It’s My Birthday


Hurra! Dersom dette innlegget blir publisert, betyr det at vi har landet på norsk jord på selveste bursdagen min. Flyet vårt lander i Oslo klokken syv om morgenen, og så hiver vi oss i bilen og kjører hjem til sør for å hente hund i en farlig fart. Neida, men vi har savnet henne sånn at vi har scrollet gjennom hvert et bilde vi har av henne på mobilen OG kontaktet en finn.no selger for valpekjøp.

Siste dag på ferie knipset jeg ikke et eneste bilde så disse er faktisk fra vår aller første kveld! Vi gjorde i grunn ikke så mye som er verdt å dokumentere i går heller. Det ble bare en skikkelig kosedag med dokumentarserie på Netflix, Mc Donalds i senga og ja.. såklart noen soletimer også. Vi så faktisk hele “extreme engagement” serien på Netflix, og herregud så fascinerende den var. Verdt å se!

Takk for oss Kuantan – Du har levert!

Joda så i dag fyller jeg altså 27 år, og ettersom vi har reist i 24 timer så tenker jeg å bruke den mutters alene hjemme, sovende med Sika på brystet <3 Det er Skal Vi Danse premiere i kveld, og ettersom Daniel hater dette programmet over alt på jord (okei etter jakten på kjærligheten), så har jeg bedt han om å forlate heimen (eller sitte på soverommet) for å la meg sitte med tven og kose meg med det 😉 Litt nerd.. Jeg vet. Men sånne koselige direktesendte familieprogram er virkelig ikke hyggelig å se i reprise på en dataskjerm. Tusen takk for at dere har fulgt oss på enda en ferie! Now: It’s good to be home <3 Borte er bra, men hjemme er desidert best.

14 kommentarer

Siste innlegg