11 ting jeg vil gjøre i mai

1. Dra på innflytningsfest hos en stykk bestis! Jaaa. I morgen har Annika og mannen invitert på innflytningsfest i den nye leiligheten deres, og jeg gleder meg en hau til å bare skåle, feire, danse og le hele fredagskvelden. Kameratgjengen til Annika er komikere hele gjengen, og jeg holder på å ramle av sofaen hver eneste gang jeg er sammen med dem. Morsomste folka jeg vet om. 

2. Gjøre som i fjor, og dele litt 17. mai inspirasjon på bloggen frem mot den store dagen! Jeg vil komme med dessert-tips, baketips, pyntetips, kjoletips… You name it! Har dere noen ønsker her, så vær så snill og hyle ut.

3. Jeg vil dra på hyttetur til Bortelid og tilbringe en vårhelg med farmor og farfar! De kjøpte seg en splitter ny hytte der oppe i fjor høst, og siden har jeg bare rukket å dra på besøk én gang. Jeg er kanskje ikke blodfan av snø og skigåing lengre, men nå som bakken er bar igjen, tenker jeg at det er på sin plass med en ny tur til fjells. Skal pakke med meg pensumbøkene og lese til eksamen ute i frisk fjell-luft jeg denne måneden!

4. Dra på årets første fisketur! Jepp. Ikke vet jeg hvor eller med hva ettersom jeg ikke engang eier et fiskesnøre, men det finner jeg en løsning på. Hehe, fiskes skal det, for sommeren min starter sånn ca etter 17. mai, og da har jeg hørt rykter om at fisken også har begynt å bite.

5. Okei, jeg har ikke lyst til å ta det helt innover meg riktig enda, men mai blir definitivt siste innspurt-måned på studiefronten. Jeg har så mye som skal leses, leveres, fremføres og pugges før muntlig fremlegg, hjemmeeksamen og slutteksamen 2 juni, at jeg… Ja rett og slett fortrenger det så lenge jeg kan. -Men det skal gå fint altså. Virkelig. Det er jo bare fire uker igjen til året er gjennomført! *MOTIVASJON*

6. Vinne kampen mot pollen. Jeg har tatt pollenallergi-tablettene mine i noen dager nå, men uten noe særlig effekt. Det var først i går jeg oppdaget at de gikk ut på dato i fjor sommer, så kanskje det vil hjelpe å skaffe seg noen nye? Høhø. MÅ fikse resept i dag, for den bjørkegalskapen i sør tar snart livet av meg.

7. Ta andre HPV sprøyte. Det er helt tullete at jeg enda ikke har fått gjort det, så nå har jeg omsider fått booket meg en time til neste uke!

8. Freshe opp uteområdet mitt! Jeg har jo et nydelig, lite området med både hage, hekk og utemøbler her jeg leier på Justneshalvøya, så selv om planen er å kjøpe noe eget i eller etter sommerferien 2017, vil jeg gjerne pynte opp litt med puter og pyntegjenstander. Hagemøbler skal jeg kjøpe meg til neste hjem likevel, så litt pynt vil alltid komme meget godt med. 

9. Kjøre tre gode løpeturer utendørs i uken. Eventuelt gå lengre turer i det nydelige naturområdet jeg har rundt meg. De melder helt nydelig vær så langt værmeldingen går fremover, og nå som praksis er over finnes det overhode ingen unnskyldning til å ikke komme seg ut!

10. Besøke besteforeldre i Stavanger, og ta noen lesedager der! Det blir alt for lenge å vente helt til juni med å besøke den fine familien min igjen <3 Jeg vil ha sol og sommertemperatur på vestlandet denne måneden, så jeg kan ta med meg pensumbøkene ut på verandaen og lese mens jeg jobber med brunfargen. Hihi!

11. Feire 17. mai med fine venner <3 I år har Annika invitert over 20 stykk til pølsefest i den nye leiligheten i byen, så der gleder jeg meg masse til å flagge, hoie og styre! Dessuten lengter jeg etter å få på den fine bunaden min igjen. Fineste klesplagget jeg eier! -Så er det jo litt unikt at det er papsen min som har laget den til meg.

De tekniske problemene hos Nettavisen jobbes forresten med!
De nye, rotete forandringene er altså ikke kommet for å bli <3

26 kommentarer
    1. Kjære Marthe, vi trenger et nytt inspo innlegg om eksamensinnspurten for å finne motivasjonen sammen med deg <3

    2. Hei jeg leser bloggen din ofte og blir SÅ inspirert av deg 🙂 du er så flink til å skrive og spre glede <3 lurer sånn på om du kunne lage et innlegg eller bare svare kort hvordan du trener? er såå nysgjerrig

    3. Hadde blitt glad om du kunne delt noen fine frisyrer som passer til bunad? Sliter med det hvert år 🙁

    4. Hei Marthe! Jeg driver og ser på hybler i Kristiansand, da jeg kanskje skal begynne på UiA til høsten 😀 Jeg har funnet en kjempefin en på justneshalvøya, og hvis jeg ikke tar feil er det der du bor nå? Jeg er veldig usikker på om det er for langt unna sentrum og skolen, har du hatt noen problemer med det? Jeg kommer til å måtte være avhengig av buss, siden jeg ikke har førerkort 🙂 Elsker bloggen din, og kanskje vi sees i Kristiansand til høsten! <3

    5. Karoline: Hei hei! Å så hyggelig at du skal til sør og studere til høsten 😀 (kanskje). Justneshalvøya er nydelig, og ikke mer enn 20 minutt med buss fra byen. 9 minutt fra UIA. -Men bussen går ikke så ofte, så du må planlegge litt for å komme deg til og fra. På dagtid i ukedager går den to ganger i timen, men etter klokken seks går den kun en gang i timen og i helgene går den bare en gang i timen hele dagen. Det er litt tungvindt, men så lenge du husker på at den kun går en gang og planlegger deretter så går det helt fint. Jeg har jo heller ikke bil, og klarer meg jeg! 😀

    6. Anonym: Jeg har ikke noe samarbeid på gang med Desenio i nærmeste fremtid, men jeg har en rabattkode på pictureit 😀 De har også mange søte plakater!

    7. Veronika: Heisann! Så hyggelig å høre 😀 Jeg trener ikke så veldig mye om dagen. Det eneste jeg har hatt tid til den siste måneden er løpeturer og gåturer i nabolaget. + noen enkle styrkeøvelser på mage og armer i stuen. Heh!

    8. Hei 🙂 Jeg har blitt en ganske fast leser på bloggen din og jeg blir inspirert mye av det du legger ut. Jeg vet ikke om dette er et personlig spørsmål for deg, men hvorfor nevner du ikke foreledrene dine på bloggen?

    9. Må bare si at jeg elsker disse innleggene og det nye designet ditt på mobilversjon! Super inspirasjon er du👏🏼👏🏼

    10. Hei! Ser du er plaget av pollen! Jeg har vært veldig plaget i mange år, men for noen uker siden testet jeg ut akupunktur og har faktisk merket veldig god effekt! Har ikke tatt en eneste tablett etter jeg begynte med det 😁 Anbefaler deg å prøve det altså! Bare å sende meg en mail om du lurer på noe 😊

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg