Dreamland Beach

– A Monday Very Well Spent – 

Okei nååå snakker vi strand! Det er strender som dette man reiser jorden rundt for. Åh, himmel for et paradis <3 Tusen hjertelig takk til deg som tipset oss om dette stedet under forrige blogginnlegg! Vi skulle egentlig kjøre en time til padang padang beach i dag morges, men jeg hadde en litt sånn uggen følelse på at dette var ei litt for liten strand som ville være proppet med turister så da et tips dukket opp i kommentarfeltet like før avreise, gikk vi heller for det! Dreamland beach var.. ja det jeg kaller for ekte eksotisk strand med hvit sand, turkisfarget hav, klipper og laaang strandlinje. Heeelt nydelig 🙂

Tidenes surferparadis var det også! Ihvertfall for de viderekomne. Ehe.. Vi lot oss så absolutt bemerke de digre bølgene med en gang vi ankom, men ingen av oss tenkte på at det faktisk er en del krefter i dem, så i FULLSTENDIG lykkerus over synet av det fantastiske havet, løp vi som to glade barn ut mot bølgene til vi hadde vann opp til rumpa. Mer rakk vi ikke før strømmen hadde tatt tak i leggene, revet oss under en hard bølge og dratt oss utover mot dypet… Jeg tror vi begge kavet for livet i sånn 30 sekund før vi omsider fikk hodene over vann og blikket vårt møttes. Lykkeruset var for lengs vekk og erstattet med dødens blikk.

Haha! Vi spurtet opp på land igjen, andpustne og vettskremte, før vi tuslet stille og rolig tilbake til solstolene våre.. Hadde bare noen filmet oss i denne kontrastens stund.. På vei ned mot havet hadde jeg liksom satt håret opp i en tutt for å ikke bli våt i det, og på toppen av tutten satt solbrilene mine så fint.. Vel vel, de blir sikkert bedre ivaretatt av sjøstjernene her nede <3

Det ble med den badeturen der for å si det sånn.. Likevel var det en helt nydelig dag! Vi leide oss forresten en privat sjåfør denne mandagen her som har kjørt oss rundt fra strand til hotell og til strand og hotell igjen (samt ventet på oss i bilen) i hele 12 timer! 450kr skulle han ha for det.. Huff, vi tipset han visst så mye at han følte han måtte hyre enda en sjåfør som faktisk kunne kjøre oss mens han selv ga Selini en fotmassasje i bilen hjem.. Haha, fungerte gjorde det og, for jammen er han ikke sjåføren vår i hele morgen også.

– En formiddag på Dreamland Beach –

Planene for morgendagen er å bli plukket opp klokken 10.00 om morgenen så fort frokosten er inntatt, for så å kjøre til et fruktmarked for å kjøpe med litt eksotiske frukter til enda en deilig dag på stranda! Denne gang en helt ny en såklart. Må jo teste ut så mye som mulig mens vi er her! Har dere noen tips til hvite strender (uten en HAUG av turister på) som er maks 1 times kjøretur unna Sanur?

Hyl ut <3 Da blir vi glade!

12 kommentarer
  1. Hei! Jeg har bodd på Bali 1 år, og padang padang er faktisk ikke så halvgærnt altså! Men det kommer vel an på sesongen. Ellers kan jeg anbefale Nusa Dua! Kjempekjempefint, og god plass 😊😊 (var ihvertfall det 🙈😅)

   1. Okei, da hadde det nok ikke gjort noe om vi havnet der heller 😀 Kanskje vi ser den i morgen. Vi skal kjøre til Padang bay/bai for å ta båt over til Giliøyene, og det hørtes ut som det kunne være i nærheten? <3

  2. Bare hyggelig! Gøy å se bilder derfra igjen! Jeg vil også anbefale et besøk til Uluwatu forresten. Der får du både utsikt fra høye klipper, hinduistisk tempel, ville aper og strand. Etter min mening så er det et av de vakreste stedene på Bali. Da jeg var der var det også mye mindre turister der, enn i mer kjente monkey forrest i ubud, om du vil oppleve apene på nært hold.

  3. Bali er fantastisk! Jeg liker best strendene i området ved Uluwatu (Dreamland, Padang Padang, Thomas Beach). Ellers er Nusa Dua også fantastisk 🙂 Det er også nydelig å tilbringe en dag på Beach clubs, f.eks. Potato Head eller Finns beach club. Dere er nødt til å teste ut Motel Mexicola i Seminyak for nydelig mat, gode drinker og topp stemning. Kos dere på Bali!

  4. Tror dessverre ikke at Bali er kjent for så veldig vakre strender. Ta heller et par dager på en av Gili øyene. DER er det fint.

   1. Åjoda, de har mange flotte, men de ligger dessverre et stykke fra der vi oppholder oss, så ikke vet jeg hvorfor vi bor i Sanur. Haha! <3 Men vi reiser til Gili øyene i morgen tidlig og blir til fredag 🙂

  5. Anbefaler dere virkelig å ta turen innom gili øyene utenfor Bali! Ikke lange turen med båt.

   Jeg har selv vært på øyen Gili Trawangan og overnattet på Les Villas Ottalias. Helt magisk! Ingen biler, bare sykler, hest og kjerre og helt magiske strender! Virkelig vært besøket når du er i Bali.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg