutt foran tven i løpet av døgnet 3. Ta i bruk “Stay focused – Forest” appen igjen. Eneste som får meg til å klare å holde fingrene fra mobilen lengre enn femten minutt av gangen.

Forutenom en joggetur og litt vårrengjøring av leiligheten, har dagen i dag gått til tegning av tankekart. Jeg har tittet litt på gamle eksamensoppgaver og planlagt hva det er jeg vil fokusere på de neste tre ukene, så nå fremover tenkte jeg å kjøre på med tankekart til hvert eneste kapittel som er pensum til 2 juni!  Tror det blir fint å prøve noe nytt denne eksamensinnpurten jeg. -Så skal jeg denne gang også passe på å trene litt mellom slagene, og ikke bare låse meg inne i leiligheten og leve på nudler og sjokolademelk. Høhø. Får jeg til det, så er jeg sikker på at dette studieåret blir fullført med glans <3

I dag prøvde jeg meg faktisk på en rett med laksefileter i en ferdig Toro tomat-posesaus, med litt risotto av løk, risottokorn, agurk og creme fraiche, og guuud så godt! Det skal jeg definitivt lage flere ganger i ukene fremover. Nom nom nom!

Nå skal jeg tusle tilbake til skolebøkene, og fullføre dagens skriblerier. I morgen tidlig har jeg faktisk noen forelesninger på skolen igjen, og så skal jeg avgårde til bestis for litt vippejålerier før en meeeget etterlengtet middagsdate med bloggmate Andersen! *JUBEL* Håper på ordentlig knallvær så vi kan ta årets første middag på fiskebrygga i byen! ​​

Håper dere har hatt en brukbar søndag dere og <3

– My Friday Night –

God lørdagsmorgen alle sammen. Eller formiddag er det vel blitt? Det har ikke hendt all verdens siden sist, selv om det er et døgn siden forrige post. Jeg hadde min siste vakt på jobb i går og dro rett til byen etter det for å handle inn på blomster og vin til kveldens innflytningsfest. I går var det Annika og mannen som hadde invitert en hel gjeng hjem til seg, og der koste jeg meg i hele fem timer med fine folk, skåling og beerpong spilling. Først nærmere halv ett begynte jeg å vurdere byen eller sengen, og heldigvis var jeg lur nok til å gå for sistnevnte.

– Innflytningsfest at besties crib –

I dag våknet jeg opp superuthvilt allerede klokken 09.00, og ettersom sola skinner og gradstokken viser 16 + utenfor, skal jeg hive på treningstightsen hvert øyeblikk og komme meg ut på en ny, frisk tur. Det begynner å bli noen dager siden forrige!

Sole meg skal jeg definitivt også gjøre denne nydelige vårdagen! Så fort jeg er tilbake fra min lille ekspedisjon skal bikinien på, pensumbøkene frem og koseteppe legges ut i hagen. Jeg må bare en tur på butikken for å handle inn vannmelon først. Ingen soleseanse uten vannmelon! Mmm <3

Håper det står bra til med dere alle, og at helgen behandler dere bra. Kanskje dere har noe spennende på agendaen i kveld? Jeg har blitt invitert på flere morsomheter selv denne lørdagen, men jeg orker rett og slett ikke mer festligheter nå. Haha, i dag har jeg bare bestemt meg for å slappe av, nyte været, lese (MYE) og ta det med ro. Hver eneste fridag jeg har hatt de siste ukene har jeg proppet med sosialisering, så i kveld kjenner jeg det skal bli mer enn greit å bare være meg. 

Ikke glem å nyyte dette ville været dere også!

11 ting jeg vil gjøre i mai

1. Dra på innflytningsfest hos en stykk bestis! Jaaa. I morgen har Annika og mannen invitert på innflytningsfest i den nye leiligheten deres, og jeg gleder meg en hau til å bare skåle, feire, danse og le hele fredagskvelden. Kameratgjengen til Annika er komikere hele gjengen, og jeg holder på å ramle av sofaen hver eneste gang jeg er sammen med dem. Morsomste folka jeg vet om. 

2. Gjøre som i fjor, og dele litt 17. mai inspirasjon på bloggen frem mot den store dagen! Jeg vil komme med dessert-tips, baketips, pyntetips, kjoletips… You name it! Har dere noen ønsker her, så vær så snill og hyle ut.

3. Jeg vil dra på hyttetur til Bortelid og tilbringe en vårhelg med farmor og farfar! De kjøpte seg en splitter ny hytte der oppe i fjor høst, og siden har jeg bare rukket å dra på besøk én gang. Jeg er kanskje ikke blodfan av snø og skigåing lengre, men nå som bakken er bar igjen, tenker jeg at det er på sin plass med en ny tur til fjells. Skal pakke med meg pensumbøkene og lese til eksamen ute i frisk fjell-luft jeg denne måneden!

