Innekos med uvær i vente

GOD HELG DERE! Håper dere har fått bedre vær enn meg her i dag. Fy fader som det blåser utenfor, og i følge værmeldingen skal vinden bli dobbelt så sterk om bare noen timer.. Jeg har faktisk fri denne fredagen jeg, og tenkte meg ut på noen ærend i formiddag, men det blir rett og slett avlyst, og istedet har jeg bestemt meg for å ta igjen noen Love Island-episoder som jeg har gått glipp av de siste kveldene. Så må jeg slå meg ned med litt praksispapirer også, så jeg får forberedt meg til mandagens midtveis-evaluering. Mine 4 første uker er allerede overstått og det er tid for lærerbesøk og vurdering. Iiih! Like nervepirrende hver eneste gang, men fader så bra det har gått den siste uken. Det var en dag eller to i forrige uke der jeg tenkte “shit, akuttmottaket blir for mye for meg”. -Jeg er visst ikke god eller tøff nok til å mestre alt dette. Rett og slett fordi det føltes som alt for mye å tenke på på en gang.

-Men nå en liten uke senere: I’m doin it! Jeg har jo enda masse å lære, men nå tar jeg ihvertfall fullt ansvar for mine egne pasienter, følger dem fra A til Å og kvier meg ikke det spor for å ringe rundt og bestille CT bilder, eller mase litt på en kirurg for å komme og se til pasienten min. Haha! Så innmari gøy å kjenne på at man blir stødigere og stødigere for hver eneste dag som går.

Jeg bakte kanskje mitt livs styggeste bryte-rundstykker for et par dager siden, men smaken var det ingenting å si på. Så luftige og gode. Oppskriften har jeg delt med dere før, og den finner dere HER <— Kanskje jeg slår til med litt mer bakverk i dag. Jeg skal på dobbeldate i kveld, med spill, taco og vin hos Annika og Diderik, og til det ville det vært hyggelig å ha med noen varme kanelsnurrer, men vi får sjå om tiden strekker til. Timene har en tendens til å gå litt for fort..

Kanskje vi ikke engang kommer oss avgårde i dette været. Får nå inderlig ikke håpe at stormen blir verre enn det som er meldt. Ønsker dere alle en super start på helgen! Disse deilige fridagene her har jeg gledet meg til hele uken <3 Vinkveld i dag, og sleepover med min gravide bestis at my place i morgen. Ah, da lukter det fyr i peisen, dyner i sofaen og en thriller rullende på tvskjermen tror jeg? Tenk, nå er Cathrinemor 6 måneder på vei alt. Bare tre måneder igjen! IIIH!

14 kommentarer

Siste innlegg