Ukesmeny ala Borge

God morgen! Nå sitter jeg på Gardermoen og oppdaterer dere jeg! Alarmen sto på 05.00 i dag tidlig, og en halvtime senere sto Daniel utenfor, klar for å kjøre meg til flyplassen. Han begynte like godt på jobb halvannen time før han. What a man <3 Møtet mitt starter ikke før klokken 10.00 så nå nyter jeg en cæsarsalat til frokost mens jeg får unnagjort litt arbeid. Tenkte jeg skulle dele en ukesmeny med dere denne mandagen! Det finnes vel noen der ute som trenger inspirasjon før ukens store middagshandel? Her kommer den!

Mandag: Baconsurret kylling med spinatrisotto og tomatsalat. Det er så enkelt å lage god mat! Denne retten smaker bedre enn mye av det jeg får servert på restaurant, og dette er laget på 20 små minutt!

Tirsdag: Pasta med torsk, paprikasaus og chorizopølse. Vil du gjøre det enda litt lettere så kan du erstatte chorizopølsetoppingen med litt stekte baconterninger. Det er minst like godt til denne torskereten!

Onsdag: Hjemmelaget pai med skinke, fetaost, paprika og brokkoli. Denne paien med litt fuccacia brød og en frisk salat… Mmm! Bare husk å ikke oversmøre paiformen. Da har deigen rundt på kantene fort for å falle sammen. Det gjør jo ingenting på smakens skyld, men det er litt synd for rettens utseende.

Torsdag: Laks med mangosalat og pepperrotkrem. En lett, frisk og deilig sommerrett, som kanskje smaker enda bedre om du nyter den utendørs. Ingenting er som grillet laks! Ihvertfall ikke i juli måned <3

Fredag: Tagliatelle med rød pesto, parmesan, parmaskinke og bakte cherrytomater. Pastaen behøver 4 minutt i gryta, og pestoen lager du ved å mose alle ingrediensene i en bolle 30 sekund. Vips der har du middagen din.

Lørdag: Lørdagspizza med nacho og tacokjøttdeig. Oppskrift på en supergod, hjemmelaget guacomole ligger også i dette middagsinnlegget. Her snakker vi en diger familiepizza med store skorper og tykk bunn.

Søndag: Gulrotsuppe med ingefær og sei. Min favorittsuppe, etter tomatsuppen. Hihi! Ingenting slår tomatsuppe. Ikke engang ferdigpose-varianten. -Men denne gulrotsuppen får en god 2. plass <3

Håper dette gjorde underverker for matlysten!

Klikk på bildene for å komme til oppskriftene <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg