Lately i’ve been craving…

God morgen, og hei tirsdag! Hjelpe meg, jeg må ha sovet alt for lenge det siste døgnet, for i dag er jeg så trøtt at jeg føler jeg skal stupe. Jeg sovnet klokken 22.00 i går kveld, etter å ha snurret x antall favorittprogram, og sov helt til 09.00 i dag tidlig! Likevel kjentes det som jeg kunne ha sovet i minst 5 timer til. -Meen det fristet jo heller ikke å kaste bort hele den deilige formiddagen hjemme i leiligheten! Gjett om jeg har kost meg disse morgentimene da. Tent stearinlys både med og uten duft, -midt på lyse dagen, fyrt i peisen, laget meg baguetter og varmet meg en skål med edamamebønner til frokost. Mmm!

Sånne morgentimer er det aller aller beste med kveldsvakter. Få sove litt ut, lage en bedre frokost, se på tullete tv og bare lade opp til kvelden i uniform. Jeg skal faktisk gjøre nøyaktig det samme i morgen, men da skal jeg også innom universitetet en tur for å høre på noen medstudenter presentere en oppgave som jeg også presenterte for et par uker siden. Kanskje ikke akkurat det artigste, men hva enn som må til for å bestå sykehuspraksis 🙂 

– Ukens store frokostfavoritt – 

– Edamamebønner med salt, og lune rundstykker med kalkunkorv – 

Den eneste fridagen jeg har denne uken er fredag, men da må jeg skrive en oppgave om sykepleie knyttet til kirurgi på 1500ord, så dette her er nok en småhard uke, meen jeg har fremdeles ingen eksamner å lese til, og det er jeg ihvertfall evig takknemlig for. -Så gleder jeg meg maks til torsdagskvelden denne uken, for da får jeg min kjære mann på besøk <3 Jeg har nemlig invitert han på romantisk middag, og funderer på om pasta med krabbekjøtt kan falle i smak? Det høres ihvertfall digg ut!

Ønsker dere en veldig bra dag, og måtte vi ikke sees på akuttmottaket i kveld! Høhø.

27 kommentarer

Siste innlegg