– 9 Random Q&a’s –

Hvordan ser din perfekte dag ut? Min perfekte dag er først og fremst en fridag! Jeg elsker studiet mitt og den fantastisk spennende arbeidsdagen som sykepleier, men jeg elsker hverdagslivet mitt mer, og godt er det. Håper aldri jeg blir så glad i jobben min at jeg ikke vil hjem fra den. Til spørsmålet: Vi tar utganspunkt i at det er desember: 1. Sove til 08.00, kose ihjel hunden til 09.00 2. Hive på joggedressen og gå tur med doggo i skogen 3. Spise en sen frokost med et dritspennende skirenn på tven 4. Gå på gaveshopping til familien 5. Pakke inn alle gavene med en stor kopp kakao 6. Få mannen på besøk 7. Lufte hunden sammen med mannen 8. Spise en god middag, drikke et glass vin, skravle, le og bare være rare sammen <3 Eventuelt kan jeg være rar, mens Daniel ler og på underlig vis finner meg sjarmerende..

Er det noe som plager deg akkurat nå? Hmm.. Nei jeg tror ikke det? Eller jo. Sølvis oppførsel i siste episode av farmen irriterer meg faktisk veldig. Hadde lyst til å hoppe inn i tven og rive av henne håret da hun sa hun skulle bruke Lene og Tonjes romantiske lille hemmelighet til hennes fordel og ødelegge for dem. 

Hvilke blogger leser du? Ikke mange lengre! Jeg leser kun Kristina Andersen sin, Caroline Berg Eriksen, og Annette Haga sin. Så hender det fremdeles at jeg titter innom Janni Deler. Blir så fristet av alle de deilige reisebildene hennes.

Hva skal du i dag? I dag skal jeg i praksis, og i dag skal jeg faktisk hospitere på en poliklinisk avdeling på sykehuset. Jeg skal få se hvordan leger og sykepleiere utreder pasienter med misstenkte revmatiske sykdommer, så det blir spennende! -Og i morgen skal jeg få være en hel dag på en poliklinikk der de driver med blant annet gastro og coloskopi. Også veldig spennende.

Kan du si tre ting du og kjæresten har til felles?
1. Vi er utrolig like på klengefronten. Haha. Vi har aldri vært det paret som sitter oppå hverandre en hel kveld, holder mye hender eller sender hverandre meldinger annen hver time for å høre hvordan den andre har det. Det er jo ingenting feil med det, hvis begge parter liker å ha det sånn. -Men for Daniel og meg holder det i massevis å ringes en gang om dagen, eller bare ligge i armkroken 20 minutt, for så å splittes til hver vår side av sofaen. Heh! Høres kanskje ikke ut som vi er forelsket i det hele tatt lengre, men vi er virkelig det! Vi har det fremdeles SÅ fint sammen. Vi bare har ikke det store klengebehov. Litt morsomt, for jeg var egentlig super needy da jeg møtte Daniel, men nå orker jeg ikke engang tanken på å bli holdt rundt når jeg skal sove om natten. -Heldigvis for han, da han har en kroppstemperatur som øker med 2 grader for hver centimeter jeg nærmer meg.. 

2. Ingen av oss er sjalu. Okei, litt sjalu er alle og det er sikkert sunt, men vi krangler virkelig aldri om sånt. Det må være år siden sist ihvertfall. Synes det er helt fantastisk deilig å ha en kjæreste som stoler fullt og helt på meg og som ikke er det spor usikker på seg selv. Det setter jeg faktisk utrolig pris på, og dessuten er den selvtilliten meeget tiltrekkende.

3. Vi er begge allsidige. Selv om jeg er ei skikkelig jente-jente med leppestift på fem av syv dager i uken, og stor interesse for klær og interiør, så elsker jeg også å være med mannen på tur i skogen, fiske og være litt sporty! -Og selv om mannen bare har ett all in one-produkt i dusjen sin, stor interesse for jakt og null frykt for å bli skitten på hendene, så drømmer han også om å designe sitt eget hus en dag. Han kan fint bli med på interiørshopping, oog han er en rågod partner på kjøkkenet. Elsker at vi har noen interesser hver for oss, og også flere vi kan dele <3 Så liker jeg balansen vi har nå mellom å gi og ta, og også å prate og lytte. Generelt tror jeg vi begge er to ganske rolige mennesker som ikke prater hull i hodet på verken andre eller hverandre..

Kan du si tre ting du og kjæresten ikke har til felles?
1. Kjæresten min er definitivt mer dedikert enn meg på treningssenteret. Spesielt når det kommer til kondisjonstrimmen… Da vi begynte å date for noen år siden husker jeg han løp 7 kilometer til treningssenteret, trente i et par timer og løp hjem igjen 7 nye kilometer.. Da vi var i USA i sommer så løp han også mange mil i uken, og sluttet først da han fikk krampe i beina.. 

2. Daniel er over gjennomsnittet interessert i økonomi. Han er av den typen som leser statistikkbøker for ulike aksjefond på solferien sin. Jeg er sikker på at bufferkontoen hans kan dekke en ødelagt bil også.. Nei, men dere ser poenget. Jeg er fornøyd om jeg har så jeg kan fylle kjøleskapet + har råd til noen julegaver.

3. Jeg er helt klart hakket mer fisefin… Jeg kommer virkelig aldri til å glemme den dagen jeg sto og så på at Daniel skar opp jaktfangsten sin i svigers garasje. To dråper blod dryppet ned i kaffekoppen hans, og da jeg påpekte det med et “ææsj nå må du ikke drikke den kaffen!” tømte han hele koppen i magesekken sin.. Jeg er sikker på at han kunne spist en flått også på trass om jeg sa “æsj se flåtten som kryper på jakken din”! Noen timer etter at bildet under her ble tatt, satte jeg forøvrig på fjellberget og skulle sløye fisken min, da Daniel kom til å si “du har en maur på foten din”.. Eneste grunn til at jeg ikke spiddet av meg hele foten med sløyekniven, var at jeg bare delvis traff! Jeg slapp unna med et kutt, men oppriktig og flaut redd er jeg for insekter.

Hvis du kunne våknet opp i morgen med et nytt talent, hva ville det vært? Hmm, jeg skulle ønske jeg kunne danse like bra som hun dansepartneren til Einar. (Han som vant Skal Vi Danse). Hjelpes for noen bevegelser på den dama..

Hvem var den siste som fikk deg til å le? Antagelig hunden.. Jeg dusjet henne i går kveld, og ga henne et hundebein som belønning i senga etterpå. Synet av henne da var helt priceless <3 SÅ fornøyd. Svelget det nesten helt..

Hva skal du gjøre til helgen? Til helgen skal jeg på syforening, på quizkveld med jentene om fredagskvelden (hvis formen tillater det), ooog ha romantisk datenight med Daniel på lørdagskvelden. Da skal vi faktisk på kino til en forandring! Åå, gleder meg sånn til denne helgen her.

Det var noen onsdagsfakta om meg (oss) <3

7 kommentarer

Siste innlegg