4. Dra på årets første fisketur! Jepp. Ikke vet jeg hvor eller med hva ettersom jeg ikke engang eier et fiskesnøre, men det finner jeg en løsning på. Hehe, fiskes skal det, for sommeren min starter sånn ca etter 17. mai, og da har jeg hørt rykter om at fisken også har begynt å bite.

5. Okei, jeg har ikke lyst til å ta det helt innover meg riktig enda, men mai blir definitivt siste innspurt-måned på studiefronten. Jeg har så mye som skal leses, leveres, fremføres og pugges før muntlig fremlegg, hjemmeeksamen og slutteksamen 2 juni, at jeg… Ja rett og slett fortrenger det så lenge jeg kan. -Men det skal gå fint altså. Virkelig. Det er jo bare fire uker igjen til året er gjennomført! *MOTIVASJON*

6. Vinne kampen mot pollen. Jeg har tatt pollenallergi-tablettene mine i noen dager nå, men uten noe særlig effekt. Det var først i går jeg oppdaget at de gikk ut på dato i fjor sommer, så kanskje det vil hjelpe å skaffe seg noen nye? Høhø. MÅ fikse resept i dag, for den bjørkegalskapen i sør tar snart livet av meg.

7. Ta andre HPV sprøyte. Det er helt tullete at jeg enda ikke har fått gjort det, så nå har jeg omsider fått booket meg en time til neste uke!

8. Freshe opp uteområdet mitt! Jeg har jo et nydelig, lite området med både hage, hekk og utemøbler her jeg leier på Justneshalvøya, så selv om planen er å kjøpe noe eget i eller etter sommerferien 2017, vil jeg gjerne pynte opp litt med puter og pyntegjenstander. Hagemøbler skal jeg kjøpe meg til neste hjem likevel, så litt pynt vil alltid komme meget godt med. 

9. Kjøre tre gode løpeturer utendørs i uken. Eventuelt gå lengre turer i det nydelige naturområdet jeg har rundt meg. De melder helt nydelig vær så langt værmeldingen går fremover, og nå som praksis er over finnes det overhode ingen unnskyldning til å ikke komme seg ut!

10. Besøke besteforeldre i Stavanger, og ta noen lesedager der! Det blir alt for lenge å vente helt til juni med å besøke den fine familien min igjen <3 Jeg vil ha sol og sommertemperatur på vestlandet denne måneden, så jeg kan ta med meg pensumbøkene ut på verandaen og lese mens jeg jobber med brunfargen. Hihi!

11. Feire 17. mai med fine venner <3 I år har Annika invitert over 20 stykk til pølsefest i den nye leiligheten i byen, så der gleder jeg meg masse til å flagge, hoie og styre! Dessuten lengter jeg etter å få på den fine bunaden min igjen. Fineste klesplagget jeg eier! -Så er det jo litt unikt at det er papsen min som har laget den til meg.

De tekniske problemene hos Nettavisen jobbes forresten med!
De nye, rotete forandringene er altså ikke kommet for å bli <3

Feirer bestått praksisperiode!


Hurraaaa!!! Nå er jeg så innmari lettet og glad at dere ikke engang aner det. Jeg har bestått min første praksis! *Gledesbrøl til månen*. Jeg var så stresset over å bli stilt noen spørsmål jeg ikke skulle klare å svare på, at jeg ble sittende oppe til klokken tre i natt og lese på etikk, medisiner og grunnleggende behov. Heldigvis gikk samtalen som det suste, og etter 40 minutt sto jeg der med signerte papirer og et stolt glis om munnen. For en følelse! Jeg har enda et par vakter igjen på omsorgssenteret før det hele er over for denne gang, men nå har jeg altså allerede fått bestått og kan senke skuldrene de siste par dagene.


Det ble ikke mer enn tre timers søvn på meg i natt, men har man en middagsdate med Geir, så har man en middagsdate med Geir! Hehe, avlyser ikke den slags! Jeg følte meg kanskje ikke superfresh der jeg kom rett fra en åtte timers dag uten å engang ha fått dusjet først, men fy så koselig vi skulle få det! Helt ytterst ved vannet satte vi oss på restauranten Sjøhuset, og her nøt jeg en av årets aller første tallerkner med blåskjell og pommes frites. Nyyydelig <3 Koser meg glugg med regnskapsføreren min jeg. Kunne skravlet og ledd med den smartingen i timesvis, men etter en tømt tallerken og et par ølglass, måtte han ditche meg for en sjakkturnering.

Nå er jeg tilbake i heimen, og her blir jeg liggende på sofaen de neste tre timene tenker jeg! Jeg har allerede sovnet en gang under skrivingen av denne bloggposten, så nå skal jeg bare se og få den ut og komme meg inn i drømmeland igjen. Haha, meg og for lite søvn altså.. Jeg blir helt umenneskelig. Heldigvis har jeg senvakt i morgen, så da skal jeg sove ut, jåle meg litt hos frisøren om formiddagen og bare nyte å bli dullet og dollet litt med igjen.


Tusen takk for en eksemplarisk middag i ettermiddagssolen Geir!
Enhver time med deg er en fest <3