– Panorama Camping –

– Et døgn med panoramacamping –

Woah! For et fantastisk døgn jeg akkurat har hatt med min kjære. Vi skravlet og lo helt til klokken fire om natten før campingdagen, så vi klarte jo ikke å stå opp for å komme oss avgårde før 13.00 om formiddagen i går, men det gjorde ingenting for herlighet så mye vi fikk ut av den fine dagen. Planen var egentlig at vi skulle campe på Skottevik, men ettersom vi begge er av den arten som ikke liker å omgås folk på romantisk camping, bestemte vi oss istedet for å tilbringe dagen på fjellbergene til Skottevik, og deretter kjøre til et annet paradis av et sted jeg visste om, for å slå opp teltet der. En glimrende idé. 


Jeg tror ikke egentlig Daniel hadde de største forventningene til meg og min friluftsplanlegging med tanke på at det er han som er eksperten på dette området, men etter å ha trasket på en trang, liten sti i skogen i 10 minutt, kom vi altså ut til dette nydelige stedet som jeg faktisk tror imponerte han litt! Han hadde ihvertfall aldri sett så bra fjellberg for krabbefiske før. Teltet bestemte vi oss like godt for å smelle opp på toppen av hele fjellberget, med årets panoramautsikt og herregud så fint! På den ene siden av teltet nøt vi solnedgangen med øl, musikk og sjø så langt vi kunne se, og på den andre siden så vi soloppgangen og spiste frokost med føttene hengende over fjellkanten mens vi tittet på alle småbåtene som var tidlig oppe for å hente opp krabbeteinene sine.

– Et favorittminne fra sommeren 2018 –

Jeg tror gårsdagen må være en av de beste kveldene vi har hatt sammen. Temperaturen var bare perfekt. Ikke for varmt, ikke for kaldt, øl i hver vår hånd, rolig musikk og rosa himmel. Manglet bare synet av en hoppende hval i havet foran oss.. Haha. Kanskje neste gang? Jeg snek meg nemlig til å ønske meg en ny tur et annet sted, planlagt av friluftsjefen sjøl i bursdagsgave, så da krysser jeg fingrene for at teltet ikke skal pakkes ned riktig enda <3

– Disse telt-turene våre blir bare alltid så bra –

13 kommentarer

Siste innlegg