– Ukens spørsmål –

Hva gleder du deg til? Jeg sjekket akkurat værmeldingen og oppdaget at det faktisk skal være tre timer med sol fredag kveld, så nå sitter jeg og gleder meg til Daniel og jeg skal ha date night på fiskebrygga i morgen. Vi har enda ikke fått tid til å feire bachelorgradene våre, så da skal vi omsider se å få gjort det! Ellers gleder jeg meg til hele fremtiden med han! Fikk skikkelig sommerfugler i magen da vi var på vår aller første visning sammen i går, og det til tross for at jeg ikke likte huset i det hele tatt <3 JO, så gleder jeg meg ekstremt til årets første krabbefangst på nattestid! Favoritthobbyen min sommerhalvåret..

Hva skal du denne uken? Denne uken her er det i grunn bare jobb som står på min plan! To kveldsvakter og to dagvakter. Jeg er så sliten etter disse opplæringsvaktene at jeg nesten stuper i sofaen etterpå, så ellers ser jeg ærlig talt bare frem til å beglo x antall dokumentarer og spise moreller!

Har du noen spennende planer for sommeren? Daniel og jeg har jo som tidligere nevnt booket en liten ferie til Malaysia rundt bursdagen min, men det er altså ikke før i slutten av august. Ellers skal jeg bare jobbe, være med familien, venner og dra på visninger til vi finner drømmehuset vårt! Plutselig dukker det opp, og da må leiligheten selges i en fei, så jeg tror vi gjør lurt i å ikke ha stort med ferieplaner denne sommeren her.

Hva er dine tre favorittdyr? Hund, kanin og hest. Så kommer skilpadde på en fjerdeplass. Kunne godt tenke meg en skilpadde krabbende rundt i huset mitt.

Hva gjør du akkurat nå? Jeg har akkurat sett siste episode av Ungkarskvinnen og felt en tåre av medfølelse for stakkaren som ble dumpet like før “the hometowns”. Nå oppdaterer jeg dere, og når det er gjort skal jeg snoke på Janni Deler og Kenzas blogger for oppdateringer rundt graviditetene deres. Ble så innmari glad da jeg forrige uke fikk greie på at Janni og Jon skal ha baby! Og Kenza? Når skal den dama egentlig føde?! Haha, er så spent!

Hvordan er samboerlivet? Som en drøm <3 Virkelig. Jeg hadde absolutt ikke trodd at det skulle gå fullstendig smertefritt ettersom vi gikk fra å nesten ikke ha tid til å se hverandre i det hele tatt, til å bo sammen på 42 kvadrat hver dag hele uken. -Men vi har enda til gode å krangle! Ikke vet jeg om vi er i ferd med å utvikle et fullstendig kranglefritt forhold eller hva som skjer, men det virker ihvertfall som vi er enige om alt om dagen, gir og tar like mye, respekterer hverandre og koser oss maks i hverandres selskap! Hva er det da å klage på?

Hva er du takknemlig for? Nr. 1: At bestefar er hjemme fra sykehus, kan leve nesten som før igjen og passe på hus og bestemor <3 De der to fortjener bare det beste! Nr. 2: At jeg elsker denne sommerjobben. Forrige fredagskveld skulle Daniel ha fri mens jeg skulle på kveldsvakt fra 15-23.00. Det var strålende sol og han fortalte meg at han skulle sitte på verandaen, drikke øl, spise noe digg, og bare nyte. Ikke litt misunnelse kjente jeg på engang fordi jeg gledet meg så sykt til en ny, spennende opplæringsvakt. Vet ikke om det egentlig er bra eller trist, men jeg er nå takknemlig for å ha det sånn!

Hvordan går husjakten? Joda det ruller og går! Vi var på en visning på et hus i går, men vi er kresne begge to. Jeg vil ikke ha noe oppussingsprosjekt og Daniel vil virkelig gjerne ha utleiedel. Kombinasjonen av et nydelig fix ferdig hus med utleie er en sjelden vare i Kristiansand, så vi får bare være tålmodige. Akkurat nå vurderer vi også nybygg, for å få det akkurat som vi ønsker, men vi får sjå!

Hva var den siste filmen du så? Filmen “The Green book”. Den må dere se! Daniel elsket den også. Ellers så vi dokumentaren “mommy dead and dearest” på HBO nettopp etter anbefaling fra noen av dere lesere. Fy søren for en galskap! Det finnes virkelig SYKE mennesker i denne verden. Jo så har jeg akkurat startet på Chernobyl-serien på HBO. Det er også noe av det beste jeg har sett!

Er du spontan eller ikke? Hmm, en god blanding men hvis jeg må velge, så heller jeg nok mer mot spontan fremfor den planleggende typen. Meen som sagt: En god kombinasjon av disse to <3 Jeg er definitivt ikke et rutinemenneske som drømmer om å ha en 8-16.00 jobb resten av livet. Jeg trenger at hverdagen ser mer variert ut enn som så.

Hva står det på den siste meldingen du fikk? Jeg holder på å planlegge en hyggelig overraskelse til noen, så det var en bekreftelse på en booking. Hoho! Mer om det later on 😉

Hva ville du bli da du var liten? Veterinær var den store drømmen helt til jeg forsto hva som krevdes av meg på skolen for å oppnå den slags. Heh! Sykepleier tror jeg aldri streifet meg som barn engang.

Hva bruker du mest unødvendig tid på? Det må vel være det folk flest bruker unødvendig mye tid på.. Scrolling på mobilen om spesielt morgenen og kvelden før jeg står opp og før jeg sovner. Men akkurat nå går det jo i husjakt, så det er jo ikke helt unødvendig heller.

Hvilket førsteinntrykk føler du at du selv gir? Dette spørsmålet fikk meg virkelig til å tenke! Jeg aner ikke! Jeg tror det kommer an på hvilken situasjon jeg er i og hvilket humør jeg er i! Om jeg er med venner eller i jobbsammenheng. Noen dager føler jeg at jeg har verdens beste selvtillit og kan ta iniativ til å prate med hvem som helst om hva som helst. Andre dager våkner jeg opp i det litt mer tilbaketrukne hjørnet, og oppfattes kanskje mer sjenert, rolig og forsiktig. Men jeg håper “snill” ihvertfall går igjen uansett humør.

Er du en ryddig eller rotete person? Jeg var en ekstremt rotete person som litt etter litt ble ryddigere og ryddigere! I 2012 kunne klærene mine ligge strødd utover hele stuegulvet og det plagde meg ikke det spor. I dag får jeg lyst til å rive av meg håret når jeg ser bokseren til Daniel ligge på gulvet ved siden av skittentøyskurven på badet! Kjøkkenbenken er alltid strøken og sengen stort sett alltid redd så jeg må gå for ryddig i 2019.

Hvilket stjernetegn er du, og synes du det passer? Jeg er jomfruen som ofte beskrives som stille og tankefulle. Jordnære perfeksjonister som ikke trives med rot og slurv. Så tja! Det kan vel passe litt?

22 kommentarer

Siste innlegg