– Sommer i sør –

Hello, i’m baaack! Etter atter en upåklagelig helg… Daniel og jeg skulle ut på en holme for å teltcampe i helgen, og dro ut allerede tidlig i går morges for å ta robåten over et ferskvann ved hytta hans. Vel, det ble hakket mer windy enn vi hadde sett for oss, så etter å ha tilbrakt tre små timer på den perfekte lille holmen vår, slått opp telt og hele pakka, bestemte vi oss for å pakke alt ned igjen i båten og ro tilbake til den gode og varme hytta. Haha!

– Et døgn i bilder –

Så glad for at vi bestemte oss for det, for vinden ble bare surere og surere for hver time som gikk, og da var det innmari deilig å kunne sitte utendørs foran bålpanna til svigers og være varm helt til midnatt. Åh! Vi fisket både på veien til og fra homen, så til middag hadde vi både litt fisk og kjøtt! Vi hadde tatt med grillribbe sånn i tilfelle vi ikke fikk fisk, men litt ørret ble det også på oss, så da fikk jeg tatt i bruk mine nye filetreringskunnskaper og laget oss et par fiskepakker. Mm, herreguud så godt det var!


– Hytte og holmekos –

I Marthes fiskepakke finner du: 
1. 1 minigulrot 2. Litt vårløk 3. Litt grønn paprika 4. Litt sitronsaft 5. Noen terninger fisk 6. Litt fiskekrydder fra Meny 7. 3 ts creme fraiche

Slik gjør du: Hakk opp alt, legg det i litt folie, og pakken er klar for grillen! Den trenger ca 12 minutt på en varm grill eller over et bål, så er den klar. Mmm!

Her kommer et lite bildedryss fra det siste døgnet, sammen med oppskriften på fiskepakken! Til tross for at det ikke ble verken telt eller homecamping på oss, så koste vi oss glugg. Sika også.. Vi hadde ikke engang med båndet hennes, så hun har bare løpt fritt rundt i skogen, vært med på fisketur, vært med på bålkos, og lekt litt for mye “finne brødskiva” i skogen. Endte visst opp med å gi henne et helt halvt brød.

– Vin, fiskepakke, grillribbe og salat –

Nå har vi kommet oss hjem til criben min igjen og nå når dere er oppdatert, skal vi slenge oss på sofaen med hver vår is i hånda.. Daniel har allerede hatt fem(!) mens disse bildene er blitt redigert og lastet opp. Trodde 200 ispinner skulle holde for hele sommeren, men der tok jeg skammelig feil!

4 kommentarer

Siste innlegg