– Bursdagsfeiring –

Er det noen som kan diske til fest så er det min kjære bloggkollega Andersen. He-rre-gud for et festbord som møtte meg da jeg ankom den nydelige criben hennes i 19.00 tiden i går.. Snoperier og chips, kaker for et helt nabolag, sangriadrinker til alle og såklart bursdagsballonger <3 -Og for en fin jentegjeng som ble samlet i den sofaen! Mange av dem hadde jeg ikke sett siden forrige bursdagsselskap for to år siden, og noen hadde jeg ikke hilst på i det hele tatt, men for en blomsterbukett av noen damer <3 Håper Kristina følte hun fikk en knallfeiring både hjemme i heimen og med bydansing etterpå, for er det noen som fortjener en verdig feiring av seg selv, så er det vel den dama der. Jeg tror ikke jeg vet om noen som skryter og løfter opp venner og bekjente som Kristina, og sånn har hun vært helt siden jeg ble kjent med henne for snart åtte år siden..

Finere egenskap får man vel ikke i en venn, og det kombinert med den sinnsykt store dosen humor er det jeg liker aller aller best med å ha Kristina i livet mitt <3 Herregud som jeg ler både med og av den jenta der. Gleder meg allerede stort til bloggjulebord med Geir og co om bare to små måneder.. Tenk, i morgen er vi jo allerede i oktober!

Nå skal jeg slå meg ned med litt… *snork* oppgaveskriving. Jeg er enda ikke ferdig og det begynner å haste med leveringsfrist i morgen! Jaja, vi ses igjen her etter praksis i morgen og da lover jeg å dele litt om hvordan jeg opplevde min aller første operasjon med keisersnitt <3 Ih, sommerfugler i magen….

– Når frøken Andersen fyller år – 


<3 <3 <3 

10 kommentarer

Siste innlegg