Uken som gikk…

Ukens høydepunkt… Jeg har lyst til å gjøre som jeg pleier, og bare remse opp hele uken dag for dag, for den har virkelig vært upåklagelig. -MEN skal jeg for en gangs skyld velge ut èn episode, så sier jeg denne gang onsdagen. Daniels burdag! Vi spise en helt super middag sammen, Daniel åpnet gaver og skravla gikk som vanlig i ett, helt til klokken nærmet seg midnatt. <3 Jeg digger den mannen, og all tid jeg får med ham.

Ukens latter… Hele dagen Kristine og jeg hadde i dyreparken fredag. Åh, jeg har ikke ledd så hardt på lenge.. Vi hadde bare en heltopp, gjennomført Marthe og Kristine-dag med skalldyr, sleepover og det hele. <3

Meg: Kristine, vil du ta et bilde av meg og lamaen?

*Leser på “visste du at” skiltet..*

Meg: Æsj, NEI! Denne spytter jo!!

Ellers må jeg si timene med hundene. Herlighet, så morsomme de dyrene til Andrea er. Jeg ler meg ihjel når bloggbildene skal tas og hundene sitter og poserer bedre enn meg.

Ukens gullkorn… Denne uken tar jeg med noen deilige gullkorn fra min kjæreste bestemor. Det følger en del bekymringer med å bo tre timer unna sitt eneste barnebarn. Jeg ler og ler og ler av den herlige dama <3

Bestemor: Hvor er du???

Meg: Hjemme med Daniel?

Bestemor: Puh! Leste akkurat at det var en dykkerulykke i Kristiansand.

Meg: ….. Hehe! Nei, jeg bestemte meg ikke for å prøve dykking i dag heller.

Bestemor: Man vet aldri med deg. Du er høyt og lavt hele tiden!

-Og etter mitt lille fly-stunt forrige uke…

Bestemor: Er du landet og i live?

Meg: Jada bestemor. Alt gikk fint!

Bestemor: For jeg leste i avisen at det var funnet lik i havet etter en båtulykke i dag!

Meg: Men det ville jo ha vært en flyulykke i tilfellet?

Bestemor: Ja, men det kunne jo hende at de tok feil…

Ukens innkjøp… Jeg tror jeg vil si mine seks nye pocketbøker jeg! Innlegget med en liten omtale om hver av dem finner dere HER. Jeg er allerede halvveis i den ene boken, og elsker den!

Ukens bilde… Hehehe.. Det må bli et av de glimrende blinkskuddene som ble tatt i går.. Daniel skulle spille gitar på leggen min, men bildet sier mer om min stramme hamstring. Må helt klart tøye mer.

Ukens cravings… Pai! Pai med en god salat har stått på hjernen min hele uken. Tirsdag ble jeg nødt til å lage meg en hjemmelaget variant som jeg også delte oppskriften av på bloggen. Mmm!

Ukens sang… Play my drum av Sandra Lyng. Det er visst bare jeg som liker denne sangen? Hver gang den kommer på radio hviner jeg av glede, mens medmenneskene rundt meg sukker og stønner. Hva i all verden?! Den er jo helt rå. Good for you av Selena Gomez har også gått en hel del ganger på repeat denne uken.

Åå <3 Jeg digger bestemor..

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg