Oppskrift – Asiatisk nuddelsalat


Hei på dere og riktig god søndag! Tenk i dag har vi i sør fått våkne til blå himmel igjen. Måtte det vare noen timer til, for nå er jeg hvert øyeblikk på vei ut døra for en powerwalk med Sika. Daniel jobber denne søndagen her, så i dag har jeg fått ryddet og vasket hele leiligheten, og da mangler bare én ting, og det er noen nye blomster til vasene mine. De må jeg såklart ut og plukke selv på tur med doggo!

– Spicy thai nuddelsalat –

Du trenger: 1. 2 gulrøtter 2. 1/3 rød paprika 3. 1/3 chilli (uten frø) 4. Litt glassnudler 5. 2ss soyasaus 6. Sweet chilli saus (smak denne til) 7. 1 liten mango 8. 1/4 agurk 9. En håndfull usaltede peanøtter 10. En håndfull hakket frisk korriander 11. Saften av 1/2 lime 12. 1ss sukker 13. 3 reddiker i tynne skiver

Slik gjør du: 
1. Hakk opp alt av grønnsaker, mango, peanøtter og urter.
2.
Kok glassnudlene ferdige. Skyll dem så i litt kaldt vann.
3. Bland alt sammen med 1ss sukker og klem over saften av 1/2 lime.
4. Smak salaten til med 2 ss soyasaus og 2-3ss sweet chillisaus.

Bakt kokosbollekake har jeg også gjort siden sist, og den ble etter to forsøk riktig så god, så den skal dere få oppskriften på i morgen! Ellers har det vært en veldig rolig helg her i gården. Hodet har jobbet på spreng hele uken på jobb, så etter en feiremiddag med mannen fredag kveld, smakte det veldig godt å bare ligge på latsiden heele lørdagen, se ferdig Chernobyl på HBO og starte på en ny serie.. Sånn er det når sommerværet ikke helt leverer. Jeg har prøvd meg på Games of thrones to ganger tidligere uten å riktig falle for serien, men i går slang jeg meg på Daniel som ser den aller siste sesongen nå, og jammen var det ikke dritspennende!? Så i dag får jeg starte på sesong 1 igjen for å gi det et siste forsøk.

En liten søndagsoppskrift fra meg til deg!
Ny kakeoppskrift kommer i morgen<3

22 kommentarer

Siste innlegg