Feirer bestått praksisperiode!


Hurraaaa!!! Nå er jeg så innmari lettet og glad at dere ikke engang aner det. Jeg har bestått min første praksis! *Gledesbrøl til månen*. Jeg var så stresset over å bli stilt noen spørsmål jeg ikke skulle klare å svare på, at jeg ble sittende oppe til klokken tre i natt og lese på etikk, medisiner og grunnleggende behov. Heldigvis gikk samtalen som det suste, og etter 40 minutt sto jeg der med signerte papirer og et stolt glis om munnen. For en følelse! Jeg har enda et par vakter igjen på omsorgssenteret før det hele er over for denne gang, men nå har jeg altså allerede fått bestått og kan senke skuldrene de siste par dagene.


Det ble ikke mer enn tre timers søvn på meg i natt, men har man en middagsdate med Geir, så har man en middagsdate med Geir! Hehe, avlyser ikke den slags! Jeg følte meg kanskje ikke superfresh der jeg kom rett fra en åtte timers dag uten å engang ha fått dusjet først, men fy så koselig vi skulle få det! Helt ytterst ved vannet satte vi oss på restauranten Sjøhuset, og her nøt jeg en av årets aller første tallerkner med blåskjell og pommes frites. Nyyydelig <3 Koser meg glugg med regnskapsføreren min jeg. Kunne skravlet og ledd med den smartingen i timesvis, men etter en tømt tallerken og et par ølglass, måtte han ditche meg for en sjakkturnering.

Nå er jeg tilbake i heimen, og her blir jeg liggende på sofaen de neste tre timene tenker jeg! Jeg har allerede sovnet en gang under skrivingen av denne bloggposten, så nå skal jeg bare se og få den ut og komme meg inn i drømmeland igjen. Haha, meg og for lite søvn altså.. Jeg blir helt umenneskelig. Heldigvis har jeg senvakt i morgen, så da skal jeg sove ut, jåle meg litt hos frisøren om formiddagen og bare nyte å bli dullet og dollet litt med igjen.


Tusen takk for en eksemplarisk middag i ettermiddagssolen Geir!
Enhver time med deg er en fest <3

20 kommentarer

Siste innlegg