Antrekk – 300615


Hurra! Jeg fikk tatt i bruk den ene, nye kjolen allerede i dag! Stian inviterte
Kristina og meg med på båttur denne tirsdagen, så klokken 11.00 i dag tidlig, sto vi klare på fiskebrygga for noen timer på havet. Jeg har knipset en hau av bilder, så mer om det skal jeg fortelle dere om litt senere i dag. Nå tenkte jeg først og fremst bare å vise frem denne søte, lille kjolen! Ikke akkurat et passende antrekk for båttur, men jeg kunne ikke dy meg når jeg visste det ville være muligheter for å få knipset noen fine bilder. <3 Jeg synes den sitter så fint på!

Planen nå er å få unnagjort litt arbeid, hente en pakke på posten, ta ukens stor-rengjøring og hive meg i dusjen for å spyle av litt saltvann! Daniel kommer på sleepover om bare noen timer, så da skal alt være på stell her i heimen <3 Vi begynner å kjenne hverandre godt, men ikke godt at han får se hvor rotete jeg egentlig har det her.. Eller, rot og rot.. Vi snakker klær all over the place, men når ble liksom klær rot?!

Hehe, kjolen er altså fra Kouture. Det er den samme som jeg viste dere i gårsdagens siste post! Hope you like it. -Så håper jeg selvfølgelig dere har hatt en bra dag så langt? Nyt ferien dere som har den!

Her er ihvertfall sommeren i full blomst <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg