– Where we live –

Og ferielivet fortsetter å levere! I dag tidlig hadde vi bestemt oss for å bestille frokost på sengen, so we did! Et digert brett med sandwich, de beste nypressa juicevarianter, nudler (my fave), pannekaker med krem, masse bakverk og pommes! Mmm.. Disse frokostene de serverer her er virkelig midt i blinken for meg. Skulle ønske det var mer normalt å spise varme retter til frokost i Norge også. Jeg velger nemlig nudler, fried rice og vårruller foran tørre brødskiver any day og jeg tror jammen jeg har smittet Daniel også med dette. For et par år siden så tror jeg ikke han hadde klart å spise frokost dersom det ikke var ei brødskive med ost å få. Nå fyller han tallerkenen med både wok og kylling i karri på morgenkvisten.

Hadde det ikke vært for disse bildene her så hadde jeg ikke hatt stort å dele med dere i dag. Vi har nemlig gjort null og ingenting. Kun ligget ved bassenget, startet på en ny bok, tatt et bad på hotellrommet etterpå og spist nok et deilig måltid ved stranda. Da klokka slo 21.00 ble jeg helt slått ut og sovnet i halvannen time mens Daniel så på en film, men nå har jeg visst kviknet til igjen her.

– Dagens frokost ble inntatt på sengen –

Se på denne deilige deilige brekkien da! Koste meg seriøst glugg der jeg satt i morgenkåpen min og hev innpå i dag tidlig, mens Daniels morgengretne ansikt lysnet mer og mer opp for hver bit med pannekake som gled ned i halshullet.. Glad-knappen skrus heldigvis på så fort han får litt kaffe og mat i magan!

– Velkommen inn på hotellrommet vårt –

Jeg har knipset litt bilder av dette fine fine rommet jeg, og her kommer de! Vi trodde vi hadde bestilt et vanlig hotellrom, men ettersom Daniel ble gullmedlem i Hyatt-kjeden etter å ha bodd på et Hyatt hotell i USA to og en halv måned i fjor, må de ha oppgradert oss! Herregud for en gledelig overraskelse å ankomme til <3 Vi har to bad, egen spisestue, sofaområde, to tver, to balkonger, badekar, walk in klesrom og en seng med en sengegavl som går helt opp til taket. Altså.. Smilet går jo rundt.

 – Et bildedryss av hotellrommet vårt –

– Spisestue, sofahjørne, et lite kjøkken, to bad, to balkonger, og walk in –

Her ser dere ihvertfall noe av det! I dette badekaret har vi allerede svømt fire ganger med hvert vårt glass vin.. Beste avslutningen på en deilig soldag. -For så å hoppe inn i en diger morgenkåpe, smøre seg inn med krem og bare legge seg i nytt sengetøy som en ikke har lagt på selv..

– Måtte denne uken her vare evig – 

– Sandwich, nudler, pannekaker, frukt, bakverk og nypresset juice –

Restene av frokosten vår satte vi utenfor døren slik at de som vasker skulle se at vi ville ha det fjernet, og hva tror dere møtte oss da vi kom tilbake fra bassengtimene i dag? En liten ape som satte OPPÅ brettet og tygget stille og rolig på en pommes frites. Haha, jeg orker ikke! Måtte selvfølgelig bare la den spise, hente frem kamera og knipse et blinkskudd av den. Sikkert det hundreogfemtiende apebilde til nå.

3 kommentarer
    1. Ååååh! Det ser så fantastisk luksuriøst ut! JEg skulle ønske at jeg kunne være der nå! Men, hardt arbeid belønnes, stå på og fortsett med det du driver med 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg