Gili Trawangan

– Exploring Gili Trawangan –

Her kommer et lite bildedryss fra de siste to dagene mine! Jeg har så mange fine bilder fra øya Gili Tranwagan at jeg ikke riktig vet hvor jeg skal begynne… Eller stoppe forsåvidt. Etter anbefaling fra x antall mennesker bestemte jentegjengen (+ Ruben) seg for å reise til ei av tre Gili øyer for å overnatte der på hotell i et par døgn! Bare sånn for å oppleve hvordan det er å leve på ei litta eksotisk øy uten noen motoriserte kjøretøy! Båtturen hit tok ca 2 timer, og omgivelsene her… Ja for å si det sånn: Hvit sand og turkisblått hav var å spotte til alle kanter. Noen steder også helt krystallklart vann.. FY for et herlig sted å være på ferie.

Det første vi gjorde da vi ankom, var å leie oss 8 sykler for å sykle halve øya rundt, se solnedgangen og spise middag på stranda.. Helt sykt fint! Solen går jo tidlig ned her på Bali (ca halv seks om kvelden) så da det var blitt helt mørkt, syklet vi tilbake til hotellet, før noen av oss hoppet i bassenget i tropisk PØSREGN, og drakk øl, drinker og vin helt til magene våre kunne orke enda et deilig måltid.

– Et bildedryss fra gårsdagen min –

Ser det ikke digg ut? Torsdag morgen leide vi sykler enda en gang, syklet rundt hele øya på en liten time, og valgte oss ut et sted vi skulle ligge og grille resten av soldagen. Og hjelpe meg.. grilling ble det nok av! Kroppen min var så stekt, og hodet så kokt at ikke engang et bad kunne kjøle meg ned gjennom disse timene her. Jeg tror det er rundt 33 grader i skyggen mellom 12.00 og 15.00!

– Made a few new friends –

Puuh! I dag tidlig hadde egentlig hele gjengen booket snorkling med skilpadder, men Selini og jeg måtte bare bli igjen på hotellrommet fordi vi var så kvalme og svimle. Klarer liksom ikke helt å få ned nok av verken væske eller næring i denne temperaturen her, men etter litt mer søvn ble vi heldigvis bedre før hjemreisen. Hjemreisen skal jeg forresten også fortelle dere mer om/advare kommende turister om, men det får bli i en annen post. Jeg må rett og slett komme meg til sengs her! Klokken nærmer seg ett om natten igjen, og i kveld hadde jeg lovet meg selv å være i seng for en time siden. Må være opplagt, for i morgen er det endelig klart for bachelorette party! IIIIH <3 Som vi gleder oss til å få treffe den fine bruden nå og snakke masse bryllup!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg