– Morgenkos med varme rundstykker –

God morgen, og hei tirsdag! Nå har jeg akkurat inntatt en deilig kopp karamellkaffe og to varme rundstykker med eplesyltetøy, så nå bør jeg være klar for ukens andre skoledag her. Jeg skal helt ut til Grimstad universitet i dag for å ha en halv skoledag der med fine medstudenter og sykepleie-simulering! Vi gjorde det samme i går og da latet vi faktisk som vi befant oss på et akuttmottak med hjertestans og hjerte lunge redning. Veldig morsomt for de studentene som får lov til å bare sitte og se på “skuespillet”. Ikke fullt så morsomt for de som blir “bedømt” av medstudenter og lærerne. Haha huff.. Jaja, lærerikt er det i det minste for alle.

Luftige lyse rundstykker –> Oppskrift HER 


Håper dere har fått en fin start på uken? Jeg fikk besøk av Kristine jeg i går, serverte henne taco og litt snacks mens vi skravlet og så andre episode av den nye Bachelor-sesongen. Iiih! Endelig har ihvertfall ett av de mange gøye høstprogrammene startet. I dag har jeg absolutt ingenting på agendaen for kvelden, men det passer fint for i morgen får jeg hele jentegjengen på middag, og da må det planlegges og handles inn til det. Håper det blir ordentlig drittvær så jeg kan fyre i peisen hele dagen og tilbringe timesvis innendørs med god samvittighet <3 Siste uke før praksis starter! Må jo bare suge til meg all energi jeg får her nå.

Dere må ha en super tirsdag! -Og ønsk meg lykke til på denne hersens simuleringen. Sånn edruskuespill er ikke min sterkeste side, og i dag har jeg gruet meg ekstra mye til, for i dag skal vi simulere sykepleie til et barn med lungebetennelse og anafylaktisk sjokk. Oh my god.. Kombinasjonen av barn og lungebetennelse hadde holdt i massevis for min del..

10 kommentarer
    1. Anonym: Å <3 Tusen takk! Den er fra Hansen og Co. En interiørbutkk de har i Kristiansand, men jeg er sikker på at de har den på mange interiørbutikker i Norge. Det er Nicholas Vahe eller hva det nå er han heter sine produkter, og de pleier de å selge på de litt dyrere interiørbutikkene 😀

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg