Paneng Curry For Lunch

Hei på dere! I går hadde jeg min første skoledag for siste skoleår, og jeg må si det var helt merkelig å høre lærerne si “velkommen til tredje og siste skoleår”. Herlighet, jeg startet jo nettopp?! 3 år på universitet er virkelig ingenting. Hadde jeg startet litt tidligere så kunne jeg gjerne tatt en bachelor til, men nå skal jeg nøye meg med en videreutdanning etterhvert.. Etter å ha tilbrakt fem timer med medstudenter og lærere igjen, tok jeg like gjerne en middag ute for å feire både det ene og det andre sammen med bestis. Blåskjell med fries og sjokoladefondant til dessert var ikke så aller verst på en lille-lørdag..

I dag har jeg fri fra skolen, så da tenkte jeg å kjøre litt hjemmekontor og forberedelser til morgendagen. Jeg skal en tur innom Geir i morgen tidlig, og før det har jeg noen og seksti bilag å sortere.. Da passer det fint med en regnværsdag <3 Daniel kommer også på besøk i kveld, og til han tenkte jeg og å servere noe godt, så nå er kjøleskapet fullt opp med både det ene og det andre til helgen. Jeg skal visst ikke på skolen før til mandag igjen nå, så det ble en riktig så myk og god start på siste skoleår.

– Paneng Red Curry With Chicken – 

Du trenger: 1. 2 kyllingfileter skjært i terninger 2. 1/2 rød paprika i strimler 3. En håndfull grønne bønner 4. 1 pose Paneng Red Curry 5. Basmatiris for to 6. En boks kokosmelk 7. En håndfull cashewnøtter 8. Saften av 1/2 lime

– Thaimiddag laget på 15 minutt –

Slik gjør du:
1.
Skjær opp paprika, bønner og kylling i mindre biter/strimler. 
2. Stek kyllingen i litt olje. Tilsett grønnsakene når kyllingen er nesten ferdigstekt og surr disse sammen med kjøttet i 3-4 minutt.
3. Hell over boksen med kokosmelk og rør inn hele paneng red curry krydderposen. La det få koke i 7-8 minutt.
4. Tilsett saften av 1/2 lime, samt en håndfull cashewnøtter i kyllingpanna, og kok ferdig ris for to.

– Hope you like it – 

14 kommentarer

Siste innlegg