Oh well.. The pig and I

What a day! Vi har hatt en helt fantastisk dag med god mat, sukkerspinn, en hau av karuseller, og titting på dyr. Altså, av alle arter jeg har hilst på i dag, ble grisen over her min absolutte favoritt. Bare se så gode venner vi ble! Han kom nærmest løpende da jeg ropte på han og la seg pladask på magen rett foran føttene mine. Åh, gjett om jeg smeltet <3 Trenger ikke løver eller sjiraffer jeg.. Bare gi meg en park med griser i.

Vel, og esler… Helledussen, så nusselig!

Det første vi gjorde var å trykke i oss en hamburger, og etter litt trasking i “Afrika” bestemte vi oss for å kjøre denne tømmerrenna.. Altså, Kristine og jeg hylte som to hysteriske barn og da galskapen endelig var over, lo vi så tårene trillet.. Hjelpe meg, disse karusellgreiene blir bare morsommere og morsommere jo eldre man blir.. Ja, jeg setter pengene mine på at ingen hadde det gøyere enn Kristine og jeg i karusellene denne fredagen.

Vi forlot ikke parken før det ble stengetid, og da var det bare å dra rett til Kristine for reker og skalldyr. Nå sitter vi sprikkmette i sofaen og koser med puseungene, og så fort dere er oppdatert skal det snurres en film! Eller muligens bare noen episoder av Orange is the new black? Hihi, bestis er jo like avhengig som meg! <3

For en super dag med en super jente! Vel, og et supert sukkerspinn!

Håper dere har fått en like bra start på helgen. <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg