Getting ready for a ladies night

God morgen kjære dere! Her sitter jeg i min splitter nye jumpsuit og gliser over hvor fornøyd jeg er med helgen allerede. Fredagskvelden ble så forbaska hyggelig! Idoldeltakerne var råflinke, Ina Wroldsen var enda bedre og Daniel og jeg hadde virkelig bare en knallkveld sammen. Ikke vet jeg hva det var i de rekene vi hadde til middag, men noe må det ha vært for det ene latterkrampe-anfallet kom etter det andre og nei.. Stemningen var bare skikkelig god i går <3 Er humøret like bra med jentene i kveld så må dette bli årets helg..

  Hva synes dere om bekledningen forresten? Jeg har vært på utkikk etter en fin jumpsuit lenge, men Bikbok sine varianter får jeg bare ikke presset melonene mine inn i. Derfor ble jeg så glad da jeg oppdaget denne på Vero Moda i går, og den faktisk satte som et skudd! Eller.. Uten belte ser den egentlig helt formløs ut, men med noe i midjen ble den jo rålekker? 499kr betalte jeg, og de hadde den i sort også til dere som fikk lyst på samme.

Hoho, sjekk den bulen på armen da! Det ser nesten ut som jeg ikke har gjort annet enn å pumpe biceps i mitt liv. Hehe, Selini og jeg har ukens tredje og siste treningsdate foran oss så fort dere er oppdatert, og så skal jeg bare hjem for en kjapp runde i dusjen før finstasen må på igjen og vinflasken frem. Det er ladies night out denne lørdagen og jentetur skal bookes, så denne kvelden har jeg gledet meg til i flere uker nå <3

Ha en nydelig lørdag alle sammen! <3

29 kommentarer

Siste innlegg