Ukens oppskrift: Kyllingsuppe

Riktig god lørdagskveld fra meg! Jeg hadde store planer om å ta med meg Mino til Bortelid for et lite døgn alene der denne helgen, men været har vært helt vilt i hele dag, og da jeg i tillegg tok på meg en ekstravakt ble det ikke noe av likevel. Ikke hadde jeg forhørt meg om hytta er ledig heller. Heh! Uansett, da ble det nok en rolig lørdagskveld hjemme i leiligheten på Mino og meg. Jeg hadde fem ting på to-do listen som jeg skrev i dag tidlig. Nr.1 var å gå tur med Mino og nr.2 var å ta en dusj. Klokka 18.00 hadde jeg kommet til punkt nummer 2. Sier vel litt om hvor lat jeg har vært denne dagen her 😉

Nå sitter jeg i pysjen i sofaen og skribler litt til dere mens en bolle med søt gjærbakst står til heving på kjøkkenbenken. Jeg har cravet sukkeress med vaniljekrem de siste par dagene, så i kveld bestemte jeg meg for å bake meg noen! Bedre sent enn aldri. Snømannen ruller på tv-skjermen, men jeg er en sånn som må sitte pal og glo for å forstå noe som helst av handlingen, så jeg regner med den blir erstattet med noe annet hygge når dere er oppdatert. Synes det er så hyggelig å sitte oppe til litt sent når jeg først har fri og muligheten 🙂

Jeg lovet dere oppskriften på en nydelig kyllingsuppe denne uken, og her kommer den! En suppe jeg stjal oppskriften av fra en ansatt på jobb. Superenkel å lage, og veldig veldig god på smak.

Du trenger: 1. 1 boks hermetiske tomater 2. 1 grønt eple 3. 1 gul løk 3. 2-3ss karri 4. 3dl kremfløte 5. 3dl vann 6. 2 kyllingbuljongterninger 7. Kyllingstrimler

Slik gjør du: 
1. Finhakk den gule løken og stek kyllingstrimlene sammen med løken og 2-3ss karri.
2. Hell en boks hermetiske tomater over, samt 3 dl kremfløte.
3. Tilsett 2 kyllingbuljonger og 3dl vann. La det putre i 15 minutt.
4. Tilsett et grovhakket grønt eple i suppa og server!


– Server gjerne med 1ss creme fraiche og litt ruccola –

5 kommentarer
    1. Takk for fantastisk inspirasjon, Marthe!

      Å tilberede gode supper med naturlig og godt innhold er en fullgod og sunn middag. Noen tror suppe ikke
      er god mat, men da bør man kanskje forsøke. Også fiskesuppe med riktig innhold er ofte undervurdert middag.

      Å finne idealvekten, nå i januar, er et mål for mange. Jeg har selv fokusert på dette i mitt siste innlegg.

      https://www.vargas12.com/slik-oppnar-du-din-idealvekt/

      Vargas

      Takk for at du gjør bloggosfæren bedre med dine innlegg. Du er helt rå, og veldig flott!

    2. Denne laget eg i dag. Kjempe god suppe 🙂
      Kom gjerne med flere «nye» matretter som er raske å lage 😍

    3. Prøvde meg på denne i dag, lurer bare på hvordan du fikk så veldig fin farge i suppa? Min ble så mye blassere i fargen 🤔

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg