En update på ferielivet

– Et uoppdaget lite ferieparadis –

Endelig tid for en real ferieupdate! Nå har jeg så mye på hjertet at jeg ikke riktig vet hvilken ende jeg skal begynne i. Jo.. Kuantan er magisk. Hyatt hotell i Kuantan er magisk… Stranden her er magisk.. -Og det beste av alt? Stedet ser ikke ut til å være oppdaget av verdens befolkning enda. Det er alvorlig talt nesten bare oss som turister her på dette enorme hotellet! Hver morgen har vi den digre frokostrestauranten for oss selv. Vi ligger med bassenget mutters alene til rundt 12.00 om formiddagen, og etter det ligger det gjerne en kinesisk familie eller to på den andre siden av poolen..

Stranden som er milelang, er fullstendig folketom helt til om ettermiddagen når lokalbefolkningen strømmer til her for å kose seg i solnedgangen. Nei, dette er virkelig kontraster fra da vi var i USA i fjor ved Clearwater beach og ikke kunne gå en meter ut på stranda uten å dunke eller svømme borti en amerikaner..

– Gårsdagens formiddag i et bildedryss –

Jeg er så forbanna glad her. Evig takknemlig for at vi bestemte oss for å dra. Selve hotellrommet vårt er jo også et eget kapittel, men det skal dere få i neste bloggpost. For et DEILIG liv vi har og skal ha de neste åtte dagene som er igjen.. Jeg har allerede lest ut to bøker, spist vårruller og fried rice x antall ganger, badet i bassenget, blitt ørlite solbrent, og ja,, ladet opp batteriene etter den lange reisen på no time! Vi har ikke riktig klart å snu døgnrytmen enda, så når klokken slår 05.00 om morgenen er vi lys våkne, og rundt 21.00 om kvelden skriker kroppene våre etter nattesøvn, men så langt har vi ikke gjort noen innsats for å snu døgnet heller.

Daniel står opp klokken 05.00 han, og løper noen kilometer mens jeg jobber. Så spiser vi frokost 06.30, går en powerwalk i soloppgangen, hilser på apene som løper fritt rundt på stranda både morgen og kveld og legger oss ved bassengkanten for å lese i noen timer. For et liv sier jeg bare. Beste, og mest avslappende ferien på årevis <3

Temperaturen her er også utrolig behagelig så langt, hvilket jeg ikke riktig skjønner med tanke på hvor nære vi er Indonesia og den varmen jeg opplevde der i april.. Kanskje jeg er blitt bedre vandt. Ikke vet jeg, men luftfuktigheten føles ikke like intens og det er alltid vind ettersom hotellet ligger på stranden, så her er det faktisk levelig selv i de varmeste soltimer! Bakteriefloraen her er nok ikke noe bedre enn i Indonesia, men så langt har vi bare spist på hotellets restauranter, så so far: Ingen mageproblematikk, og TAKK for det.

En av to bøker som jeg har lest så langt på ferien! Jeg hørte om den på Annette og Emil sin podcast, og måtte bare gå til innkjøp av den dagen før avreise. Et supert tips til alle som lever i ulykkelige forhold eller ekteskap. (Hjelp, ikke at jeg gjør det!) Syntes bare den hørtes så interessant ut. Den handler enkelt og greit om fem ulike kjærlighetsspråk som vi mennesker benytter oss av, og underveis i lesningen finner du ut hvilket eller hvilke av språkene du selv prater, og hvilket språk kjæresten din opererer med. De fem ulike språkene er 1. Å få gaver 2. Å få anerkjennende ord 3. Fysisk berøring 4. Å få tjenester 5. Å få tid sammen. Veldig morsomt å bli så tydelig bevisst på hva en konstant søker i en partner. Selv verdsetter jeg definitivt “tid” med kjæresten min mest av alt, mens Daniel verdsetter “tjenester” utrolig høyt. -At han i blant får komme hjem til dekket bord, eller et nyvasket hjem foreksempel. Noe sånt gjør han utrolig mye gladere enn disse storslåtte bursdagsgavene jeg til tider kommer med. Haha. Dere må bare lese boken og finne ut hvor dere befinner dere selv 😀 Hvem vet? Kanskje det kan redde hele forholdet deres?


– Bassenglivet er fint på Hyatt i Kuantan – 

9 kommentarer
  1. Ser heelt nydelig ut!!

   Jeg lurer forresten på en ting. Jeg bruker Bloglovin til å følge blogger, og de siste månedene har ingen av dine innlegg kommet inn der. Jeg så plutselig nå at du hadde fem publiserte innlegg jeg ikke har lest :O Vet hva som er årsaken?

   1. <3 Ja jeg har hørt dette fra flere, men jeg aner ikke hva som har hendt. Har ikke benyttet meg av bloglovin på årevis, så at innleggene mine har vært der før må ha gått av seg selv. Vet ikke hvorfor de ikke gjør det enda :/

  2. Dette ser helt nydelig ut😍 fikk veldig lyst til å reise hit selv!
   Hvor lenge skal dere være der?:)
   Og hvor mye betalte dere for fly+hotell?

   Kos dere masse, og nyyyt ferien❤️

   1. Vi er hjemme igjen neste lørdag, men vi reiser jo i to døgn, så hjemreisen starter om en uke <3 Vi betalte rundt 8000 for fly per pers, og hotellet var gratis ettersom vi bare brukte bonuspoeng som Daniel har i Hyattkjeden 😀 Tuuusen takk!

  3. Hei!

   Du som har reist mye kan kanskje hjelpe meg litt.
   Skal gifte meg september neste år, og kommer til å dra på bryllupsreise rett etterpå, altså i starten av mnd.
   Vi har virkelig ikke peiling på hvor vi vil!! Vi ønsker et sted hvor det iiiikke er fullt av turister. Vi ønsker litt action men også strandliv og spa. Gjerne ett eget swimout pool. Stikkord er opplevelser, romantikk, god mat og vin. Noen forslag? Overalt i verden 😄

   1. Hei Jannicke! Åh, denne synes jeg er skummel å svare på. Jeg har jo definitivt fått reist en del de siste årene, men hvor jeg ville anbefalt akkurat bryllupsreisen er ikke godt å si. Selv har jeg kun to alternativ for meg selv og det er Mauritsius og Maldivene, nettopp fordi jeg heller ikke vil ha en haug av turister, men turkisblått hav, fantastiske snorklemuligheter, gjerne en liten bungalow med trapp ned til havet, god mat, masse romantikk og ja… spa <3 Kan se for meg at disse stedene har alt. En øy på Maldivene er kanskje ikke så stor som Mauritsius så dersom dere er veldig eventyrlystne så kanskje det er et sted? Men nå vet jeg ikke hvilken prisklasse dere tenker. Begge steder er et stykke å reise og koster ikke lite <3 Samtidig så gifter man seg bare en gang i livet! 😀

     1. Tusen takk for svar! Mauritius har faktisk vært nevnt som et alternativ, så nå skal jeg sette meg ned og researche litt det stedet. Takk igjen ❤️

  4. Har selv vært oppmerksom med dette med kjærlighetspråkene i en lang tid nå, og det gir veldig mye mening.
   Med min kjære så har vi akkurat det samme kjærlighetspråkene, i samme rekkefølge t.o.m så for oss går alt så smooth og behagelig. med med ex derimot, not so much :’) vi hadde litt til felles, men krasjet ofte noe som fikk meg ofte til å sitte igjen med en følelse av konstant stress og utilfredstillelse, vi klarte heller aldri å jobbe oss i gjennom dette da man er hvem man er og det kan nok dessverre ikke forandres, er nok derfor de fleste går fra hverandre gitt.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg