Wining and dining at Jimbaran

Herlighet som vi koste oss i går kveld! Jeg fikk ikke fortalt dere om kvelden vår ettersom jeg var så opphengt i de deilige strandtimene våre, men kvelden må jeg si var minst like bra.. Vi tok nemlig enda et lesertips i bruk og slo oss ned på Jimbaran Beach ca 40 minutt fra hotellet, for å spise tidenes skalldyrtallerken på beachen der! Okei tidenes var å ta i. Det var helt passe med tanke på standarden vi har i Norge, meen absolutt digg og den stemningen med solnedgang, vin og synet av bølger.. Ååh!

– Seafood by the beach –

Se på den tallerkenen da! Krabbe, hummer, hjerteskjell(?), blekksprut, to ulike helgrillede fisk oog scampi! Mmm! Bestemor får vel helt hetta nå når hun ser jeg har spist dette her, men jeg kan melde om at magen min fremdeles har det veldig fint altså. Ingen problematikk på den fronten…. enda.

To glade jenter på tur <3 Hele tirsdagen vår gikk til å sjekke ut av et hotell, inn på et annet og nyte soltimene på ei ny strand kalt Nusa Dua. Eller var det Dua Nusa? Huff, jeg er dårlig på disse navnene.. Uansett: Helt nydelig var det her! Et stykke å kjøre fra Sanur, men så verdt det da vi kom frem. Jeg knipset noen få bilder, men faktisk ikke så mange for i dag var det så varmt at vi hadde nok med å ligge stille, puste og svømme. Haha! Det blir nok flere i morgen for da bærer det ut på nye eventyr til ei skikkelig paradisøy!

De neste to(!) dagene blir jeg å finne på ei av de tre gili øyene her på Bali! Halve jentegjengen har booket seg inn på et hotell midt på ei øy ca 3 timer fra der vi bor nå (med bil og båt), så det blir en ny, veldig spennende opplevelse! Det ser virkelig helt utrolig ut her på bilder fra nett <3 I mellomtiden: Ha det fint! Vi sees på snap og instagram..

15 kommentarer

Siste innlegg