Hud og leppesminke fra Lancóme

Reklame | Blivakker

Hei mandag! Endelig er den aller beste uken av november her. Det er ihvertfall min mening, for på fredag er det Black Friday og hele denne uken går jeg litt bananas når det kommer til salgsshopping og julegavehandel! Jeg elsker, elsker, elsker tilbud, og derfor har jeg lyst til å tipse dere også om noen denne mandagsmorgenen! Lancõme er kjent for å være et utrolig godt sminke og hudpleiemerke som ikke er av det billigste slaget, og da er det faktisk noen verdifulle kroner å spare på at Blivakker nå kjører 25% på alt! Det er vel neppe bare jeg som er avhengig av Lancõme sine matte leppestifter? Hudsminke eller settingspray? Under her ser dere noen av favorittene i min sminkeveske, og litt om hvorfor disse produktene er verdt hver eneste krone.

 Få 25 % på alt fra Lancõme hos Blivakker HER <—

Er det noe jeg har fått øynene opp for når det kommer til makeup, så er det 1. At en god primer ER nødvendig for å jevne ut foundation-kremen og få en glansfri hud uten synlige porer. Og 2. At settingspray er fantastisk. Hvorfor har jeg ikke brukt dette tidligere? Det er jo superenkelt å gi ansiktet et lite dæsj med settingspray før du går ut av døren, og når jeg bruker Lancõme sin “Fix it, forget it” spray, så føler jeg bare sminken min holder fem ganger så lenge. Det er nok en kombinasjon av disse to produktene sammen som gjør susen, men hudsminken min holder seg faktisk fin gjennom hele arbeidsdagen i praksis, og det ER så deilig, for det er definitivt ikke tid til noe touch up på jobb! Er ikke det verste som finnes sånn blank, glinsende hud som gjør at man føler seg enda svettere enn man faktisk er? Haha, irritasjonsmoment nr.1..

Dere finner altså primeren og settingssprayen hos Blivakker, og nå kan du også få kjøpt dem sammen til 32% nedsatt pris HER. Over ser dere også noen leppestift favoritter fra Lancõme, men dere må bare se på hele utvalget deres, for det er så innmari mange lekre farger! Kunne hatt hele fargekolleksjonen deres i disse matte leppestiftene jeg.. Ikke tørker de ut leppene heller, men for å tilføye de litt ekstra fukt hender det at jeg smører Lancõme sin fuktighets-lipbalm over fargen, bare for litt ren pleie gjennom dagen <3 Det er den lille gulltuben fra øverste bilde. Supergod å bruke både alene og over leppestifter.

Helt til slutt må jeg tipse dere om en aller siste Lancõme favoritt… Kjære, vakre vene for en gave til julebordssesongen vi har i vente. Jeg har definitivt ikke prioritert solarium disse hektiske høstukene, og jeg kan faktisk ikke engang huske sist vi hadde sol i Kristiansand nå. Høsten har virkelig inntruffet og det synes dessverre litt for godt på min bleke hud.. Da er det genialt med en sånn liten selvbruningskrem i baderomsskapet. I helgen så var jeg på årets første julebord. -Dro rett fra en lang dag på jobb på helsesenteret og hjem for å sminke meg, ta et glass vin, og smøre inn leggene mine med denne lille lifesaveren. En bronzerlotion som trekker raskt inn i huden og etterlater den fineste gylne festgløden uten så mye som en unaturlig selvbruningsflekk!

Lancõme sin bronzinglotion får du nå til 254kr HER <—

Så det var noen av mine salgsfavoritter denne uken! Ta gjerne en titt på hele utvalget til Blivakker, og se om ikke du kan finne noen av produktene du også bruker til vanlig, til en rimeligere pris. Blivakker har også tilbud på en rekke andre merker denne uken og har blant annet samlet sine beste julegavetips på nettsiden sin <3 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg