– Kyllinglår i ildfast form –

Puh! Det siste døgnet har vært… Veldig fint og veldig stressende på en gang! Av mange grunner! Først nå klokken åtte om kvelden er jeg alene og hjemme i sofaen for første gang på halvannet døgn. Det har hendt litt av hvert siden sist. Jeg har vært opptatt med bachelorskriving fra morgenen av, vært på nydelig vennemiddag, hatt kjærestebesøk, vært på babybesøk hos Cathrine og gjort litt annet hemmelig moro med venner samtidig som jeg har gått og bekymret meg for verdens fineste bestefar som har ligget på sykehuset i Stavanger <3

Han skulle “bare” ha en relativt kort og ufarlig operasjon i går morges, men da verken han eller sykehuset hadde ringt bestemor før jeg ringte henne i 17.00 tiden i går, skjønte jeg at noe måtte ha oppstått. Han er hjemme igjen nå og alt er fine greier, men jeg kjente definitivt på hjertebanken da bestemor ringte meg tilbake like før 18.00 og sa han hadde ligget på intensiven i 6 timer med en puls på under 40 og noe kluss med hjerterytmen. Usj! Han skulle egentlig hjem allerede i går kveld, men ble liggende til i dag formiddag, og nå er heldigvis puls og blodtrykk nesten på normalen igjen. Sånn har det bare med å forbli, for jeg får HETTA av at det skal skje snille, skjønne, gode gamlefar noe!

Jeg er absolutt glad for at jeg ikke har fått mer tenketid for meg selv det siste døgnet, men nå har jeg altså migrene så det holder. Hahaha! NÅ kan jeg ihvertfall senke skuldrene helt, og endelig sette meg ned for å se et tvprogram igjen. Nei, i kveld skal jeg faktisk snurre VM sprinten i reprise… Jeg hadde nok med min egen sprint i formiddag.

Ukens middag – Kyllinglår i kokos og karrisaus

Du trenger: 1. 3 kyllinglår 2. To gulrøtter 3. 1/3 rødløk 4. 1/3 gul paprika 5. 1/3 rød paprika 6. 1/2 boks ananas i biter 7. Litt basmatiris 8. 1 boks kokosmelk 9. 1 ss red curry paste 10. 1 boks hakka hermetiske tomater med hvitløk i

Slik gjør du: 
1. Hakk rødløk, gulrot og paprika i strimler, og stek dette i en stekepanne med litt olje.
2. Etter 3-4 minutter, tilsett 1 boks kokosmelk og 1 med hermetiske tomater.
3. Tilsett 1 ss red curry paste + ananas og kok opp. La det småputre i 5 minutt.
4. Hell hele panna med saus og grønnsaker over i en ildfast form.
5. Legg kyllinglårene oppi sausen og ha i ovnen på 200grader i 15 minutt.
6. Sett gjerne ovnen på “grillfunksjon” de siste 3 minuttene så skinnet blir sprøtt!

Risen koker du etter anvisningen bak på pakken. Du må gjerne også strø over litt cashewnøtter før du har formen i ovnen, men det er ikke nødvendig. Ananasen derimot bør du ikke droppe. Mmm!

15 kommentarer
    1. Hei. Du er såå stor inspirasjon!! Hvordan går det på bacheloroppgaven? Hvor mange ord har dere, og hvor mange ord må den være når den skal leveres? Jeg skal skrive oppgave til neste år, og blir så motivert av å lese bloggen din <3

      1. Heisann! Å det går veldig fint så langt 😀 Vi har skrevet nesten 5000 ord, og skal bare ha 9000, så vi har nok litt for mye med tanke på at vi ikke har transkribert noen intervju enda. Heh! Men vi skal nok klare å komme i mål innen tidsfristen 12 april likevel 😀 Bachelorskriving er veldig moro når du skriver sammen med noen. Kan ikke tenke meg at det hadde vært like gøy eller “lett” om jeg måtte skrive hvert eneste ord på egenhånd. Kan heller ikke se for meg hvordan jeg skulle klart å intervjue sykepleiere, være en god lytter, stille spørsmål OG notere “stemningen” i rommet som man jo også bør få til. Så dersom du kan skrive sammen med noen: Gjør det! 😀 Mye mye hyggeligere!

    2. Det så godt ut!! Lurer bare på om du merker mye av kokos smaken? Siden du bruker en hel boks med kokosmelk 🤗🤗

      Liker deg og bloggen veldig godt!

    3. Måtte nesten ta et utpust for deg nå ;p Godt det går bedre med bestefaren din, håper det bare går oppover nå 🙂

    4. Hei!

      Lurer på hva du synes om at flere bloggere reklamerer for kosttilskudd i form av hairluxios, betakaroten, fit bomz, beautybomz (basically good for me pillene). Går selv på sykepleien og vet at jeg ikke trenger noe tilskudd, men kjenner jeg blir irritert som blir påvirket av det og har lyst å prøve… 🙂

    5. Shit, det knaut seg skikkeleg i magen då eg les at bestefar din var på sjukehus. Glad han er heime og på betringens veg! 🙂
      Kyllingretten såg skikkeleg god ut, skal prøvast!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg