How i keep my skin clear

Reklame | Decrusto

Hei på dere og riktig god mandag! Påskeuken er i gang og jeg nyter hvert et minutt her i gode og varme Bali. Håper dere koser dere noe innmari dere også, uavhengig om dere tilbringer påska til fjells, hjemme eller i varmere strøk. En ting jeg definitivt ikke glemte å pakke med til denne etterlengtede ferien var hudpleieproduktene mine! Jeg har allerede rukket å bli rød i kinnene etter to små soldager, og verre blir det, så jeg er evig takknemlig for å ha milde og gode produkter med i toalettvesken min! Hudpleierutinen min med Decrusto sine produkter har jeg delt flere ganger før, men jeg får ikke sagt nok hvor fornøyd jeg er med spesielt fire favoritter fra serien.. Jeg har renset og fuktet huden min med disse produktene i et halvt års tid nå, og ansiktet mitt som er SÅ ømfintlig, virker å være storfornøyd med denne milde pleien!

1. Decrusto SkinCare – Clear Spot Cleansing Foam
Første steg i hudpleierutinen som jeg gjennomfører både morgen og kveld, er en omgang med Decrusto sitt fluffy renseskum! Dette kjennes så mykt på huden at jeg kan gnure det i hele ansiktet uten å bli rødflekkete i kinnene etterpå. Skummet er et 3-i-1 produkt som fungerer både som sminkefjerner, rens og toner. Huden blir så ren som den kan få blitt, og det uten å bli irritert, rød eller uttørket etterpå. Renseskummet er nå på 40% og fås til 199kr, just so i know!


– Fire steg til en renere hud –

2. Beauty Ghost er Den Originale Oxygen Peel Off Maske
1 til 2 ganger i uken (kommer litt an på hvor god tid jeg har til hudpleien), påfører jeg også Decrusto sin Peel Off maske til nå 199kr! Åh, de har mange gode, men nå om dagen er det denne hvite varianten jeg bruker mest! Rett og slett fordi jeg synes den tar innmari mye av skitt og overflødig fett som kan samle seg i huden min etter lange dager med sminke, gjerne turer i skog, trening osv. Masken smøres som et middels tykt hvitt lag på hele huden, og etter 30 minutt river jeg den av og sitter igjen med verdens mest oppstrammende og rene følelse. Både denne og renseskummet til Decrusto er forresten 100% vegansk! Produktene er ikke testet på dyr, og helt frie for parafin, mineralolje og silikon. Jeg synes ofte huden min har lett for å bli fet, blank og glinsende av produkter som inneholder mye olje..

3. Blue Gel Serum
Når masken er revet av trengs det alltid litt fukt, så som et tredje steg i rutinen min, pumper jeg et par pump med Decrusto serum og masserer dette lett inn i hele ansiktet. Dette er også et utrolig mildt produkt som trekker dypere ned i hudlaget, og som bidrar til at fuktighetskremen jeg i siste steg påfører, får virke enda sterkere. Serumet har flere næringsrike virkestoffers som både bidrar til fukt, forsinkede aldringstegn og bedre immunforsvar for huden min. Går jeg sminkefri en hel dag så tar jeg gjerne flere turer ut på badet i løpet av formiddagen og smører meg med denne her x antall ganger.. Serumet får man nå kjøpt til 199kr, noe som er halv pris!

– Hudpleie av kvalitet til en snillere pris –

4. Liposome Facial Cream
Helt til slutt, så fort serumet har fått trukket seg godt inn i huden, påfører jeg et lag med Decrusto sin fuktighetsgivende ansiktskrem. Denne holder huden min fuktig både vinter og sommer, og det uten å tilføre ansiktet mitt alt for mye fett. Konsistensen på kremen er akkurat passe. Verken for tynn eller for tykk, og trekker raskt inn slik at det fint er mulig å smøre et godt lag med den før sminken påføres! Sånn holder ihvertfall jeg på fukten gjennom en lang skole eller arbeidsdag. Denne er også 100% vegansk og koster nå 199kr!

Hele hudpleieserien til Decrusto får dere nå tilbud på HER <—
Dere får faktisk alle fire produktene til under 800kr nå!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg