Marthe tipser – Beauty Bundle

Reklame | Good For Me

Som dere kanskje ser så er fremdeles vitaminene til Good For Me en del av morgenrutinen min! Beauty Bombz har jeg tipset dere om mange ganger før, og det er disse godsmakende, tyggbare vingummi-vitaminene som bidrar til å opprettholde sterke, lange negler og en sunn og fin hud. Jeg tygger to av disse hver eneste morgen, og er enda ikke gått lei av den deilige jordbærsmaken. Mmm! Når det kommer til huden min så er den stort sett alltid fin så lenge jeg er flink med rens og hudpleieprodukter, men neglene mine… Ja de har vært et annet kapittel opp igjennom årene. For å være ærlig så har jeg vært en storbiter av negler helt til jeg startet på sykepleien. Det var først da jeg sluttet helt med bitingen, men så mange år med dårlige vaner hadde gjort neglene min fryktelig tynnslitte, myke og ja rett og slett litt rare på form! Her har virkelig Beauty Bombz vitaminene gjort underverker for min del. Ikke bare vokser neglene mine innmari mye raskere, men de er blitt så mye sterkere også, og det synes jeg er så deilig! Det er nemlig utrolig ubehagelig å gå rundt med negler så myke at du faktisk kan bøye dem uten at de knekker. 

Hairluxious er også en boks med vitaminer fra Good For Me som har en litt annen effekt på kroppen. De er nemlig for oss som så veldig gjerne vil at håret skal vokse raskere! -Bli både tykkere og lengre fortest mulig! Som dere vet så fjernet jeg alt jeg hadde av extentions en gang i september, og jeg står enda fast ved at jeg aldri noen sinne skal sette inn et feste med løshår igjen. -MEN jeg elsker langt hår og har egentlig bare lyst til å våkne opp med naturlig Rapunzelhår allerede i morgen, og derfor tyr jeg til litt ekstra hjelp i form av hårvitaminer til Good For Me. Hairluxious er nemlig anbefalt av flere av Norges fremste frisører og inneholder blant annet ingredienser som biotin, sink, kobber, hirse og kjerringrokkekstrakt.

Effekten merket jeg først etter å ha tatt 2 tbl daglig i to måneder, og nå er jeg så glad for å se at den lille lobben min endelig er i full vekst! Krysser seriøst alle fingre og tær for at håret mitt ved hjelp av disse søte vitaminene er langt (naturlig) til sommerferien 2019!

Grunnen til at jeg tipser dere om begge type vitaminer i samme post, er rett og slett fordi Good For Me nå har et tilbud der du kan få kjøpt begge deler + et dus rosa strikk i velur til en samlet, nedsatt Beauty Bundle pakkepris! På kjøpet av dette får dere dessuten med en gratis detangling brush i matchende farge som er laget så skånsom for håret som den bare får blitt <3

Ta gjerne en titt på tilbudet av Beauty Bundle tilbudet HER <—

Sliter du med mye røyting, lite hårvekst, plagsom hud eller svake negler, så ville jeg gitt disse vitaminene et forsøk. Husk to om dagen er nok. Kanskje spesielt viktig å huske på med de tyggbare som smaker lørdagsgodt.. Hehe! Nå skal jeg hive dyna i sofaen tenkte jeg å kjøre en real kosesøndag med en varm kopp kakao, tente stearinlys oog fyr i peisen. Utenfor er det nemlig 0 grader i disse dager! Jeg håper dere har hatt en fin helg så langt? Det har ihvertfall jeg! Og bedre skal den bli med latskap, sport på tven og oppladning til ny uke i praksis hele dagen. *GLIS* Mannen har jeg også fått på besøk! Får det visst ikke bedre nå.. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg