– Alle hjerters dag –

Endelig er vi kommet til en av årets store favorittdager. Julaften ligger på en klar førsteplass, og så kommer kanskje nyttårsaften, men valentines day tror jeg får en finfin tredjeplass. Romantikken lenge leve. Såklart hele året, men litt ekstra 14 februar <3 Mannen synes definitivt dette er en unødvendig dag som bare har til hensikt å doble omsetningen til butikkene i Norges land, men han pleier nå å komme på besøk likevel. -Enten for å servere meg noe, eller for å få servert noe digg selv. Uansett hvem som disker så blir det innmari koselig hvert eneste år <3 I fjor tror jeg det var han som lagde biff til meg, så i år har jeg bakt ei litta ostekake med bringebær, og lagd hjemmelagde komper som vi skal ha til middag. KOS!

  • – My Plans For Valentines Day – 

Kvelden i går var forresten også ganske hyggelig! Jeg hadde litt me-time med kakebaking og booking av mer Bali hotell,  og mens jeg styrte på med dette, hørte jeg på Kenza og Dani sin siste podepisode som fikk meg til å føle at jeg egentlig ikke hadde me-time, men mer en koselig liten jentekveld.. Svenske bloggere altså… Tror muligens jeg har en liten crush på dem alle.

Bordet er allerede dekket, men før det lukter klissklass her i heimen, skal jeg selvfølgelig en tur innom skolen for nye timer med nerding. Kjenner jeg er glad for at det bare er to dager igjen til helg og hygge. Heh, jeg lever nok litt for mye for helg i disse dager, men jeg har liksom ikke ork til leve noe spenstig liv etter lange skoledager. Bortsett fra i dag da <3 I kveld blir en fin kveld, og det håper jeg den blir for dere og uansett hvordan dere tilbringer den!

16 kommentarer

Siste innlegg