Lysere farger til lysere tider

Etter å ha gått rundt med den samme brunrøde fargen på leppene fra morgen til kveld i mer eller mindre hele vinter, følte jeg det var på tide å investere i noe nytt. Lysere tider er like rundt hjørnet og med det bestemte jeg meg for å gå for to nye, freshe farger! 60 minutter sto jeg inne på Kick og smørte ikke bare hånda, men halve overarmen min inn i ulike leppestift-tester, og til slutt bestemte jeg meg for å gå for denne lys rosa og duse ferskenfargen. Ser de ikke fine ut? Ah, denne lys oransje var altså bare helt nydelig.. Friskere får du ikke!

Er det noe jeg egentlig ikke er så flink på så er det å oppgradere sminkevesken med nye produkter. Jeg har holdt meg til det samme gamle i snart 10 år, og derfor blir jeg så giret når jeg endelig slår til og tilføyer den noe nytt. Haha! Aldri testet Clinique sine farger før, men disse var virkelig rålekre. Absolutt verdt å tipse dere om også.

Slik ser de altså ut, og navnet på begge farger har jeg skrevet under her. Nå skal denne damen fylle vaskebøtten med friske såpedufter og sveipe moppen litt! Det er helg og mannen har kommet hjem med både reker og 13 nydelige roser, så nå mangler bare fredagsvasken av leiligheten så har jeg det helt upåklagelig her!

– New colours from Clinique –

Håper det står bra til med alle dere andre også. -Og ikke glem å snurre idol om to timer! I morgen blir det fullt kjør fra morgen til kveld med jentene mine, så i dag skal jeg bare ligge og nyte meg hjemme alene med tvkos og nyvaskede gulv. Dette blir en knallhelg. Jeg har det på følelsen <3

31 kommentarer

Siste innlegg