– Classic Petite Bondi –

Reklame | Daniel Wellington

Min storfavoritt fra Daniel Wellington har nå kommet med en ny twist! Sort klokkeur med både roségull og sølvdetaljer. Wooaah! Er den ikke dritlekker? Jeg synes jo samme klokke med hvitt ur er minst like fin (går med den hele tiden nå om sommeren), men det er ikke alle som foretrekker “all white” og dessuten er kanskje sort enda mer tidløst? For ikke å snakke om enkelt å matche med antrekk hele året rundt. Jeg har vært så heldig å motta begge varianter. Både med sølv og gulldetaljer i størrelse 28mm.

De har også klokken i størrelse 32. Da blir den hakket større, for dere som foretrekker det. Jeg synes de begge er nydelige, men ettersom jeg har et lite håndledd så føler jeg disse petite urene kler mine armer best! Til gårsdagens date night bestemte jeg meg for å kjøre på med sølv til en forandring! Jeg bærer liksom alltid gull, og har nesten bare roségull-fargede Daniel Wellington klokker, så i går gikk jeg for noe annerledes til min helsorte lille habitt. Hope you like it!

DW sine nye Classic Petite Bondi klokker får du HER <—

I dag har samme klokke med rosédetaljer fått komme på igjen, og den skal jeg bære hele min siste dag i Atlanta. Tenk, i morgen reiser jeg hjemover igjen. Det føles litt som jeg kom for fire dager siden, men samtidig ikke.. Borte bra, men hjemme best. Er det ikke det man sier? Skal bli greit å komme hjem til normal temperatur, norsk sommer, fin leilighet og gode venner også <3

– Rabattkoden MARTHEBORGE gir 15% på alt fra DW –

13 kommentarer

Siste innlegg